Тръмп подкрепял разпадането на ЕС след Brexit

От екипа му питали кои ще са следващите държави
Обновена: 14 яну 2017 20:11 | 14 яну 2017 18:08,
265
Тръмп подкрепял разпадането на ЕС след Brexit
Снимка: Архив, БТА

Американският посланик в ЕС Антъни Гарднър заяви, че новоизбраният американски президент Доналд Тръмп подкрепя разпадането на Европейския съюз след Брекзит.

Според Гарднър от екипа на Тръмп са питали представители на ЕС кои ще са следващите страни-членки, които ще последват примера на Великобритания и ще гласуват да напуснат съюза, пише Дейли Телеграф, цитиран от БНР.

Да се мисли, че подкрепяйки разпадането на Европа ще постигнем интересите си, би било пълна глупост, лунатизъм, подчерта посланикът, чийто мандат изтича след броени дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
вьн бьлгария от ес нато и сета не искам ам воиски в бьлгария искам мирне желая конфликти с русия
161
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
tova go cazva prezidenta na america
160
5
 
19
 
! Отговори
ЧАН преди 7 години
И аз съм за разпадането на ТОЗИ ВИД ЕС.Ще се аргументирам.Това е ЕС на двойните стандарти,на безумни европейски политици,на чудовищна миграция,на жестоки насилия и атентати,на убийството на хиляди невинни хора и потъпкване на по-бедните страни-членки,на унищожението на християнството.Този Съюз трябва да бъде основно преформатиран..Нови разумни лидери,нова финансова политика,равнопоставеност на страните членки и НЕЗАВИСИМОСТ ОТ САЩ.Иначе,полза-никаква.
159
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това за безработицата в Европа е било, Депресията на 30-те на 20 век. Резултата е Хитлер на власт. Да му мисли тогава, който е там и не е от арийската раса :-).Т.е. филма е гледан, знае се изхода по полетата на Русия и после в руините на Берлин :-(.И ако си мислите, че подобен сценарии ще свърши различно прочетете си пак Историята. Малко помощ от мен.https://youtube/watch?v=Z9rDc2YkYPU
158
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чета в Инвестора за безусловния базов доход и се питам каква е разликата с РСО, за незнаещите това градяхме преди да се разпадне СИВ, щото елита в ЦК разбра, дори те, че работата с комунизма е утопия.Така, че гледаме филма. И да 228 е прав разпадането на ЕС, погледнете разпадането на СССР, няма да е приятно, глупоста на "елита" на България последните 25 години ще лъсне с пълна сила, това е така.Наясно ли е 228-и ако насила се наложи империята на еврото върху България какво значи това ???
157
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1 ДОЛАР = 3000 .Натам вървим.
156
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"бандитизма в западна Европа се извършва от румънци,албанци,украинци и др. народи от бедните източно европейски страни,защо да не се разпадне"От тия държави само Румъния е член на ЕС.
155
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това означава срив на българската икономика 100%..............
154
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 233каквото и да стане българия губи тя се си е ко4ина, 100%!!!!
153
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп ще направи Америка Велика минавайки през тру,па на русия НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ кабинета му е само от ЗАКЛЕТИ ястреби Липсва само МакКейн (
152
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
каквото и да стане русия губи тя се си е ко4ина
151
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мераклиите за разпадането на ЕС си нямат представа какво ни очаква!Та, нали заради членството ни в ЕС бяхме пренудени да преструкторираме икономиката банково финансовия сектор и почти цялото си законодателство.Закрихме цели сектори на промишленноста и производството си!А, енергийния ни сектор нали именно ЕС ни наложи да се откажем от Южен поток!А, когато над милион икономически емигранти се завърнат принудително в Бг? - Ръста на беработица ще скочи до небесата!
150
3
 
35
 
! Отговори
А1 преди 7 години
Провалът на проекта ЕС се нарича - Меркел!Мечтата на множество европейски политици, философи, социолози и алтруисти през вековете за обединена и силна икономическа, социална и културна Европа е на крачка да бъде унищожена от шепа дребни и необразовани съвременни политически лидери!Единствената, последна възможност е силен европейски лидер и кардинална законодателна реформа на ЕС.Но с такъв жалък политически "мат'рял" с който разполага Европа... едва ли е възможно.Чакат ни трудни времена.
149
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чакаме танкера с американската шистова газ.
148
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
EС вече се е разпадмал и без Тръмп. Разтъресен се от кризи, безработица, вълни от бежанци а средната класе се стопява. Европа е обречена, защото няма ресурси. Технологиите нищо не струват без ресурс. България трябва да излезе от ЕС и да се ориентира към по-перспективни икономически съюзи.
147
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ес като се разпадне какво НИЩО държавите са си там където са били пак ще се преструктурира пот някаква форма Виж русия се си остава гладна ко4ина и пълния и разпад е сигурен РЕЗЕРВНИЯ ФОНД СВЪРШИ другари Остава ви още един дето е до авгус 2017 После яжте нефт и ме4о а к о
146
22
 
13
 
! Отговори
Волф Месинг преди 7 години
Нито Тръмп иска разпадане на ЕС, нито пък той ще се разпадне.Напротив, след Путин неизбежно предстои вторично разпадане на бившата Съветска империя.
145
2
 
10
 
! Отговори
Vassia N. Ilieva преди 7 години
Anthony Gardner e napuskasht poslanik na USA v EU i zatova predpolaga kakvo bi kazal Trump, niama kazvane, propaganda protiv novoizbrania Prezident na USA. Tova e. Normalen diplomat ne kazva takova neshto, tozi e politichesko naznachenie i poneje si otiva, udria. Izviniavam se za latinitza.
144
8
 
14
 
! Отговори
Паметлив преди 7 години
До АнонименИстерията около разпада на ЕС не е измислена от руснаците,което разбира се,не им пречи да се възползват!Всичко стана защото брюкселските търтеи поискаха цялата власт и заплашиха с разпад,ако не я получат!Също като случая с Б.Борисов-въобще нямаше нужда да обявява,че ще си подава оставката ако загуби президентските избори,ама го направи с идеята да се отърве от коалиционните партньори!Само че сега може и да се отърве от властта завинаги.Та и с ЕС да не стане същото,а не би трябвало!
143
26
 
12
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Европейският Съюз не зависи от САЩ. Ама изобщо.Това са блянове на другаря полковник от КГБ, Владимир Путин.На него сигурно му се иска да е така.Обаче Европейският Съюз няма нищо общо със САЩ. Така че новината не е новина.