Руснаците ведно: Русия ще е "велика държава" с твърда ръка!

Там не искат промени, страх ги е от тях, но не защото са доволни
Обновена: 23 ное 2016 09:31 | 23 ное 2016 09:14,
199
Руснаците ведно: Русия ще е "велика държава" с твърда ръка!
Снимка: Reuters, архив

Повечето руснаци смятат, че Русия в бъдеще ще стане "велика държава".

Те не са против "твърдата ръка" в името на реда в страната, но когато е с цел решаването на собствени проблеми, дори служителите в правоохранителната сфера са готови да се дистанцират от държавата, съобщава "Коммерсант", цитиран от Фокус .

Руснаците не желаят промени, защото се боят от тях, а не защото са доволни от ситуацията, са установили служителите на Института по социология към РАН.

Институтът представи резултатите от "петата вълна" допитвания, която завършва изследването на руското общество в кризисно условия, започнато през октомври 2014 г.

Социолозите са успели да регистрират не само мигновената реакция на събития, но и фундаментални промени, включително в ценностната ориентация на руснаците, съобщи директорът на института Михаил Горшков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 53На просттия човек, като му свърши приказката започва с обидите. Не е учудващо за русофилите. Разликата е че ние говорим с факти..с вие с мечти.
44
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Утре в 18 без 15 в Александър невски пристигат мощите на Св. Климент Охридски - дето пишем на буквите му и не само ние:-) Някой чул ли е нещо!? Кръгла годишнина е от смъртта му 1100 години!
43
5
 
7
 
! Отговори
Велика не знам, ама преди 7 години
Всъщност всичко "Руско? е нещо взето от някъде. Матрьошката е Японска кукла - богиня на майчинството. Ушанката е шапка на Северно-Американските индианци. Просто нещо купено или откраднато отнякъде и после представено като Руско.
42
1
 
4
 
! Отговори
до 52 преди 7 години
на колко "дози" стигна до това прозрение ?
41
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма нищо велико в Русия.Велика са САЩ.. дали безбройните технологии на света,по-фобър живот, демокрация в не една окопирана от комунистите държави.Япония...след атомните бомби...разбрала грешките си и изкупуваща греховете си, дсла безбройните технологии итн.Германия... разбрала грешките си от Хитлер, приела милиони имигранти от цял свят, без оръжия и тн.Англия ... водила 2 год война сама и отказваща предложения на Хитлер за съюз, не предаваща никога демокрацията и морала , тн.Те са велики
40
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 43 СТРАНДЖАТАИ КАМАЗ са по американски лиценз!
39
1
 
4
 
! Отговори
д-р Иванов преди 7 години
До 42 СТРАНДЖАТАВреме е да отидеш на лекар специалист за контролен преглед.
38
1
 
9
 
! Отговори
Чукча преди 7 години
А кои са приятелите на тази "велика Държава"? И всъщност кое и е великото?
37
1
 
10
 
! Отговори
Жерар Депардийо преди 7 години
Аз съм един алкохолик който от 2014 няма нови филми и съм окончателно компрометиран в своята страна "Франция". Тук поне мога да продавам старата си слава.
36
0
 
10
 
! Отговори
THE JOKER преди 7 години
Рускините са най-великите жени, и най-милото си дават.
35
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До жалкиТа именно Русия е най-робската държава , не умен. Руснаците винаги са били роби.
34
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отново ще помоля за нещо: някой би ли изредил приятелите на джуджето. Лесно е, по-малко от пръстите на едната ръка са! И следва да се запитаме: защо тази "велика държава" няма приятели?
33
2
 
10
 
! Отговори
до 43 СТРАНДЖАТА преди 7 години
В същност ЗАЗ са украински.И да, освен във военната и космическа техника, руснаците нямат много постижения. Но това е нормално, като се има в предвид навремето (пък и сега) какви проценти от бюджета отиваха в тея отрасли.Само като пример - Лада, Волга, изобщо голяма част от автомобилите камионите им, Ту-154, ИЛ-62 НЕ СА съветски постижения, а купени или копирани от някъде.
32
3
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Русия е наистина велика държава... - избраха за секс - символ едно плешиво грозновато джудже с голям нос... - избраха за най-велик - човекът избил най - много руснаци... - изобретиха легло разположено върху печката... - изобретиха цистерните пълни с квас... - направиха самолетоносач, който пуши като ТЕЦ... - и не на последно място - изобретиха лека кола на име "Запарожец"...
31
11
 
6
 
! Отговори
Наталья преди 7 години
РУСИЯ - НАЙ ВЕЛИКА ДЪРЖАВА!!!
30
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия, като държава която никога в историята си не е била с демократично управление нещо все не може да случи на "царе"!При това огромно природно богатство и при наличието на невероятни умове, тя все още не може да се откъсне от крепостничеството.Напоследък, дори и в културата нещо го закъсаха. Всичко се смали до нивото на джуджешкото мислене.
29
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
РУСИЯ ЩЕ СИ Е ВЕЛИКА, НО НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ. А ОТ ЕС И САЩ ЩЕ БЪДЕ ИЗГОНЕНА.
28
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПО ВСИЧКО ЛИЧИ, ЧЕ ЩЕ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА С МОСКВИЧИ.
27
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия винаги е била и ще бъде велика държава, освен ако самите руснаци начело с психозното джудже не я сринат! Никой друг не може!
26
1
 
8
 
! Отговори
Учен преди 7 години
Баба Ванга им го е казала, значи ще стане хахахахаха