Няма шанс за падане на визите за Турция до юли

Шулц: По две от най-съществените условия не е започнала работа
11 май 2016 19:14, Елка Василева
52
Няма шанс за падане на визите за Турция до юли
Мартин Шулц. Снимка: архив, Reuters

Председателят на Европейския парламент Мартин Шулц заяви, че според него няма шанс за споразумение за безвизово пътуване на турски граждани в ЕС до юли, предаде ДПА.

Още по темата

В интервю за германското радио Дойчландфунк Шулц заяви, че Европейският парламент "безусловно" няма да започне консултации, при положение че Анкара не е изпълнила условията за безвизов достъп.

Той добави, че Турция не е изпълнила пет от 72-те условия на ЕС.

Не е въпрос на количество, а на качество, а две от най-съществените необходими условия - защитата на данните и антитерористичният закон, очевидно не само не са изпълнени, но по тях дори не е започната работа, каза Шулц.

Представители на ЕП посочиха вчера, че безвизовият достъп няма да бъде обсъждан, докато Анкара не промени антитерористичния си закон.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
31
 
! Отговори
Модератор Dnes.bg преди 7 години
Не може да му се отрече на Ердоганя, че ги върти тия еврозагубеняци на чеверме на оная си работа.
8
12
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радвам се, че сделката ЕС-Турция е пред провал. Прости турски камилари не ни трябват да се мотаят тука.
7
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Представители на ЕП посочиха вчера, че безвизовият достъп няма да бъде обсъждан, докато Анкара не промени антитерористичния си закон."Чудесно, значи няма да има визи за турците и Турция няма да влезе в ЕС. Най-накрая една добра новина.
6
4
 
21
 
! Отговори
българина преди 7 години
Тюрбаните знае че Европа е разграбен двор благодарение на САЩ! Но не знае че все още вътре има няколко балкански и източно европейски много зли кучета готови да му разкъсат бурката, синджирите са пред късане
5
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Безвизовото Приключение на Лелката Шмеркел ще предпази Европа от 3 до 10 милиона нелегалните бежанциНо за сметка на това е съгласна да допусне над 35 милиона Социални Емигранти от ТурцияБРАВУСССС
4
4
 
32
 
! Отговори
Зло куче яка тояга. преди 7 години
Турция ще пусне бежанците ама може ли турските тирове да заобикалят през Кавказ? Ако ги пуснат... За 1месец са умрели от глад...
3
3
 
19
 
! Отговори
българина преди 7 години
Каква 2029? 3029 може би.. При условие че приемат най мирната религия будизма!
2
5
 
31
 
! Отговори
българина преди 7 години
Чамаря само сатъра а ще го оправи. Турция вече е дала 300 000 гражданства на бежанци! Познайте кой пръв ще се втурне към Европа? С други думи ако не паднат визите пуска маймуните нелегално ако паднат пак пуска същите маймуни но по официален ред? Е за това прекратяване преговорите за каквото и да е закриване посолствата в Европа и у киреча. Стрелба по външните граници!
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що бе пуснете ги безвизово бре пуснете ги бе О.акани Евро.м.ижитурки АВТОГОЛЪТ ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ОКОНЧАТЕЛНИЯТ И ПО БЪРЗ КРАЙ НА ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА