Кварталите като Моленбек ще бъдат все повече!

Полицията не се справя със заплахата, коментира кореспондент на Bulgaria ON AIR
9 апр 2016 22:20,
31
Кварталите като Моленбек ще бъдат все повече!
Снимка: Bulgaria ON AIR

"Квартали като Моленбек в Брюксел ще се появяват и ще стават все повече. Това са едни затворени общности, гета, в които полицията и военните рядко стъпват", заяви в днешното издание на предаването "Брюксел 1" Борис Бъчваров – международен редактор и специален пратеник на Bulgaria ON AIR в Брюксел.

Той засне ексклузивни кадри от летище Завентем за първи път след атентатите в Брюксел.

"Мнението и на обикновените хора, и на специалистите, е, че белгийската полиция не може да се справи с тази огромна заплаха. Четири-пет хиляди души екстремисти живеят в Брюксел и в други части на Белгия. Хората от тези общности завеждат дела срещу полицията за нарушаване на човешките им права веднага след като започне полицейска операция", сподели още Бъчваров в разговор с водещата Милена Милотинова.

Той допълни, че експремистите използват неправителствени организации, които ги защитават. Делата обикновено се проточват и така спират проверките, включително в арабските квартали като "Моленбек". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
7
 
! Отговори
За Моленбек даМислят преди 8 години
в Брюксел белгийците.Мен ме е грижа за родния ми град.Преди няколко дни, тук или в някой от другите популярни новинарски сайтове се отбеляза, че в района на кв.Овча купел гетото се е разраснало по протежение на цял километър за времето, през което управлява сегашната кметица.Разраснало се вследствие на застрояването с незаконни коптори, а госпожата започнала да дава адресни регистрации на някои от нарушителите. Как става това? Недоумявам.Някой държи ли сметка какво се случва в подобни гета?
19
5
 
3
 
! Отговори
Караколю преди 8 години
кРАЙНО време е Европа да се събуди.Европа трябва да има Силна ОБЩА Армия и Полиция.Русия е най--заинтересована от слаба и разпаднала се Европа.
18
0
 
6
 
! Отговори
Darma преди 8 години
До Мохамед Аллахов 7Не можем да ги спрем нигерийците, точно така! Ама те половината са християни, половината - мюсюлмани. Не знаех, че нигерийците са от вашите! Явно ти се кефиш на това, че нигерийците ще залеят Европа. Ти точно как ще спечелиш от това?
17
0
 
9
 
! Отговори
чичо Гошо преди 8 години
Докато няма пребити и... от НПО.тата нещата няма да се оправят.
16
0
 
18
 
! Отговори
Набор 54 от Сливен преди 8 години
Задължителна казарма една година ! Силна охрана на границата с разрешение за стрепба след 2 предупреждения. ЗАЩИТАТА НА ОТЕЧЕСТВОТО Е ВЪПРОС НА ДЪЛГА И ЧЕСТ ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ! Аз съм давал клетва, готов съм и днес да защитавам Родината.Май, че двете години казарма не са били никак загубено време. Нито съм комунист, нито нео-либерал, само съм Патриот, който иска децата и внуците му да растат в една "Чиста и Свята България" - както е казал Левски.
15
1
 
12
 
! Отговори
изнервен преди 8 години
Ха-ха, *** щели да правят много деца. Може, но това ще става в Арабия, защото търпението се изчерпа и скоро ще бъдат изритани извън Европа.
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лигавщините никога не водят до нещо добро.
13
0
 
16
 
! Отговори
Shark преди 8 години
До 20. Ами аз силно се надявам вече да се е родил и да е на подояща възраст, защото ако тепърва го чакаме да се ражда и да расте Европа ще си замине. От двете злини тази е по-малката, предпочитам райх пред муслуманство
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ГеоргиПравилно. Голями риби в чисти води не се ловят. Водата трябва да им е мътна
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До SharkХитлер няма как да стане, но това което може да стане е да се роди още един като него и да изчисти Европа от "***" . Лошото е че в този " ***" ще влезнем и ние. Покрай сухото гори и мокрото
10
0
 
17
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Ще станат повече я, като Европа е вдигнала ръце....и крака. И като няма политици на место, а само г-е-й-Ове. Как не може Хитлер да стане, че да видите какво ще се случи с тези квартали.
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Струва ми се скоро, ще има отрязани глави. Да не забравяме, че само преди половин век цяла Европа маршируваше.
8
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много отдавна е ясно, че тези Нпо- та са незаконни. Те всъщност са едни " перални на пари".
7
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те ти НПО-та, те ти Хелзинкски комитет и други подобни. Събудете се бре!И тук не става въпрос за расизъм или ксенофобия, а за инстинкт за самосъхранение, защото "различните" вече започнаха истинска война. Като искат друг ред да си го намират прав им път, но някъде другаде. Айде бегом...
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
я и те си имали БХК
5
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Problmat ne e v isliama ili hristianstvoto. Problemat e, che Evropa tvarde dalgo izsmukvashe resursite i truda na koloniite si, kato ednovremenno s tova obraazovashe . Ima 2 patia: normalniat - otrichash se ot robstvoto, obrazovash horata i im davash svoboda i chestna targovia. Drugiat pat e otkazvash se ot humanizma i teoriite za ravenstvo, machkash i darjish nevaorujeni i tapi. Te te mislat za Bog i si traiat. A nie kakvo? Hem iskame da gi ..., hem sme im dali Kalashnikov:)
4
4
 
11
 
! Отговори
Георги преди 8 години
Докато Европа не осъзнае истиските си врагове, ще страда. Последните векове натиска идва от Русия и Щатите. И потърпевша винаги е Европа. Пълненето с бежанци е просто мътене на водата, за да ловят риба имперски настроените нации.
3
0
 
29
 
! Отговори
Darma преди 8 години
До Мохамед АллаховХаха, и кой ще ви храни бе? Досега ви хранехме. И петрола помагаше. Какво ще ядете бе, като коефициентът ви на интелигентност е на пълни ***, които не знаят как се ползва тоалетна.Толкова сте прости и изостанали в развитието си, че дори не осъзнавате, че без нашите пари вашите деца умират от глад.Ще ви измислим болест и няма да раждате деца, споко! Ще ви стелизираме, щото по-прости и от африканските маймуни.
2
19
 
8
 
! Отговори
Мохамед Аллахов преди 8 години
Ще ви бием с най страшното и непобедимо оръжие - Бебелашников!;)))
1
3
 
7
 
! Отговори
Darma преди 8 години
До Мохамед АллаховКога точно? Какво значи "не след дълго"? Война ли ще правите или какво? Я разкажи :)