Тереза Мей призова Турция да спазва правата на човека

Тя е на посещение за договаряне на отношенията след Брекзит
Обновена: 28 яну 2017 18:09 | 28 яну 2017 18:05,
235
Тереза Мей призова Турция да спазва правата на човека
Снимка: Reuters

Британският премиер Тереза Мей призова Турция да отстоява върховенството на закона и да спазва правата на човека след провалилия се опит за преврат от 15 юли.

Днес Мей разговаря с турския президент Реджеп Тайип Ердоган в Анкара, съобщи "Фокус". Тя изрази гордост от това, че Великобритания е застанала зад демократично избраното турско правителство.

"Горда съм, че Великобритания ви подкрепи на 15 юли м.г. в защита на демокрацията", каза тя.

"Сега е важно Турция да отстоява демокрацията, като запази върховенството на закона и съблюдава своите задължения по отношения на правата на човека“, допълни британският премиер.

Великобритания и Турция са се договорили да създадат работна група за увеличаване на двустранната търговия, след като Лондон напусне Европейския съюз.

"Ние се съгласихме да създадем съвместна работна група, която да подготви основата за търговските отношения след Брекзита“, обясни Мей.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
3
 
3
 
! Отговори
маке-ариец преди 7 години
Турция, ***, тръмп и бозавите - новата световна комунистическа сила!
126
3
 
13
 
! Отговори
100% TURK преди 7 години
Великобритания и Турция са се договорили да създадат работна група за увеличаване на двустранната търговия, след като Лондон напусне Европейския съюз.=========Много лаконично и късичко , бе " Днес" !Има още договорености във военната индустрия и по в проса за бежанците. В резюме , Тереза Мей заяви ,че е съгласна с политиката на турското правителство в близкия изток и го подкрепя !С мъка е написана статията .....
125
3
 
5
 
! Отговори
Стамат преди 7 години
Ха-ха, западните пoмияpи все още си мислят, че могат да диктуват на всички какво да правят :-D
124
14
 
8
 
! Отговори
Анон преди 7 години
Всяка държава по едно или друго време е била силна.Тези които се биете по гърдите че сте Турци, да браво, в миналото сте завзели много...но сте го и изгубили.Тези които се биете че сте Българи, да имали сте много,но сте го изгубили.Също само да кажа,колкото е за поздравления за империята, толкова е и за народите които са издържали натиска. Значи май Турция не е толкова велика след като има още Българи,Сърби,Ромънци,Гърци,Арменци и т.н. Така че айде да спрем да се бием по гърдите и да се здобрим?
123
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЛЕКА НОЩ И НА ВАС ЕВРОПЕЙЦИ:-)АМА ТО САМО С ПОКАЗВАНЕ НЕ СТАВА ДА ГО ЗНАЕТЕ:-)
122
6
 
4
 
! Отговори
zzp преди 7 години
Za trolovete na erdo im se plasta v dolari, bezlplatni viglista,oliyo.zahar,otset,ibritsi,broyenitsi.Na balkanite tiya nomera ne minavat,stoyte si v skapanata azia
121
2
 
12
 
! Отговори
До ЕРДОГАН преди 7 години
ТОЧНО ТАКА КОЛЕГА, ОТНОСНО ТВОЯ КОМЕНТАР ЩЕ ДОБАВЯ И "АКО СВЕТА БЕШЕ ЕДНА ДЪРЖАВА, СТОЛИЦАТА И ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ИСТАНБУЛ"НАПОЛЕОННЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С НИСШИ ХОРА ТЕ НЕ ОБСЪЖДАТ ОБСТОЯТЕЛСТВАТА:-) ТЕ СИ ХАРЧАТ ЕНЕРГИЯТА ВСЕ ДА НАМИРАТ КУСУРИ:-)ЛЕКА НОЩ
120
5
 
4
 
! Отговори
Ердоган-акис абдал преди 7 години
как се е казвал Истанбул във Византия
119
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АЗ В БЪЛГАРИЯ НЕ ВИЖДАМ НИЩО ЕВРОПЕЙСКО, ОСВЕН В ГЕОГРАФСКАТА КАРТА:-) РАЗВИТИЕТО НЕ Е ЕВРОПЕЙСКО, ЗАПЛАТИТЕ НЕ СА ЕВРОПЕЙСКИ, ОБРАЗОВАНИЕТО НЕ Е ЕВРОПЕЙСК, БАЙ ГАНГОВЦИТЕ НЕ СА ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ, ИНДУСТРИЯ, АРМИЯ, ПРОМИШЛЕНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО НЯМА ЕВРОПЕЙСКО:-) АБЕ САМО В ГЕОГРАФСКАТА КАРТА СТЕ ТАМ:-):-):-)
118
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо блокирате like i dislike на тази новина
117
15
 
