Блондинки в България няма! Българин ги дебне на Острова

Преследвал жертвите си във влакове, сега е в затвора за 180 дни
31 окт 2016 08:07,
76
Блондинки в България няма! Българин ги дебне на Острова
Снимка: Reuters

Сексуално незадоволен българин преследвал три ужасени жени в Кент, Великобритания, защото в родината му нямало желаещи блондинки, съобщава вестник Daily Express.

38-годишният Орхан Идриз, работещ в солариум, тероризирал три жени в продължение на година, но сега вече е зад решетките.

Той бил обсебен от блондинките и заявил пред полицията, че се интересувал от тях, защото нямало такива в родната му България.

Мъжът преследвал две от жените във влаковете между Мейдстон Уест и Струд между декември и януари. В резултат на похотливото му поведение получил забрана да се качва във влаковете.

Идриз също така останал очарован от клиентка в салона за красота, в който работел в Мейдстон. Той предприел едногодишно изразяване на нежелано внимание, предлагайки й безплатни услуги и гледайки я похотливо в стаята за преобличане.

Сега обаче той е осъден на 180 дни затвор, както и на забрана да приближава жертвите си.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
6
 
2
 
! Отговори
аноним преди 7 години
До Бяла,руса,синеока Бгда, но няма естествени платитено руси жени.
30
0
 
13
 
! Отговори
Бяла,руса,синеока Бг преди 7 години
Протестирам!Мама, татко и няколко мои братовчеди и братовчедки са същите като мен.В основното училище, в гимназията и в университета - имаше само по 2-3 човек са от моята боя във всяка паралелка и курс.В квартала и по улиците, хората които виждам пак са в такова съотношение. "Светлите" сме малцинство, но ни има и не се срещаме чак толкова рядко в България!Не пренебрегвайте и това, че никак не са малко в България хората с много светла кожа и с пъстри очи, но с кестеняви или черни коси.
29
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Орхан Идриз не е съвсем българин и от статията става ясно, че този не е съвсем у ред с главата.
28
1
 
13
 
! Отговори
bg преди 7 години
е наистина такива блондинки каквито има в западна европа в България няма, но това не прави българските жени по малко красиви, тоя е психар
27
2
 
14
 
! Отговори
арабин в солариум преди 7 години
Нямало натурални блондинки ау само комерсиални бг кифли брюнетки ау арабин работещ в солариум ??????? ха ха ха ха ха ха ха ха ??????? британски журналисти ау не виждали българска блондинка ау брекзит . орхане ходи на солариум да заприличаш на британски африканец чак тогава русите англичанки с големите *** .........
26
4
 
33
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Блондинки в Българишя има,но се гнусят от туркоислямци.
25
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тоя е тотален извратеняк, как може да предпочете руса британка пред коя да е друга руса европейка?!само заради това трябва да бъде освидетелстван
24
3
 
38
 
! Отговори
художника преди 7 години
Време е да се въведе визов режим за всички, на които имената им НЕ завършват на "ОВ" и "ЕВ"
23
3
 
23
 
! Отговори
Алахата преди 7 години
По волята на Алах сега да му резнат чорката! Нека му се наложи да пика седнала и да е пасивната страна във връзката!!! КАЗАХ АЛАХАТА!!!
22
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За англичанина, както и за всеки бял европеец разликата между българин и " българин" е същата както и между хисарска и горнобанска минерална вода.
21
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоз е такъв българин, че няма накъде.
20
3
 
13
 
! Отговори
Онзи преди 7 години
Тука коментиращите или са в пубертетска пред очилищна или четете през ред. "Човекът" сам си е казал - там от къде идва нямало блондинки !💡 В мюсюлмания - блондинки има ли ? Или от България идва ?
19
1
 
26
 
! Отговори
вгр преди 7 години
Да бе - типично българско име...
18
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"38-годишният Орхан Идриз". и спрях да чета. По-скоро в родата му нямало руси братовчедки за женене и човекът останал незадоволен. В Британия нямало родители да го уредят с руса и решил да вземе нещата в собствените си ръце. Естествено срямо ниендерталските ди разбирания.
17
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"името" му обяснява всичко
16
10
 
8
 
! Отговори
Иван-Хасан втори преди 7 години
Да разнесем българската култура по света!!!
15
1
 
14
 
! Отговори
Далай Лама преди 7 години
Човека е болен то е ясно но само е гледал,тук кметове порят малки ученички като риби на по водка.В ЕС преспиш ли с местна дори и след свалка в клуба ако отиде след един месец и се оплаче пак ще лежиш в пандиза няма ама тя ме завлече и тя ме съблече-3 -4 годинки на плейсетейшан в пандиза с нетец и меню за вегитарианци по избор.
14
7
 
25
 
! Отговори
:) преди 7 години
100% българин е бил този.
13
14
 
8
 
! Отговори
Hasan....Асен преди 7 години
А ми разбира се,че е българин.То у бугарско има и таквиз дето Джон се викат,а *** па са си ганъовци..........За името се хванахте,а *** за това че е похотлив като "лошите" бежанци у БГ не се сетихте да дискутирате.
12
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Орхан българин ? Може, но само по паспорт.