Русия води необявена война срещу Украйна. Хибридна, но война

Кремъл задмина и съветския период, смята украинският президент
Обновена: 22 сеп 2016 08:52 | 22 сеп 2016 08:47,
222
Русия води необявена война срещу Украйна. Хибридна, но война
Снимка: архив, Ройтерс

Русия води необявена хибридна война срещу Украйна, която има и "терористичен компонент", заяви от трибуната на ООН украинският президент Петро Порошенко, предаде ДПА.

В речта си през Общото събрание на международното организация Порошенко заяви, че през последната година практиката на хибридната война се е разпространила още повече и последиците й се виждат "в цяла Европа, в Америка и другаде".

Украйна е изпитателен полигон на хибридната война, при която се използват методи като политически натиск, пропаганда, намеса в избори, икономическо изнудване, военни операции и злоупотреба с дипломатически мерки, каза Порошенко. "Терористичният компонент на необявената хибридна война, която Русия води срещу Украйна, е очевиден", заяви украинският лидер и добави, че това личи най-вече в Източна Украйна - в Донецк и Луганск.

В Донбас има близо 38-хилядна "незаконни въоръжени сили", "въоръжени до зъби от Русия", които разполагат с повече от 700 танка, 1200 бронирани машини и 100 артилерийски системи, каза Порошенко.

"Дори лицемерните съветски ръководители не могат да се сравнят с откровените лъжи и манипулации, които си позволява днес Кремъл", заяви украинският президент.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен--155; Абе казвал ли ти е някой колко си ХАЛТАВ ? Кога Русия ни е носила на гърба си бе антибългарин.За "ОСВОБОДИТЕЛНАТА " война трябваше да платим на Русия СУМА РАВНЯВАЩА СЕ НА 65 тона злато, Но Источна Румелия се откачи и платихме сума равна на 32,5 тона.Окупацията след ДЕВЕТИ ни струва 140 милиарда лв. Какви ги дрънкаш бе НЕГРАМОТЕН СЕЛЯНИН ?
123
2
 
7
 
! Отговори
РККА преди 7 години
Абре Пьотърчо,абре головоднико ами ,че той Никитата през 60те нали беше от вашите нали той разчерта границата на Украинската ССР е сега за чие безумие плащате...кога си правихте Гьорингов райхстаг да палите в Одеса мислихте ли,кога застрлвахте пешеходци в Мариопул и Славянск мислихте ли....ти Пьотърчо не гледай как наш *** се лези тука ,то на Путин ръката окъся .....ама не чак толкоз че да не обърши 2 шамара на сополанко като тебе де му е през една ограда...
122
10
 
5
 
! Отговори
Украйна с тебе сме преди 7 години
От сутринта, абсолютно всеки, който поздрави за Празника на Независимостта на България,В закупения от руските диверсанти информационен сайт Вести е незабавно заличаван заедно с регистрацията му. Същото се случва и с коментарите, които харесват Президента или Правителството поздрава към Българския народ
121
9
 
9
 
! Отговори
Браво на Украйна преди 7 години
Украйна се събуди от тежкия русофилски махморлук и започна да млати на общо основание кръвожадните руснаци, наскачали като скакалци върху независима и суверенна Украйна. Само България остава в руска кома и продължава да плаща ежегоден данък Русия за недоставени атомни реактори, за непостроени централи, за непосилно скъпи руски горива и за наскачали върху черноморието ни руски ***.
120
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато Германците дойдоха в Б--я ,идеолога на комунистите Тодор Павлов написа статия в която обяснява ,че Националсоциалистическата и комунистическите партии са БРАТСКИ.Послучай 50 годишнината на Хитлер Сталин му изпраща телеграми в които го убеждава че заедно ще строят социализъм.
119
2
 
4
 
! Отговори
Цветомир преди 7 години
До платените Анонимни: Не знам кой с какви нерви е при положение, че анонимните ви "удобни" некому включвания са през 6 минути . И все сте "компетентни" и все в служба не на България ! Разберете България Не се Продава! И всякакви фоби и фили не служат на родината !
118
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен--158;Хитлер дойде на власт с помоща на комунистите.Когато германците влизаха в Б--я ги посрещнаха нашите комунист.
117
1
 
