Владимир Путин е готов да се срещне с Доналд Тръмп

Подготовката на срещата обаче може да отнеме месеца
21 яну 2017 12:54, Елка Василева
98
Владимир Путин е готов да се срещне с Доналд Тръмп
Владимир Путин. Снимка: архив, Reuters

Руският президент Владимир Путин е готов да се срещне с новия президент на САЩ Доналд Тръмп, но за организирането на срещата им ще са необходими месеци, а не седмици. Това заяви в интервю за Би Би Си говорителят на руския президент Дмитрий Песков, предаде ТАСС.

"Това няма да стане през следващите седмици, да се надяваме на най-доброто , на това, че срещата ще се състои през следващите месеци", каза Песков. "Аз не се съмнявам, че Путин ще е готов за това (за срещата)", заяви той.

Като аргумент, че не реалистично да се очаква среща скоро след встъпването в длъжност на Тръмп, Песков посочи, че сега американският президент ще е зает най-вече с въпроси на вътрешната политика, което е съвсем логично.

Говорителят на Кремъл каза, че още няма никаква яснота нито къде, нито кога може да се състои срещата между двамата президенти. Не е изключено темата да бъде засегната по време на предстоящия им телефонен разговор, когато Путин се обади на Тръмп, за да го поздрави за встъпването в длъжност.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
4
 
4
 
! Отговори
Другаре преди 7 години
Бързо в темата на другарката Нинова да окажете малко подкрепа, че я направиха на нищо там.
39
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин не се среща с разни ПРАСЕнко и ОБЕЗЯНко а Трьм е агент на Москва.
38
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шорошиди квик-квик-грух-грух
37
16
 
3
 
! Отговори
ах въй преди 7 години
владко путин бил готов за среща с Президента на САЩ а те дори незнаят че съществува такъв человек
36
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
среща да доверие не докато не си изнесе воиските от европа никакви сьглашенияаз искам мир не желая да ми се изсипят ам бомби за някаква измислена кауза
35
12
 
3
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 7 години
До Анонимен- Джуджето ще трябва да направи доста чупки в кръста на тая среща. Тръмп не е мекушавия Обонго който стоеше с поглед вперен в пъпа си...Тъй че плонжирането на кремълският герой си е разбираемо..
34
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Кънчо"А аз не съм готов още..."--- 'Ми, какво чакаш, 'оди подмий се, бе Къньо!
33
1
 
5
 
! Отговори
????? преди 7 години
До Западноеврогеец може да си излязъл от СЕЛО и да си си помислил че си станал западноевропеец ,но СЕЛОТО никога няма да излезе от теб.
32
2
 
2
 
! Отговори
ТАшо преди 7 години
Този комплексар страда от липса на внимание. Това мисля е причината да са на всяка манджа мерудия...не се ли усещат колко са жалки в непрекъснатите си опита да се предлагат при всеки удобен случай, по големи ******ви от тези едва ли има.
31
12
 
11
 
! Отговори
Западноевропеец преди 7 години
До 30"Господи, как създаваш такива умствени лилипути като тоя "западноевропеец"!"А как е възможно да има фенове на кремълското лилипутче? Вие всичките му фенове сте доста ***!
30
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 29Браво на ясновидеца! Ура! Путин ще се срещне с Тръмп и тогава желна ви майка лентяи, пладнешки обирници, мишкари и мошеници, хищни динозаври, въртиопашковци, разчитащи на срелбърници от разнои ходещио мумии... Жална ви майка.
29
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЗападноевропеецГосподи, как създаваш такива умствени лилипути като тоя "западноевропеец". Затова Европа очерня, покафеня, краката и станаха криви и смърдливи, устата с черни, разръфани зъби и сини венци, очите гуреливи, пълни с *** - това са западналоевропейците. А европейците се гушат страхливо, все още вземат ежедневно душ, казват сутрин "бон матен" и "гуд морнинг"(пардън, гуд морнингът е вече екзит, спаси се), гостоприемните меркали вместо "гутен морген" вече казват "сабах алкхнаир.
28
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трьмп е агент на Путин ! Разбира се,че ще се срещне с него.
27
4
 
20
 
! Отговори
интересно ми е преди 7 години
Ако Тръмп и Путин си стиснат ръцете............кво ли ще праат европейските клак.ьори!!!!
26
0
 
0
 
! Отговори
Кънчо преди 7 години
А аз не съм готов още....
25
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
26, то защото всеки бяга от Русия, затова има прираст на населението на Русия в последните 15 години? А? Смешшник!
24
26
 
7
 
! Отговори
Западноевропеец преди 7 години
Срещата е отложена поради технически причини, тъй като от Кремъл не са успели да намерят обувки с 10 см - токчета. С толкова Тръмп е по-висок от кремълското лилипутче! :-D
23
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като се знае, че Мир за всяка империя така и за империята на злото е равно на самоубийство, то всеки опит на Америка да вразуми кремълската клика ще е само временен !виж: Историята
22
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руската империя се опитва да си възвърне старото влияние, от времето на СССР.Руските стратези още 90-те години са достигнали до извода, че това може да стане с противопоставяне и насаждане на омраза между Европа и САЩ.Това, между другото, се вижда ясно и лесно от опорните точки на нашите родни ***-копейкаджии.С други думи, следете троловете, посланията им, опорните им точки, четете "между редовете", и всичко става доста по-ясно.
21
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това че ходи гол до кръста за риба и с Фотошоп му махат сланините и му рисуват мускули,не значи нищо.А джудото - другите сами падат, пълно театро.