Мадлин Олбрайт става мюсюлманка, опъва се на Доналд Тръмп

Тя смята, че САЩ трябва да остане свободна за всички хора
Обновена: 26 яну 2017 10:12 | 26 яну 2017 08:30,
179
Мадлин Олбрайт става мюсюлманка, опъва се на Доналд Тръмп
Мадлин Олбрайт Снимка: архив Reuters

Бившият американски държавен секретар, демократката Мадлин Олбрайт заяви, че ще приеме исляма в знак на протест срещу имиграционната политика, обявена от президента Доналд Тръмп, предаде ТАСС.

В Twitter Олбрайт написа: "Възпитана бях като католичка, после преминах в Епископалната църка, след това открих, че юдейската вяра е моето семейство. Сега съм готова да приема исляма от съображения за солидарност. Добре дошли, бежанци".

Тя допълни, че Америка трябва да остане свободна за хората от каквато и да е вяра и произход.

Вчера Тръмп подписа укази за затягане на имиграционните мерки и граничния контрол. Тръмп освен това има намерение да преустанови за 120 дни програмата за прием на бежанци в САЩ и да прекрати за най-малко 30 дни издаването на визи на граждани от седем страни с преобладаващо мюсюлманско население - Ирак, Иран, Йемен, Либия, Сирия, Сомалия и Судан.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
5
 
! Отговори
Шорошоиден антихрист преди 7 години
До АнонименТой не може. Нали някой трябва да води бащина дружина срещу цивилизования свят. Ако резне пищова..... упс, извинете, той вече е ***. Но как ще приеме доста "по-милостивата" вяра, наречена ислям? Ислямистът най-много да отреже няколко глави, а това си е чист хуманизъм според Шорош.
113
1
 
17
 
! Отговори
Невярващ преди 7 години
До ВярващНе би посегнал на истински вярващ в аллах? Това го вярвам..... донякъде. А как стои въпросът с джихад? Според исляма колкото повече "неверници" убие правоверният, толкова повече грехове ще му бъдат простени и ще попадне в рая. Всъщност доста народи са усетили на гърба си хуманизма на исляма, а някои продължават да го усещат.
112
22
 
2
 
! Отговори
Вярващ преди 7 години
Тези които не вярвате и не се страхувате от Аллах, ще разберат истинската болка когато умрат. Никой не е безгрешен всеки ще гори. Но някои ще усетят най -голямата болка, защото те са неверници. А тези които играят с религията на останалите те ще горят най -много. Но аз колкото и да ви говоря неверници винаги ще има и с тях ще се срещнат тези които са вярвали и са страдали заради тях и тогава те ще са от другата страна.Страхувайте се, вярвайте, защото така вие ще бъдете на правилния път.
111
24
 
4
 
! Отговори
Вярващ преди 7 години
Един истински мюсюлманин вярващ и обичащ Аллах, никога не би посегнал напразно на вярващ. Един мюсюлманин не би посегнал на друг вярващ истински в Аллах.Това което се случва в Света е една игра. Вярвайте в Аллах и когато останете сам Той ще до Вас. Вярвайте в Аллах, защото колкото и власт да имате ,някой ден ще умрете и тогава нито властта нито парите нито приятелите ще са до вас само Аллах.Затова не мразете а помагайте на ближните Помагайте и Вярвайте за да може когато умрете да не сте сами.
110
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще ходи в Мека,защото нема ограничения за тези 30 дни там за имам с отбивка като по служба в Ерусалим за отчет как така тук-там,след толкоз там пак там.
109
1
 
10
 
! Отговори
STAR преди 7 години
DOBRE DOSHLI TERORISTI. TOVA E KOETO TYA ISKA
108
0
 
6
 
! Отговори
ник преди 7 години
What a stupid populist ***.
107
2
 
6
 
! Отговори
россия е тоалетна преди 7 години
Шоубизнессссс..........
106
0
 
41
 
! Отговори
42 преди 7 години
Още един изкуфял войн в армията на Антихриста.
105
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А Сорос, какво чака още ?
104
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Не е редно 113Обидени сте, че някой идва във Вашата религия?! Малий, туй сектантът не е като човека-Боже опази ни от безумците си!
103
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 127Будизмът не е религия - той е учене, а религиите са догми. Разликата е в това, че будизмът те учи да се самоусъвършенстваш, а религията - да се подчиняваш на некви измислени обреди слепешката.
102
0
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Тая се надява че като иде на небето като заслужила мюсолманка алах ще и даде 100 млади мъже да я обслужват сексуално.Тя отдавна е мюсолманка Х.Тачи отдавна я направи такава само,ч в Косово не обрязват жените та на вярно иска и това да и направят на дърти години.
101
1
 
32
 
! Отговори
бай швед преди 7 години
Браво! С две ръце съм ЗА приемането й на мюсюлманството. Да си слага хиджаба още отсега, че да не гледаме гнусната й мутра!
100
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-правата вяра е да вярваш на здравия си разум, след като си проучил, анализилрал и взел своето решение. Останалото е лаладжийство, втълпено на за глупави, мързеливи и безотговорни хора. Поправка- най-умните всъщност, демонстрират най- силна вяра, за да ви прементнат и използват.
99
2
 
18
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Човек може да си смени религията веднъж. Щом си сменяш религията 4 пъти не вярваш в нищо. Ама все пак добре ще направи тая ***, защото няма да я погребат с почести в християнско гробище на американски политици а някъде под кравешките лЯйна зад обора
98
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая мумия и будистка да стане на никой не му дреме
97
0
 
8
 
! Отговори
Таню преди 7 години
До КрайЕ, кел файда на дърти годин да и го режат. Тя си е взела своето :)
96
0
 
20
 
! Отговори
Смерж преди 7 години
Тя като нашите роми за далаверата всякакви стават.
95
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека стане мюсулманка и да иде в Ислямска държава като една истинска вярваща в Алах.