Блондинки в България няма! Българин ги дебне на Острова

Преследвал жертвите си във влакове, сега е в затвора за 180 дни
31 окт 2016 08:07,
76
Блондинки в България няма! Българин ги дебне на Острова
Снимка: Reuters

Сексуално незадоволен българин преследвал три ужасени жени в Кент, Великобритания, защото в родината му нямало желаещи блондинки, съобщава вестник Daily Express.

38-годишният Орхан Идриз, работещ в солариум, тероризирал три жени в продължение на година, но сега вече е зад решетките.

Той бил обсебен от блондинките и заявил пред полицията, че се интересувал от тях, защото нямало такива в родната му България.

Мъжът преследвал две от жените във влаковете между Мейдстон Уест и Струд между декември и януари. В резултат на похотливото му поведение получил забрана да се качва във влаковете.

Идриз също така останал очарован от клиентка в салона за красота, в който работел в Мейдстон. Той предприел едногодишно изразяване на нежелано внимание, предлагайки й безплатни услуги и гледайки я похотливо в стаята за преобличане.

Сега обаче той е осъден на 180 дни затвор, както и на забрана да приближава жертвите си.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъвто и да е по важното че не е Дасикане Рома-славянизиран ром по време на Византия по нашите Земи , той даже менте-историка трепери от страх някъде накой да не изпусне дума за тва насилствено налагане на Славянския език при Византия понеже след този Скандал хвърчи от тоа пост , и не случайно не е написано в учебници и книги но има един смел писател кой не се страхува да каже Истината - писателя Стоян Динков
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе тебе като те заболят хемороидите почваш да триеш и блокираш коментари , ами върви на Проктолог
49
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След византийския план за унищожаване на българите чрез покръстването им и налагане на славянския език и писменост като основна започва и надценяваната роля на славяните във формирането на етноса. Категорично обаче това влияние е наложено със силата на меча и пропагандата. Русите и светли българи ги има, но това не надхвърля обичайните нива на всички малко по-смугли народи.
48
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Славяните не са били масово население в България. Славяните са били масата в Полша, Украйна и Прибалтика. Славяните са участвали във формирането на българския етнос, но на значително по-късен етап от основаването на българската държава. До 9-10 век са живеели в области различни от тези на прабългарите, дори много от тях са търсели спасение в изт.римска империя от тормоза на прабългарите. Последните са обитавали предимно североизточните части, докато славяните са преобладавали южно от Балкана.
47
1
 
0
 
! Отговори
до 51 преди 7 години
Освен това, във формирането на съвременният български етнос, завършил в края на 9 век от новата ера, и чиито преки потомци сме днешните българи, са участвали траки, славяни и прабългари. Хайде сега кажете, че славяните масово не са били блондини, че да лъснат реалните Ви познания по история на България:)
46
0
 
3
 
! Отговори
До 51- преди 7 години
Викингите са ДОСТИГАЛИ до българските земи, но за мен е неразбираемо защо искате да изкарате всички българи и българки ***, със смугла кожа, а турското малцинство в България- масово блондини... За Ваше разочарование, нещата са точно обратните и това може да се забележи моментално, ако се разходите по бул Витоша или по Главната в Пловдив или Стара Загора...Така, че- сори- МНОГО етнически българи СМЕ естествени блондини поне от 7-8 поколения на родовете ни.
45
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има реконструкция на чъргубиля (ичиргубоила)Мостич, потърсете и вижте как е изглеждал редовият прабългарин. Да ви прилича на висок рус и синеок викинг?
44
0
 
2
 
! Отговори
до 48 преди 7 години
Не става въпрос за православни християни, а за българският етнос. Всички хора от 2та ми рода са блондини- и мъже, и жени- мъжете - с руса до пепеляворуса коса и сини очи, жените- с руса до тъмноруса коса и сини очи и така- три живи поколения 6 поколения назад във времето, вече починали.
43
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Светлокестенява коса" - такова чудо няма ! Това е натурално РУСО. Има още светло русо, много светло русо, платинено русо, сламено русо. Вземете се образовайте като отворите който и да е каталог на бои за коса на която и да е марка бои за коса.
42
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никоя уважаваща себе си българка -блондинка в България, няма да се занимава с турче! Този е някакъв хахо, В България ИМА българки- естествени блондинки и аз съм една от тях. Всеки ненормалник може да твърди каквото му е изгодно, но не може да отрече , че сред етническите българки има доста естествени блондинки- ние не сме ***, арабки или туркини!
41
0
 
8
 
! Отговори
Бургас преди 7 години
НЕ е българин, а български гражданин!Има разлика между народност (националност) и гражданство!И как така няма блондинки в България, след като само в моя род от чистокръвни българи - православни християни повечето са с платинено руса коса, снежно бяла кожа и сини/зелени очи?!Но е факт, че повечето българи сме с кестенява коса и сини очи, естествено русите са по-малък процент.
40
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Детето ми е изключително бяло с румени бузки исветлокестенява коса. Баща й е леко *** с кафяви очи и гъста къдрава черна коса. Неговият баща е бял, с руса (вече бяла) коса и сини очи.Аз до около 5 годинишна възраст съм била с платинено руса коса. Сега е по-скоро светло кестенява, а през лятото е с червеникав оттенък.Произходът ми е български поне 5 поколения назад. За преди това нямам данни.
39
0
 
6
 
! Отговори
Синеок и Рус преди 7 години
Аз съм с гъста тъмно руса коса и синеок, от кои съм? Славяните, готите, викингите или англосексонците?
38
9
 
3
 
! Отговори
До 40 преди 7 години
Прав си, прабългарите са тюрки, не са монголоиди, макар, че по времето на цар Лахана и монголоиди дават своя принос в българската нация. Дори за кратко хан Чака сяда на българския престол.
37
1
 
8
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Сега бозавите в пандиза ще му разширят ауспуха до невиждани размери ... и ще забрави за разни там блондинки,млондинки ...
36
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Херодот е дал достатъчно красноречиво описание на траките. Думичката руси и светли обаче липсва в описанията.
35
4
 
3
 
! Отговори
Предречено от Пагане преди 7 години
Авитохол, Ирник, Гостун, Курт, Савар, Кормисош, Винех, Умур са все имена на български владетели. Направи си сметка щом владетелите са имали такива имена, какво е било сред обикновените конници и колко ивановци и Георгиеви е имало сред тях. Още повече, че тогава перхидролът не е бил открит и колко блондинки е имало сред Пагане-тата.
34
2
 
10
 
! Отговори
До 36 и 37 преди 7 години
Има в България естествени блондин(к) с платинено руси коси, има и с други рядко срещани нюанси на русото, макар и да се срещат рядко. Това е хубавото на България, че тук можеш да видиш всякакви варианти на бялата раса.Прабългарите не са били монголоиди, можеш да прочетеш в съответната научна литература.Освен славяните, значителна част от етническия субстрат, формирал българската народност, произхожда от траките, където също не са липсват блондини.Норманите също са имали държава по нашите земи
33
3
 
12
 
! Отговори
Mr Lordi преди 7 години
Ами нормално за турците и ромите, коя нормална жена ще им обърне внимание на тия..... Освен ако не я насилват и тероризират нямат шанс с нормална жена.
32
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кои от племената оформили българския етнос са бели? Оногондурите, кутригурите, утригурите, татарите или огузите? Кои по-точно?