Арестуваха деветима иракчани за изнасилване във Виена

Мъжете са обвинени, че са изнасилили жена в новогодишната нощ
Обновена: 15 авг 2016 20:57 | 15 авг 2016 20:55,
55
Арестуваха деветима иракчани за изнасилване във Виена
Снимка: архив Reuters

Деветима иракчани бяха арестувани в Австрия за изнасилване на германска туристка във Виена в новогодишната нощ, предаде Асошиейтед прес, като се позова на полицията.

Още по темата

Мъжете на възраст между 21 и 47 години са кандидати за убежище или наскоро са получили такова. Те отхвърлят предявените им обвинения.

Германката, която била пияна, а има подозрения - че и дрогирана, била отведена от иракчаните от площад в центъра на австрийската столица и изнасилена в апартамент, където живеят двама от заподозрените. Жената не си спомня как е попаднала в жилището.

Полицията е използвала при разследването ДНК доказателства и видеокамери, пише БТА.
 
Припомняме ви, че в новогодишната нощ в Кьолн стотици жени се оплакаха от сексуални посегателства от страна най-вече на мигранти. В продължение на близо седмица управата на града се опитваше да скрие информацията от медии.

Случаят обаче доведе до масови протести и оставки. Наложи се дори да бъде въведено сексуално обучение за бежанците, на които да се обяснят привичките в Германия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
8
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 7 години
Сексуално обучение?! Там ви е грешката! Трябвало е да ги натикате в затвора, там да им проведат сексуалното обучение!
27
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Една от 'културните; особености на тази религия е, че позволява до 4 съпруги, ако може мъжът да си го позволи финансово. тъй като в арабските страни също се раждат равен брой мъже и жени, сещайте се какви пропаднали, оскотели, необразовани и озлобени тълпи 'милички бежанци' пристигат в Европа. Измежду тях, точно 0% имат шанс да започнат по-добре платена работа от една германка и да я издържат, да не говорим за 2-3. А за изнасилванията по общежитията за бежанци да не говорим, статистика няма.
26
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Надали се е сетила сега германката. Просто явно в Австрия, за разлика от нашата страна, неизвестните извършители рано или късно стават известни. Което просто означава, че след като се започне разследване, хората го докарват до край, а не остава само на хартия. Да не се случва подобно нещо у нас например с хърватска туристка, ама знаете ли кога ще бъдат намерени 9 изнасилвачи араби, двама от които имат стая на Женски Пазар, плащат в брой на леля Пена, а чуждата туристка си е заминала?????
25
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
вие въобще четете ли? (не всички коментирали, разбира се). Германска ТУРИСТКА на Нова Година във Виена, Австрия. Нито ги е познавала, нито живее там. Можете да сте сигурни, че австрийската полиция е провела разследване, гледали са камери, разпитвали са много свидетели, повечето от които също пияни, и най-вероятно са намерили и снимки на телефоните на тези. Въпросът е, че са ги търсили не в нормална база данни, понеже такава няма, вероятно двамата са и само наематели. Но австрийците са упорити.
24
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ежедневно получаваме доказателства,че те не са хора.Тези същества живеят в 18 век и никога няма да се интегрират към европейският начин на живот.Родени в Белгия,Франция или Германия 20 30 годишни индивиди не само,че не могат да се приспособят към цивилизованият европейски начин на живот,но дори толкова се озлобяват срещу нормалните хора,че искат да ги взривяват и колят.Когато не нападат европейците се колят по между си,защото това е генетично заложено в тях.
23
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Журналистите от Днес . бг не пишеха ли само преди няколко месеца, че бежанците ще подпомогнат европейската икономика. Призовавам всички журналисти с дъщери над 6 години да ги предоставят за ползване от бежанците!!!
22
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що не организират на Баба Шмеркель едно "Уважение" с 15-20 нежелани от германците"гости" с различно от християнството вероизповедание,да я видя тогава дали пак ще ги кани на безплатна германска софра ....
21
11
 
4
 
! Отговори
bhk преди 7 години
статията трябва да гласигерманка насили 9 *** иракчани
20
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой не си задава въпроса и никой не се и тересува от тебе.
19
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Меркел организира вълната имигранти със съдействието на САЩ и НАТО за да тормози нормалните европейци. Това е същността на германците и винаги е била такава. За това Европа е с най - много войни на квадратенметър и на глава от населението. Таканаречените "евроатлантици" в миналото са започвали 99% от съществувалите някога военни конфликти по цялата земя. На където и да се обърнеш, 99% от жертвите по време на война са били причинени от "евроатлантиците".
18
4
 
31
 
! Отговори
дв/кв преди 7 години
Абе, някой задава ли си въпроса - Защо в Турция, при положение, че по градовете и плажовете е пълно с разголени туркини и европейки при наличието на два милиона Камилари никой от тях не смеее да се докосне до жена, а камо ли да и посегне!?!?!?Тогава излиза, че камиларите въобще не са тъ...пи и много добре знаят какво ще им се случи в Турция, ако посегнат на разголените ханъми.Излиза, че не е луд който яде баницата, а който му я дава!!!!
17
1
 
28
 
! Отговори
друг преди 7 години
Да ги кастрират за назидание, че да видим кои ще са следващите доброволци.
16
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека да позная- всичките са били в амок или са били луди и това няма нищо общо с исляма, нал тъй?
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те тия за Меркел бяха тръгнали , ама се уплашиха , че ако не я изклатят може да ги репатрира, затова решили да потренират първо. В крайна сметка Мутито ги покани а и това според новите немски стандарти е престъпление от страст.
14
1
 
25
 
! Отговори
БХК преди 7 години
Ние от БХК жестоко осъждаме варварския акт, при който са нарушени правата и морала на правоверните бежанци, милите те, (Аллах да наспори дните им), с тази долна жена, употребила алкохол преди полов акт с мюсюлмани! Какво кощунство! Ще съдим целия Европейски Съюз, Европейски континент и всички бели християни по земята! А за прелъстилата бежанците след употреба на алкохол жена присъдата е ясна - камъни до смърт!
13
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама те имат нужди, германците да се съобразяват малко, защо са толкова нетолерантни?
12
4
 
13
 
! Отговори
Ай стига бе, преди 7 години
Лелееее, в статията няма и дума за вината на П у т и н бе! Ще ви отрежат субсидията, знаете от кой.
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама тва не е така, това са боли покемони.
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Знаела ли е баба Меркел какви ще са последствията канейки Ка...миларите да нахлуят в Европа?Без съмнение е знаела ("шило в торба не стои")!!!!!Е, тога следва въпроса - След, като е знаела, защо го е направила???В чий "отбор" играе и каква е крайната цел!?Кой ще плати цената???И каква ще е цената???При всички положения, след време всичко ще стане пределно ясно и оЧевадно!А, дотогава може само да гадаем изпаднали в недоумение!!!!
9
4
 
9
 
! Отговори
Ами то сега започва, преди 7 години
тия млади ;бежанци; или емигранти като им полудее хормона о...,да не съм лош пророк ама и т.н софиянки от септември ще го ядат