20 ислямисти са хванати в германската армия

Проверките започнали след атаките в Брюксел и Париж
Обновена: 5 ное 2016 12:37 | 5 ное 2016 12:32, Анисия Иванова
19
20 ислямисти са хванати в германската армия

Военното контраразузнаване на Германия е открило във въоръжените сили на страната около 20 ислямисти, а още 60 души се намират под подозрение, съобщи днес вестник "Берлинер моргенпост", цитиран от ТАСС. Вестникът се позовава на данни на армейската спецслужба.

Според тези данни особено привлекателно за терористите е обучението по военно дело. "Бюрата за набиране на новобранци получават молби за военна служба от такива кандидати, които желаят да усвоят навици по използване на оръжие и военна техника", се казва в посочения документ на контраразузнаването.

Вестникът отбелязва също, че проверките в редиците на германските въоръжение сили са започнали след терористичните атаки в Брюксел и Париж.

Неотдавна правителството на Германия прие решение, според което занапред военното контраразузнаване ще може да проверява кандидатите за военна служба за евентуални екстремистки възгледи още преди постъпването им на служба.

То ще влезе в сила от 2017 г. Засега спецслужбите могат да проверяват новобранците едва след като те постъпят на служба във въоръжените сили.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ВоененТодор Живков на сила взе турските имена и им даде българскит имена на всички български турци. За тази комунистическа глупост на диктатора Живков последваха атентати в българия и мнотго българи платиха с живота си. *** ги разбери днес кой какъв е. Кометистическите посеви днес дават плодове и народа ги бере.
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво, Ердоган лови гюленистите, Меркел ислямистите.
11
1
 
8
 
! Отговори
Военен преди 7 години
В нашата Армия лица със Турско или Мюсюлманско име не се приемат но има много които са с Български имена.Военното ни контра разузнаване да се самосезира
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АМИ ОТ НАШТА АРМИЯ , КОГА ЩЕ ГИ РАЗКРИЯТ ? ИМА АЗИАТЦИ, ОРИЕНТАЛЦИ
9
2
 
3
 
! Отговори
хм преди 7 години
До РУСКИЙ ОККУПАНТпрез 1945 червената армия ги освободи от велосипедите ,ръчните часовници и тоалетните чинии както освобождаваше Армения и Грузия преди време.
8
4
 
23
 
! Отговори
**** преди 7 години
Я проверете и Меркел,че и тя нещо е съмнителна,щом доброволно ги кани,защо да не е някоя скрита лимонка?
7
4
 
27
 
! Отговори
Мънго Джери преди 7 години
Егати армията!
6
7
 
34
 
! Отговори
Питаща преди 7 години
Щом размахват като прани *** факта, че били "хванали" 20 мюсюлмански терориста-джихадисти, представяте ли си колко от тия убавци не са ги хванали и си хортуват в "армията"! То така или иначе Германистанската армия съвсем скоро ще бъде армия аллахова! Май...
5
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
A v bg armia ima li. Oh sabravih v bg armia nama ima mutri mutresi. Korumpirani komunjagi ptebojadisani v dr partiii
4
6
 
34
 
! Отговори
Ужас! преди 7 години
Колко само е оскотяло Западното Общество покрай стандартите на поведение, наложени от принцовете-джихадисти от Залива с помощта на купените от тях политици! Ужас! Назначават в армията хора, чиято принадлежност към исляма е явна както от имената им, така и от външния им вид (всеки нормален човек може да разпознае мюсюлманина от пръв поглед), а след това се хвалят, че хванали били ислямисти в армията! Чутовно пране на мозъци!
3
5
 
38
 
! Отговори
българин преди 7 години
ще им влязат в армията,след като им влязоха в страната,в живота,в жените им и в главите на децата им, Европа се ***, да си защитим България...
2
3
 
45
 
! Отговори
Рашист преди 7 години
Германия първа ще се ислямизира. Гаранция. Франция и тя. Само Далечния Изток и Южна Америка ще се предпазят. Там никой не е толерантен. А и какви мафии си имат само. А са посмели и ще има колумбийски вратовръзки наред.
1
3
 
63
 
! Отговори
Radina преди 7 години
Смешковци са тези германци !!!!! Как не им е дошло до сега на ума, че може и в армията да се настанят терористи , след като не проучват кандидатите А иначе нас - гражданите от източна Европа 20 год. ни пресяваха през сито, за да ни дадат визи. Правилно пишат някои вестници,че има идея африканци и араби да ни претопят.