Каква дупка! Кратер зейна насред булевард в Япония

Властите евакуират на обитателите на околните сгради
28
Каква дупка! Кратер зейна насред булевард в Япония
Снимка: Reuters

Огромна дупка зейна насред булевард близо до главна железопътна гара в Южна Япония и наложи спиране на движението в околната зона, предаде ДПА.

Дупката се отворила близо до гара Хаката в град Фукуока на японския остров Кюшу в 5,15 ч. местно време и не преставала да се увеличава. При рухването на настилката били засегнати и електрически кабели и се стигнало до прекъсване на електричеството на международния терминал на летището в града, което е на два километра от железопътната гара, допълва ТАСС.

Властите са започнали евакуацията на обитателите на околните сгради, след като се появиха информации, че може и те да пропаднат. В района се долавя и мирис на газ.

Предполага се, че причина за инцидента е строителството на подземна железопътна мрежа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: Япониякратер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Там е била землянката на комунистите за тайни срещи преди изборите.Къде е бил Сергей при пропадането ?
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЯпонофилОди тогава да живееш у япония. Като се върнеш, па ша те питам как е..? Европа е 100 пъти по-добре, в България също е по-добре от япония.Познавам 2 *** които са живяли в Токио. Замисли се защо Японците са най-застаряващата нация на земята?Буквално си правят харакири.
20
0
 
2
 
! Отговори
Японофил преди 7 години
До Анонимен 19Когато ги връхлетяха природните катаклизми и множество народ остана без храна и вода ставаше така: Идва камион с вода - нареждат се в колона по един.Взимаш вода, заминаваш, взимаш вода заминаваш.Ако свърши чакаш следващия камион.у нас щеше да има смъртни случай от бутане и сбивания.
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е няаа такаа държаа!
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой хаарпаджия или любител на кемтрейлса няма ли да ни осветли по въпроса с възникването на дупката?
17
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЯпонофилЛуда работа...едно е ясно, у японско не стаа за живот.
16
0
 
3
 
! Отговори
Японофил преди 7 години
До ЩерюТи се майтапиш ама си спомням преди години кмета на Токио се беше самоубил заради закъснение на влак с 5 минути.Не 15, 20, 30 или час.Там като имаш бизнес среща уговорена за 14:00(примерно) и в 14:02 вече търсят причината да не си там.В 14:05 трябва да се извиняваш, че си закъснял.Влака тръгва в 9:30.Не в 9:31 или 9:29, пристига в 10:16.Не 10:17, не в 10:15.На последното световно по футбол след мача всички си заминават, японците оставаха и чистеха стадиона.
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами така е,Зеят дупки, Като си нямат Фандъкова да им управи улиците.
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Японците не ги мислете.Тях като ги удари цунами и земетресение едновременно след три дни заводите на Тойота и Хонда започнаха работа.Напълно разрушени участъци от магистралите им бяха пуснати в експлоатация на четвъртия ден като от страни имаше посадени и дръвчета.След два дни няма да личи, че е имало дупка на това място.
13
0
 
4
 
! Отговори
|V|art!n преди 7 години
Именно заради споменатото, регулативната роля на държавата в даден момент се поддава под натиска на едрия капитал, който неминуемо се стреми към натрупването на още капитал. Благодарение на това, в момента има огромен финансов балон от деривати и други финансови инструменти, който ще доведе до един сигурен завършек когато се спука - фалит на най-големите банки, края на всички валути, включително и долара и криза, много по-лоша от тази 90та и 96та. Капитализма ще свърши като комунизма.
12
0
 
4
 
! Отговори
Инженера преди 7 години
Околните сгради трябва незабавно да бъдат евакуирани. Същестува реална опасност фундаментите им също да са подкопани.
11
2
 
4
 
! Отговори
|V|art!n преди 7 години
Лидери е имало и ще има, така е остроена човешката природа. Но когато системата поощрява тези, които със зъби и нокти драпат нагоре за сметка на всички останали, дори когато това означава, че действат против обществото, това се превръща в проблем, с който държавата, законите и хората няма как да се справят. Проблема е системен, точно какъвто беше проблема и по време на комунизма. За най-големите няма закони, нещата там са на политическо ниво.
10
0
 
10
 
! Отговори
veronika преди 7 години
Добре е,че хората не си паркират колите по улиците като нас :D ако беше тук щяхме да имаме поне 15 коли , 5 кофи и 6 човека в дупката...
9
2
 
15
 
! Отговори
до |V|art!n преди 7 години
"Леви" "десни","комунисти" "капиталисти", това са залъгалки за *** по целия свят. За съжаление, последните са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента са престъпно прости. И леви, и десни.
8
3
 
13
 
! Отговори
пенчо преди 7 години
едно време при бай тошо какви дупки имаше....ех. мечти...*** това днешното дупки ли е бе?
7
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Второкласните български пътища са подобни на тоя
6
8
 
32
 
! Отговори
|V|art!n преди 7 години
Не ви ли писна да я повтаряте тая мантра с лошите комунисти и добрите, цъфнали и вързли капиталисти? Аз съм богат и въпреки това съм на мнение, че капитализма е точно толкова лош колкото и комунизма (живял съм по време и на двете системи). *** които гледат през розови очила имат нужда от психиатър. Не виждате ли, че системата се разпада? И какво точни ви даде капитализма на вас, малки бедняци? Като се върна в България виждам само бедни, депресирани, зле облечени хорица, за които ми е жал.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма такава държава!
4
4
 
8
 
! Отговори
Оммммм преди 7 години
Ми че то отдавна се говори, че безотговорното отношение на хората към природата превръща планетата в швейцарско сирене - те не верват.
3
10
 
17
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
Прав си друго си е развития комунизъм дал ни чернобил и клоа ката в която живеем. Хаде всички пак за тях да гласуваме.