7
 
! Отговори
моше преди 7 години
До ЕРДОГАННе се тупкай в гърдите с чужда история.Център на света ха ха ха ...За жалост сте изостанали в мисленето някъде 18-19 век.Няма как да мислиш един човек за супер велик и безгрешен ,да му се кланяш и боготвориш,а да не виждаш корупцията която върти семейството му и далаверите с петрола на идил.Турските медии които говориха истината за Ердоган вече не съществуват ,а журналистите в затвора ,това ли ти е величието?Живеете в лъжа и го знаете ...
116
3
 
9
 
! Отговори
До 188 преди 7 години
ЕВРОПЕЙСКИЯ БЪЛГАРИН САМО ТОВА ЛИ МОЖЕ:-):-):-)АМА И ТОВА НЕ МОЖЕТЕ БЕ ДРАГИ КАТО ВИ ГЛЕДАМ БРОЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО :-) И ТОВА НЕ МОЖЕТЕ:-)
115
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 188В Европа си защото си с български документ за самоличност. .А в Азия си по птирода.
114
4
 
9
 
! Отговори
ne mutlu turkum diye преди 7 години
До turkeybunu tum dunyada alkislamak lagzim ne mutlu turkum diyene world of the turks
113
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ми оди в Турция земния рай бе ахмак.Ама преди това си скъсай българския паспорт... :)))Ама нещо си ги пазите ,нищо ,че плюете в кладенеца от който пиете вода"ДА ПАЗИМ ГИ, ЗАЩОТО ЗИМАМЕ ПЕНСИЯ И ОТ БЪЛГАРИЯ, СЪБИРАТ СЕ В КАРТАТА ЕДНА ГОДИНА:-) И ПОСЛЕ ГИ ТЕГЛИМ ХАРЧИМ ГИ В БГ И ПАК В ТР:-)ПРАВИМ МАЛКО КАТЪК НА ИКОНОМИКАТА ВИ:-):-):-)
112
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Да бе иска хем отпред хем отзад, вече 50години. Голям кеф!"АКО ЖИВЕЕШ В ИСТАНБУЛ :-) СИ ХЕМ В ЕВРОПА ХЕМ В АЗИЯ :-)НЕМОЖЕ ДА ГО РАЗБЕРЕ ВСЕКИ ЗНАЧЕ:-):-):-)
111
9
 
6
 
! Отговори
моше преди 7 години
До evlnМи оди в Турция земния рай бе ахмак.Ама преди това си скъсай българския паспорт... :)))Ама нещо си ги пазите ,нищо ,че плюете в кладенеца от който пиете вода!В България има ДЕМОКРАЦИЯ и правата на всички са гарантирани от закона!Не ,че няма кривини за оправяне ,има...
110
6
 
1
 
! Отговори
Абе Ердоганчо-Ганчо преди 7 години
то и мисленето ви е на 4000 години-важното е вие сами да се разбирате, хе хе
109
2
 
8
 
! Отговори
Булгар преди 7 години
До Ем до 18213 века история, от които половината в липса на българска държавност. С кое се гордееш по-точно??? Ако имахте държавническа традиция България нямаше да е на това унизително дередже в момента. Биете се у гърдите, че сте велик народ, а държавата ви е в насипно състояние.
108
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТУРЦИЯ НЕ Е ПОСЛУШНА ЗАТОВА НЕМОЖЕ ДА ВЛЕНЕ В ЕС:-)ТОВА ЗНАЧЕ, ЧЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА И НА НАРОДА ИДВАТ ПО НАПРЕД ОТ ЕС ТО:-):-):-):-)ВИЕ МИ КАЖЕТЕ КАКВО ПОСТИГНАХТЕ КАТО ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА, НЯМА ЛИ ЕДИН ЕВРОПЕЙСКИ БЪЛГАРИН ДА ОТГОВОРИ:-):-):-)