Британски изтребители прехванаха руски до Естония

Руските самолети не са предали идентификационен код
Обновена: 18 май 2016 08:07 | 18 май 2016 07:24,
290
Британски изтребители прехванаха руски до Естония
Снимка: Архив Reuters

Изтребители на британските кралски военновъздушни сили са били вдигнати днес въввъздуха, за да прехванат пет руски самолета във въздушното пространство близо до границата с Естония, предаде ТАСС.

По данни на британското министерство на отбраната изтребителите Тайфун, дислоцирани във военновъздушната база Амари в Естония, са действали в рамките на мисията на НАТО в Балтийско море и са били вдигнати във въздуха след подаден сигнал за тревога.

Първо са били прехванати два самолета Су-27, после самолет за радиоелектронно разузнаване Ил-20 и накрая още два самолета Су-27. Руските самолети не са предали идентификационен код и не са имали връзка с регионалните центрове за управление на въздушното движение.

За втори път за една седмица британските кралски военновъздушни сили са задействани в отговор на руски действия, пояснява британското министерство на отбраната.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
0
 
5
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До 226Няма да се учудя да е вярно. От Кавказкия регион за Сирия са заминали ПОНЕ 6000 радикализирани доброволци или поне Наемници. ФСБ пре спокойно може да е установила самоличността на повечето - тоест влизат в черния списък. Това най-малкото означава постоянни и пре неприятни проверки от ФСБ по което време се сетиш на деня и нощта когато се върнеш в РФ. Да не кажа че си "постоянен" заподозрян от тук насетне.
185
2
 
2
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 221Това ти е новината от 9 майПервый военный парад на сирийской земле, посвященный Дню Победы продолжился демонстрационным пролетом авиационной техники: трех пар вертолетов транспортных Ми-8АМТШ, боевых ударных Ми-35 и Ми-28 Ночной охотник, а также трех пар самолетов многофункциональных боевых авиационных комплексов Су-30СМ, новейших истребителей поколения 4 плюс-плюс Су-35С, фронтовых бомбардировщиков Су-34.
184
11
 
7
 
! Отговори
До Боби преди 7 години
Боби, ти помниш ли Динко бе ? Онзи дето ловеше мигранти по границата ни с Турция . Та той ми разказваше че напоследък хващал много мигранти които казвали че идват от Сирия, но не приличали на сирийци и говорели на руски ? Та като ги питал що дирят у нас, те му отговаряли че се прибират по заповед на Путин, ама понеже не им се живее в Руся и не им се воюва повече, решили да пробват у нас или в Европа ? Та такива ми ти работи. А пък истина ли е незнам !?
183
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това ще се промени! Вече шеф на американските войски е ГЕЙ!Той ще ги постави на място....зад него!
182
3
 
1
 
! Отговори
Свако преди 7 години
До Анонимен 168 , който пише: "...Абе аз доколкото си спомням последния свален при битка самолет е точно руски..." Имаш впредвид, когато турците без предупреждение са свалили руския самолет , който е бил на сирийската територия? И след тази идиотщина турският радикал Алпаслан Челик е растрелял летеца преди той да се преземи? Това ли е "битка" според теб? Що се отнася до "...абе запо по дяволите не мигрирате..." Не приемат всички желаещи - Русия и без нас е 2-ра в света по количество мигранти!fbr.bg/read.php?n=29956
181
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БобиДо Анонимен 214Ано Умни влез на сайта на Руското министерство на отбраната - информация бол- - - -Влязох ! Там пише - питай Боби ??? Той всичко знае ! Той е нашия човек !?
180
3
 
15
 
! Отговори
Наивен преди 7 години
"...близо до Естония" Значи извън Естония. Къде по точно, да не е в Русия? И какво правят английските изтребители извън Естония? И защо руснаците нямат право и те да са там? Яко си играят с огъня, но това може да се стовари с пълна сила и на нашите глави. Нали сме лоялни членове на НАТО.
179
0
 
9
 
! Отговори
тя преди 7 години
И какво от това? Къде са границите на Англия , а къде са на Русия?
178
2
 
4
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
Ела ,Боби ...да ти подаря ЕДИН "РУСКИ ТЕЛЕВИЗОР" -----ЗА "ДОБРОТО УЧАСТИЕ В РУСКАТА ПРОПАГАНДА" В БЪЛГАРИЯ И ЕС!ДА СИ ГО ГЛЕДАШ СЪС ЗДРАВЕ ---ДО КРАЯ НА ЛЯТОТО!!!!!/....после го дай на отпадъци --губи си цветовете../
177
1
 
2
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 214Ано Умни влез на сайта на Руското министерство на отбраната - информация бол
176
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скоро ще посрещаме и г-жа Клинтън в София. Путин ще посещава КНДР.
175
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БобиПо скоро кой има пари за война
174
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БобиАббе Боби ? Ти си пропуснал това което каза вожда ти Путин - Руските военни действия в Сирия са приключени ! Състава и бойната техника се прибират в Русия !Уж си русофилче ... а пък не си чул думите на вожда ?
173
5
 
7
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До ИСТИНАТА , Е ТОВА: 208Я да видим Водиха война в Чечня и Чечня 2 общо около 4 години , една седмица в Грузия, В Украйна няма руски части освен разузнаване, но да кажем 2 седмици се правиха на учтиви зелени плашила в Крим. И вече 8 месеца в Сирия.За това време САЩ - над 13 години в Афганистан, От 2008 е в Ирак, Помогна в Бомбенето на Либия и Мали, Цветни революции из арабския свят. Подпомагаше толкова Сирийската Опозиция че тя мутира в ИД и 3 години война срещу ИД... Е кой не може без война
172
4
 
2
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 207Как така си е прибрал Героите? Съвсем Не. Прибра част от тях. Замени част от тях. Су-30,34,35 всеки ден си летят по задачи е общо около 15 машини. Прибраха хеликоптерите Мил-24П но закараха Мил-35, 28Н и Ка-52
171
7
 
7
 
! Отговори
Клинтън в България преди 7 години
Аз Клинтън го посрещах на Ал. Невски, колега :) И хората бяха хиляди на площада.
170
5
 
7
 
! Отговори
ИСТИНАТА , Е ТОВА: преди 7 години
РУСНАЦИТЕ ------БЕЗ ВОЙНИ НЕ МОГАТ!!!!ВПК-----ЩЕ ФАЛИРА ВЕДНАГА И ГЛАДА И МИЗЕРИЯТА ЩЕ ГИ ГОНИ С МОТОРЕТКА!СПРЕ ЛИ ИЗНОСА И НА ГОРИВА И СУРОВИНИ ------РУСИЯ , УМИРА!ТЕ ОТ ТОВА ЖИВЕЯТ , БЕ.....ХА,ХА,ХААААААААААААА!
169
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе още се питам ... кой каза на руснаците в Сирия - хайде, нахвърчахте се вече, хайде сега в къщи че ни писна от вас, и онзи "безсташния" Путин си прибра "героите" без дума да обели по въпроса ?
168
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
браво, похвално е поне, че си признавате, че имате силно влечение към гениталиите на руснаците!
167
3
 
1
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 197Ано Умни Пролива Между Хелзинки и Талин е широк 36 километра като вземеш предвид разстоянието между островите около Талин и полуостровите около Хелзинки Да ти дам и ГПС координати ако не вярваш?