Бил Гейтс попадна в списък на Ал Кайда

Терористите изготвиха списък с US лидери, които да бъдат убити
17 май 2016 16:44, Анисия Иванова
9
Бил Гейтс попадна в списък на Ал Кайда
Снимка: Bulgaria On Air

Бил Гейтс попадна в списък на Ал Кайда с американски бизнес лидери, които трябва да бъдат убити. Терористичната организация призовава последователите си да вземат на прицел популярни предприемачи, за да може да бъде навредено на икономиката на САЩ.

В свое онлайн списание групировката публикува статия, озаглавена “Професионални убийци”. На корицата има тайнствен мъж с качулка, който наблюдава жилище отвън. Качена е и снимка на основателя на “Майкрософт” Бил Гейт.

От групировката внушават на последователите си необходимостта от използване на джихадисти, които да действат като вълци-единаци за атаки в САЩ и други западни страни.

Ал Кайда дава и подробности как човек да направи бомба в кухнята си. Изрично е подчертано, че взривните устройства могат да се използват не само за унищожаване на самолети, но и на други мишени, чрез които да бъдат "сринати“ западните икономики.

Ал Кайда се подготвя да влезе в жестока битка с “Ислямска държава”, за да се установи трайно в Сирия, твърдят източници от американското разузнаване.

С цел да създаде емирство в Сирия групировката е върнала от Пакистан десетки от най-опитните си ветерани. Наскоро бе обявено, че един от синовете на Oсама бин Ладен е готов да заеме мястото на баща си като лидер на Ал Кайда.

По темата вижте и видеото на Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бил Гейтс отдавна се пенсионира, дори няма контролен пакет в Майкрософт. Тези са назад с материала.
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
колко глупаво е да си мислиш, че ще навредиш на американската икономика, като затриеш някакъв човек от IT индустрията бил той и бил гейтс.Да ударят по петролната индустия, ама там интересите са общи май :)Да спрат да ползват доларида .. де да знам, нещо с реален ефект, а не само PR
3
3
 
19
 
! Отговори
Бай Пешо преди 8 години
До бай иванНали знаеш какво става ако не ползваш долари ? :) Идват и ти доставят безплатно демокрация със самолет. Дори не се кацат , направо от небето. Питай Садам, Кадафи, оня сириеца и Украинците за начало. Или цяла Южна Америка ... там пък какви ги въртяха последните 40 години ;)
2
1
 
25
 
! Отговори
Майкрософников преди 8 години
Тия само рестарт ще ги оправи...
1
4
 
11
 
! Отговори
бай иван преди 8 години
Всички искат да навредят на американската икономика и всички ползват $.