Лондонският кмет призовава: Спокойствие и бдителност!

Снощната атака все още държи столицата на тръни
Обновена: 4 авг 2016 11:35 | 4 авг 2016 11:22,
11
Лондонският кмет призовава: Спокойствие и бдителност!
Снимка: БТА

Кметът на Лондон Садик Хан заяви днес, че сигурността на жителите на британската столица е негов основен приоритет и призова към спокойствие и бдителност след вчерашното нападение с нож в централен Лондон, съобщиха Ройтерс и БТА.

Още по темата

Една жена беше убита и петима души бяха ранени от мъж, нападнал с нож хората на площад "Ръсел скуеър" в центъра на Лондон късно снощи.

По предварителни данни 19-годишният мъж, който беше арестуван, имал психически проблеми, но полицията не изключва и версията за тероризъм.

"Призовавам всички лондончани да запазят спокойствие и да бъдат бдителни. Моля, информирайте полицията за всичко подозрително", призова кметът.

"Всички ние трябва да изиграем ролята на уши и очи за полицията и службите за сигурност, за да осигурим сигурността на Лондон", пише още той.

Кметът увери, че тече разследване, за да се установи какво точно се е случило. Хан подчерта, че полицията има да върши трудна работа и има пълната му подкрепа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: ЛондонАтакаСадик Хан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Николай преди 7 години
Кметът на Лондон Садик Хан от където и да го пгледнеш е кореняк столичанин та дрънка !
10
0
 
2
 
! Отговори
жалка преса преди 7 години
човек вече трябва да чете американски медии, за да разбере цялата новина. Ножаря е с норвежки паспорт, но всъщност е сомалиец. От мирната религия "както си и знаехме" и няма "нищо общо" с исляма. Абе то е ясно, че свободата на словото в БГ е около Северна Корея по класациите, ама не съм очаквал толерастията да докара до това ниво и цяла Западна Европа!
9
0
 
6
 
! Отговори
няма край преди 7 години
Поредното престъпление от омраза, от страна на поредния нововизлюпен "европеец", доставен със съдействието на всякакви леваци, неолибералстващи и подобните им вилкомери. Пак на възрастта на донаборник, пак с корени от друг един континент. Докарайте още 20-30 млн подобни и няма да имаме и 1 спокоен ден. Ще се превърнем в един голям Бейрут, че и по-зле.
8
0
 
4
 
! Отговори
Белагуев преди 7 години
Тоя кмет скоро и съвсем тихомълком ще наложи шериата...после обрязване....после задължителни бради....после бурки...ала бала...
7
1
 
9
 
! Отговори
еделвайс преди 7 години
Цветни революции, арабски пролети ...... просто сериали...... Предстоеше премиера на "Анаконда", но не се състоя. За щастие. На югоизток започна прожекция на един късометражен филм, но в декорите нещо се обърка и лентата се скъса. За добро или за лошо - все още не се знае. Сценаристите обаче продължават да творят. Така, отдалече, и на спокойствие. Милиони зрители седят покорно, и чакат....... Участта си.
6
0
 
23
 
! Отговори
Додо преди 7 години
Кметът на Лондон Садик Хан призовава...., а скоро ще призовават и:кметът на Берлин Мустафа Аликметът на Париж Абдула Фаружкметът на Брюксел Мурад Хюсеинкметът на Амстердам Калиф Хаким....и кметицата на София Хабиба Асим
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ислям , религията на мира : А изтекат ли месеците на забрана, убивайте съдружаващите, където ги сварите, и ги хващайте, и ги обграждайте, и ги причаквайте на всяко място за засада! И щом се покаят и отслужват молитвата, и дават милостинята закат, сторете им път! Аллах е опрощаващ, милосърден.Без коментар.
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И кой точно да е бдителният? Оргиналдъ ман'гал ли? То Лондон е пълен със същества от гз на географията. Да не мислят, че на някой му е приятно да съжителства с примитивни. Хората просто ги подминават, за да не повърнат.
3
1
 
44
 
! Отговори
Темида преди 7 години
Накрая ще се окаже, че Германия Франция и Англия са пълни само с психично болни. Емигранти и терористи няма....само психично болни. Това ше стане след време като *** (от Негроидната раса) и Афро Американците (*** в Африка са Афро Африканци ако не знаете). Ще е расистко да казваш терорист а ще се казва психично болен.
2
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е какво друго да пожелае - нали и той е шерп!
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
точно така. очи и уши на полицията. трябва да се доносничи за всеки и за всичко.