Няма шанс за падане на визите за Турция до юли

Шулц: По две от най-съществените условия не е започнала работа
11 май 2016 19:14, Елка Василева
52
Няма шанс за падане на визите за Турция до юли
Мартин Шулц. Снимка: архив, Reuters

Председателят на Европейския парламент Мартин Шулц заяви, че според него няма шанс за споразумение за безвизово пътуване на турски граждани в ЕС до юли, предаде ДПА.

Още по темата

В интервю за германското радио Дойчландфунк Шулц заяви, че Европейският парламент "безусловно" няма да започне консултации, при положение че Анкара не е изпълнила условията за безвизов достъп.

Той добави, че Турция не е изпълнила пет от 72-те условия на ЕС.

Не е въпрос на количество, а на качество, а две от най-съществените необходими условия - защитата на данните и антитерористичният закон, очевидно не само не са изпълнени, но по тях дори не е започната работа, каза Шулц.

Представители на ЕП посочиха вчера, че безвизовият достъп няма да бъде обсъждан, докато Анкара не промени антитерористичния си закон.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен44Е,щом турският министър,,по европейските" въпроси е казал така,да бъде така добър да си преименува министерството:,,на азиатските"въпроси !
28
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Shans za vizite nqma no bejancite shte imat shans da navodnqt evropa skoro pak daje milioni
27
4
 
15
 
! Отговори
Курзатурция преди 7 години
турция ще влезе в Европа напуткинден.
26
5
 
6
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
......."ВИЗИТЕ , НЯМАЛИ ШАНС".........а , НА МИГРАНТИТЕ " ШАНСА", повишава ли се...??!!!!!Я , ПАК СИ ПОМИСЛЕТЕ ..ДОБРЕ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25
2
 
7
 
! Отговори
Налъм Башпидюpacлък преди 7 години
Вайййй! Сакън!!! Чок сакатлък! Путин башкан завера, йок виза, йок евро ханъм!
24
20
 
20
 
! Отговори
Турчина преди 7 години
Ердоган снощи каза до днес не сме стигнали без визи и без визите пак ще се оправим. Ей това е политик който не се кланя пред европейците. Тръгнали да казват на Турция да не давали тежки присъди на терористите. Те като си хванат някои от тия бомбаджии ако ще един месец затвор да им дадат както онзи сериен убиец в Норвегия човека е убил над 70 души и са му дали 20 г. затвор. Една груба сметка показва че за един убит човек оня ще лежи около половин година. По точно европейците да си сменят законите
23
5
 
16
 
! Отговори
Лъвско Сърце__ преди 7 години
Направо да им забранят да посещават Европа.А после пак ако искат да направят безвизов режим за турците към Европа, предлагам на всички европейски страни да почнат да излъчват филма "Време разделно" и пак да си помислят.
22
3
 
14
 
! Отговори
SS преди 7 години
според ДПА:"няма шанс за споразумение за безвизово пътуване на турски граждани в ЕС до юли"А след юли - хептен, понеже дотогава кюрдите ще са раздрусали цялата терористична и феодална държава на змията Ердохан
21
4
 
19
 
! Отговори
SS преди 7 години
Ако Ердохан продължава да капризничи и да рекетира, като нищо от Германия може да го предупредят, че са в състояние за 24 часа да изхвърлят всичките му сънародници барабар с гермоно-подобните им изчадия , и той да си ги прибира в анадола. Е, какво ще прави тогава?Германците, макар и да изглеждат американо-зомбирани, никак не са лесни ....
20
19
 
6
 
! Отговори
Turkish Power преди 7 години
Ne na Evropa v Turciya. DA NA TURCIYA V EU!
19
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога чалмалиите в Европа!!
18
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Антитерористичен закон няма да са въвежда в Турция. Тия западноевропейци ги развъждат терористите и освен това пречат на борбата с тях. Няма да стане.
17
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Натресат ли ни го това с визите имаме пълно право да замразим ЕС членството занеопределено време (ще клекнат за седмица - въпрос на топки).
16
1
 
10
 
! Отговори
ЮЛИ преди 7 години
Да допълня за тримата свидетели в САЩ - ако някой от свидетелите е излъгал бесят и тримата чрез съд от трима свидетели . Така САЩ са си оправили Държавата .
15
4
 
21
 
! Отговори
ЮЛИ преди 7 години
До юли ще има Революция в Европа , ще тръгне от Франция , Гърция , Германия .Това което се случва в ЕС не може да се опише с думи , всички виждаме че Системата ни Лъже .В България ще има бунтове в края на този месец .Чорбаджиите трябва да бъдат съдени - строго но справедливо , както в САЩ - трима свидетели и на въжето .
14
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За образованите и с ПАРИ ВИЗАТА не е ПРОБЛЕМ !Тя е проблем за джихатМобила и шофьора му ! Въобще да сложим край на безконтролнитеразходки в БГ всички с визи !!!
13
6
 
15
 
! Отговори
Кемо Бащицата..... преди 7 години
*** кой ще пусне турците без виза в Европа като в Диарбекир се води война срещу кюрдите а краварите мълчат.. време е за REMOVE KEBAB в Европа!!!
12
1
 
14
 
! Отговори
ЮЛИ е сле 30 дена преди 7 години
Семейния терапевт и психолог Халед аль-Сакаби чрез серия видео уроци ни учи:Как правилно да бием жената (The Independent),"За сожаление, сега много жени искат да се чувстват равни на мъжете.Това е много сериозен проблем", счита терапевта.А друг саудитски молла пя - колко е вкусно женското особено ако не е сготвила илисте много гладни.Вобще хапването на човешко се натрапва по 2 линий ислям и пиндо прозореца на Овертон.Елхе донеси сол
11
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"ot sega natatik shte vidim kolko bejensi shte pusne erdogan .vie si mislete veche.. he he he"Ердокой никакви бежанци няма да пуска тука, вече са му платени 3 милиарда да си държи амуджите там.
10
19
 
10
 
! Отговори
OSMAN PASHA преди 7 години
ot sega natatik shte vidim kolko bejensi shte pusne erdogan .vie si mislete veche.. he he he