2
 
! Отговори
wasilew преди 7 години
До коментар 160 Неуки ананимецо,не учи баща си как се правят деца.Остани си с провинциалното разбиране за думите а и не само за тях!
116
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой да каже нещо за Толстой, бръкнал на смях в хралупата на първосигналните стършели. Мама миа, що бръмчене, що вой - р-ъ-рр-ъ-р-ъ-рр-ъ-бър-ъ-бър-р, но нещо напоследък много ги посипват с хербициди, нищо, те са доволни, нали е от "Н"онсанто, от където им идва и манджата. Ха-ха.
115
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До wasilewНе бъркай "всички страни" със сбърканите wasilew-ци. А василев се пише с "V", а не с "W", че става Уа-асиле-Уа. Добре звучи. Всички ли сте такива малoyмни, или просто един и същи пише под различни никове - стара практика.
114
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз не съм чуъл руснаци да избиват украинци в Украйна. Но за сметка на това украинците избиват доста народ непрекъснато в Русия. Струва ми се, скоро ще се вземат по - сериозни мерки срещу криминалната ***, наречена украинци. Винаги ми е било чудно защо САЩ винаги подкрепят криминалния контингент на една държава когато желаят да спечелят влияние там. Навярно от прагматична гледна точка са прави, но от морална...
113
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До SpaceXА ти, понеже не можеш да възприемаш нещата мисловно, *** в "музея" на Бухенвалд, или Освиенцим, там ще видищ, какво е фашизъм. И престанип да се п правиш на гений. Просто си едно простовато, амбициозно човече, на коетоп са му възложили да джавка срещу сребърници и след редица семинари. Опитваш се да си изкарваш парите и да си изпълняваш задачата, но си прозрачен. Много ти е scruffy and weak space-ът. Be happy and... gorged.
112
12
 
7
 
! Отговори
wasilew преди 7 години
Русия я мразят всичките и съседни страни.Защо ли?
111
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русофилчета и за вас днес е празник. Но не Денят на Независимостта на България. А 77 години от военния парад в Брест-Литовск на бойните другари от вермахта на нацистка Германия и червената армия на болшвевистка Русия, започнали Втората световна война с подялбата на Полша.
110
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 143А, така иска ви се крадливи герберасти, радагейци с 20 000 за школо на първолак, абеверци, атака-а-онакисти, седесеокрадци, всички други бесни *** лаещи срещу Русия, иска ви се. Ама НЕМА-А. И РУСКИЯТ НАРОД ИСКА ДА ЖИВЕЕ ПО-ДОБРЕ ОТ СЕГА.Това че се пооправиха не значи, че пак трябва да ни носят на гръб, а те да се превиват, хитрецо бай-ганьовски. ПратИ президента да плюе сутрин, обед и вечер да срещу Рашата. Искай Клинтъница да плати дълга, тя си знае. А ти лапай руската чешма
109
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 147Искаш да кажеш, както се набутаха сАЩ, въпреки че обират целия свят и навсякъде продават оръжия за убийство на хора, за да е по-пълна с кръв паницата на тлъстото им население. Независимо от това тази алчна, генетично престъпна държава, пръкнала се от корабите с престъпници, пращани на заточение от Великобритания, отдавна е във добре скриван фалит, който един близък ден ще гръмне.
108
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А фашистка Украйна надмина и фашистка Германия, Потрошенко надмина и Хитлер - гори одесити, убива деца в Донбас, мъчи се да мори с глад (хитлеристки метод приложен в Ленинград) хората от Донецк, Луганск и другите обллрасти населени с предимно руски хора. Изобщо - укрофашизъм, развит с човеколюбивото съучастие на "съветници" от САЩ и 5 млрд. "хуманитарна помощ" от данъците на народа на САЩ за отглеждане на бандеровската *** убийци.
107
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей тоя Перо Потрошенко е готов да затрие страната си само и само да прави напук на руснаците.
106
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
рашистите се набутаха в разходи които ще ги фалират както фалира и се разпадна ссср
105
1
 
1
 
! Отговори
до 140 преди 7 години
не знам ходил ли си на училище да можеш да смяташ. ако се вдигне пенсията със сто лева за два и половина милиона пенсионери и инвалиди с...гани на месец са 250 милиона или за една година 3 милиарда което е май повече от 1 милиард.