Русия праща самолетоносач към Сирия, на борда – Су, МиГ-ове...

Това ще е отговор на заплахите в района, обясняват от руския флот
Обновена: 16 окт 2016 10:40 | 16 окт 2016 10:39,
349
Русия праща самолетоносач към Сирия, на борда – Су, МиГ-ове...
Снимка: архив, Ройтерс

Руският самолетоносач "Адмирал Кузнецов" се насочва към Сирия, за да засили военното присъствие на Русия в този регион, съобщи руският флот, цитиран от Франс прес.

Разполагането на самолетоносача, както и на крайцера "Петър Велики", ескадрения миноносец "Адмирал Кулаков" и на кораби за борба с подводници ще позволи да се "отговори на всяка нова форма на заплаха, като пиратството или международния тероризъм", заяви руският флот, цитиран от агенция "Интерфакс".

"Адмирал Кузнецов" обикновено е базиран в Североморск, в Баренцово море. Корабът ще бъде разположен в Тартус, където Русия се готви да създаде постоянна военноморска база. На борда му ще има няколко бойни самолети и хеликоптери, включително изтребители Су-33, МиГ-29 КР и МиГ-29 КУБР, както и хеликоптер Ка-52К. Те ще подсилят вече разположените в Сирия руски военновъздушни сили, предаде BTV.

Около 4300 руски военни са разположени в Сирия, повече от година след началото на военната интервенция на 30 септември 2015 г. и Русия продължава да засилва военното си присъствие, въпреки че през март президентът Владимир Путин обяви, че изтегля част от контингента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


349
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е единствения им самолетоносач, друг нямат, сега Путин ще остане със свалени ***! А Ердоганя само това чака!
203
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До bluesky1Няма проблем. Прости ни, че се забавляваме с допотопната руска бойна техника.
202
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 276О, С300 имаше отдавна в Дамаск. Което не попречи на израелците многократно да летят в района и да въздават справедливост.
201
7
 
12
 
! Отговори
bluesky1 преди 7 години
И какъв е проблема в чова, че Русия праща самолетоносач към Сирия! Точно никакъв! Поне са поканени от законното правителство на президента Асад. Ми нека медиите да публикуват статия в която да посочат на колко места официално САЩ имат военно присъствие и на колко нелегално, без мандат на ООН, включително спец части, воюващи рамо до рамо с ислямистки главорези в Сирия!!!!
200
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голем майтап - руснаците намекват, че САЩ са пирати и терористи! Точно заради тях са изпратени корабите!
199
13
 
6
 
! Отговори
акер преди 7 години
Време е това мръсно православни куче лилиПутин израелската Мосад да му свети маслото защото започна да става много опасен за нас ,а САЩ и запада да заличат с ядртения си арсенал православните кочини расия и ***
198
11
 
9
 
! Отговори
Киро преди 7 години
Тези руснаци ще спукат от смях света. Много добри клоуни. Ще ги поканя на рожденния ден на детето, едва ли взимат скъпо с този курс на рублата. Сега разбирам защо са се усрали американците на Доналд Кук, не било от страх, било от смях.
197
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не так страшен русский танк, как его пьяный экипаж ;)
196
2
 
4
 
! Отговори
Бай Ристо преди 7 години
Вие не се радвайте когато някоя голяма сила дрънка оръжие, че ако стане нещо ние сме между *** и наковалнята
195
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БацеЕдна от версиите е, че индийците са надигнали страшен вой заради дефекти на палубните МиГ-ове които са закупили от руснаците. Руснаците ще се опитат да им "докажат" че са боеспособни, че работата отива да им върнат обратно железата.
194
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До исляма е вреденНай- верните съюзници на "православна" Русия са все ислямски държави-Сирия, Иран, Турция, палестинските терористи от Хамас и Хизбулла.. А Русия е враг на християнските държави от ЕС и САЩ.
193
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега е момента американците да ги попукат откъм Баренцево море.
192
6
 
8
 
! Отговори
Баце преди 7 години
Русия праща единствения си самолетоносач в Сирия да види дали аджеба ще върши неква работа.
191
0
 
3
 
! Отговори
Венета преди 7 години
Не е "интервенция" dnes.bg, а операция -думите имат значение!
190
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До sevНа С300 израелците му хванаха цаката.
189
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До sevс наистина уникалните ракетни системи С300 и С400, които НЯМАТ АНАЛОГ и многократно и безспорно превъзхождат АМЕРИКАНСКИТЕ АНАЛОЗИ.=======ама изречение , а!!Та ко по-точно им е "безаналоговото на С-300 и С-400????Ххахахах!
188
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това корито не е самолетоносач. Тежък ракетен крайцер способен да носи самолети е точното му име. Ако беше самолетоносач нямаше да може да мине Босфора най малкото.Абе това е копие на руската действителност. Голямо име/реклама и голям бokлуk реално.
187
10
 
5
 
! Отговори
sev преди 7 години
Тази гемия, която гордо наричат 'самолетоносач" не вярвам да успее да стигне безаварийно до Тартус. с какъв акъл ще се излагат руснаците с тази пародия на самолетоносач- куп ръждясало желязо, течащо отвсякъде. Да се перчат с нещата, с които са силни - с наистина уникалните ракетни системи С300 и С400, които нямат аналог и многократно и безспорно превъзхождат американските аналози.
186
6
 
10
 
! Отговори
исляма е вреден преди 7 години
Русия сама срещу Идил но ще ги изтрие от света.Исляма се спира само с война и пълно изтребление.
185
12
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Тая гемия на yшанките ли е...