Мюсюлманин наръга равин в Страсбург

Според разследващи нападателят имал психични проблеми
Обновена: 19 авг 2016 15:37 | 19 авг 2016 15:37,
47
Мюсюлманин наръга равин в Страсбург
Снимка: Twitter

Равин е бил наръган с нож в Страсбург, вероятно от мюсюлманин, предава "Daily Mail".

Нападателят, който е бил арестуван, е изкрещял "Аллах Акбар", след което е пробол 55-годишният проповедник, пише "Le Journal du Dimanche".

Равинът бил леко ранен при атаката, случила се пред кафене в северната част на града. Според изданието нападателят е имал психически отклонения.

Източник, близък до разследването, е коментирал пред френската телевизия BFMTV, че тероризмът е изключен като мотив за престъплението. Въпреки това не са сигурни за мотивите на нападателя.

Франция, където е и Страсбург, е в извънредно положение вече 10 месеца, след терористичните нападения от 13 ноември миналата година, и последващата атака в Ница на 14 юли.

През юли католическият свещеник Жак Хамел, беше съсечен от двама ислямисти, които нахлуха в църква в Сен Етиен дю Рувре, и прерязаха гърлото му. И двамата нападатели бяха застреляни от полицаи.

Седмица по-късно терорист нарочно подкара 19-тонен камион към тълпа, събрала се да чества националния ден на Франция в Ница. Уби 84-ма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Кръвосмешението не прощава...
35
0
 
0
 
! Отговори
Пиночет преди 7 години
Крайно време е не само в Германия, но и в цяла Европа да започне строителството на ония обществени заведения на които отгоре пише : РАБОТАТА ТЕ ПРАВИ СВОБОДЕН
34
1
 
5
 
! Отговори
Кирчо преди 7 години
Какво необичайно има тук? В корана мохамед изпраща убийци да ликвидират хора които не са съгласни с него и му опонират и това не е веднъж или дваж ами практика а за тези хора мохамед е съвършен човек на който трябва да подражават, такива са просто добри муслими.
33
0
 
4
 
! Отговори
12 преди 7 години
Тероризъм е изключено като причина. А религията изключена ли е? Защото ако аз направя нещо на мюсла, каквато и да е причината ме обявяват за ксенофоб, античовек и кво ли не.
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В амок ще да е разбирасе. те всичките мюсюлмани-убийци ще са в амок за да се оправдаят тези, които ги допуснаха в Европа.Европа не е за хората от южните страни. За тях няма достатъчно слънце и те изпадат в амок. Трябва всички да се върнат в родните си страни!!!
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не всичко е ясно . При въведено извънредно положение не се признават никакви намаляващи вината обстоятелства .
30
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези масово боледуват от психопатии. Странна работа! Как им се отключиха масово психо-проблемите? Не им понася Европата!!!
29
1
 
16
 
! Отговори
Teo преди 7 години
Докато се взривяваха като луди в Израел, Палестина, Турция, Иран и къде ли още не си бяха съвсем нормални хора. Когато започнаха да стрелят по хора, да ги газят с камиони, да ги гонят с брадви и ножове викайки аллах акбар изведнъж се оказаха обзети от амок, с лабилна психика или с психични проблеми. Каква е целта? Това, което става в Багдад и Дамаск да продължи(защото вече е започнало) и тук и да го приемаме за нормално а атентаторите-самоубийци за луди ли?
28
5
 
2
 
! Отговори
Майтапчия преди 7 години
На това му викам причинно-следствена връзка:Евр*еите създадоха тероризма,а терора стигна и до тях,макар и в малка степен.
27
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доста политика се изисква за да наречеш престъплението от вяра психично заболяване. Ако *** тия някой му набие канчето пак ли ще е психически проблем или тогава е расова омраза и дискриминация?
26
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има психични проблеми защото е роден от двама втори братчеди в родината си и после някой му е доунищожил малкото мозък с набиване на корани морани. В неговото общество това си е норма пък европейците искат да го арестуват- това е като да арестуваш коза че дри'ка на тротоара - за нея си р напълно нормално
25
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Естествено, че е с психически отклконения - нали е мюсюлман! Едното автоматично включва другото, но другото не винаги включва едното. Демек - всеки мюмюн е психо, но не всяко психо е мюмюн!
24
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лошо става ей. С надежда гледаме нашите политици. Да не сте посмели да плюете срещу никой от тях. Всички сме хора, а идват не-хора тук. Каквото зависи от обикновения гласоподавател да кажат.
23
2
 
33
 
! Отговори
Колио преди 7 години
Психически проблем имат евро политиците.
22
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Психологически проблеми имал? Какво означава това? Столичани вече няма да стъпват в центъра май като четат тези страхотии.
21
1
 
10
 
! Отговори
асл плс преди 7 години
аз съм окей с това да се избиват тия
20
1
 
40
 
! Отговори
Некъф луд преди 7 години
Тия намериха начин да замажат издънката на Меркел с имигрантите. Кой каквото направи е психично болен. Не че няма доза истина за тия които изповядват ислям, защото са пълни кукута.
19
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"... нападателят имал психични проблеми."Пак ли? Ами то сред тия явно няма нито един нормален, само психари са! А защо ги пускат да ходят, където си искат, щом не са в ред? На лудите мястото им е в лудницата, затворени и изолирани от нормалните хора!
18
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Според разследващи нападателят имал психични проблеми" да определено човек трява да е побаркан за да приеме тази мирна религия
17
0
 
41
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Разбира се,че ще го наръга щом е муслимин- вие да не мислехте,че цветя ще му подарява? Ако тероризмът е изключен в този случай,защо психарят не наръга ходжата или мюфтията,а нападна точно равина- да не би да е имал спор за жена с него?