Америка има нужда от здрави граници и контрол, настоя Тръмп

Холандия се нареди сред страните, които го разкритикуваха
Обновена: 29 яну 2017 20:13 | 29 яну 2017 20:13, Веселина Йорданова
310
Америка има нужда от здрави граници и контрол, настоя Тръмп
Снимка: БТА

Америка има нужда от здрави граници и краен контрол, заяви днес президентът на САЩ Доналд Тръмп в акаунта си в Туитър, след като федерален съдия издаде разпореждане за временна забрана за депортиране на хора от страните, посочени в указа на Доналд Тръмп за имиграцията, предаде Франс прес.

Още по темата
"Страната ни се нуждае от здрави граници и изключителен контрол СЕГА", писа Тръмп.

"Вижте какво става в Европа, а всъщност и в света - ужасен хаос!", добави президентът.

Федерален съдия от Бруклин, сезиран от няколко правозащитни организации, издаде снощи разпореждане да се преустанови експулсирането на граждани от седемте мюсюлмански страни - предмет на президентския указ, които разполагат с документи, даващи им право да влязат в САЩ.

Редица страни не подкрепиха Тръмп, сред които Германия и Франция.

Холандия не подкрепя решението на САЩ да забранят влизането в страната на жители на седем мюсюлмански страни, се казва в разпространена днес съвместна декларация на премиера Марк Рюте и външния министър Берт Кундерс, цитирана от ТАСС.

"Холандия е убедена, че бежанците, бягащи от война и насилие, заслужават убежище, независимо от произхода и религиозната им принадлежност", се казва в документа.

"Ние сме осведомени за възможността от проникване на потенциални терористи под маската на бежанци, но тук трябва да изиграят ролята си службите за сигурност". "Съжаляваме за тази забрана (от страна на САЩ) и се обявяваме срещу нея", подчертават премиерът и външният министър. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още по темата: САЩДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
15
 
4
 
! Отговори
melinda.faella преди 7 години
незнам кой от какво има нужда ама Тръмп е за психиатър вижте му очичките ,,,,,,болен е а снего и *** американци дето го избраха
93
4
 
16
 
! Отговори
Коба СТАЛИН преди 7 години
Едно руско торпедо и Холандия отива под водата. Но тов. Путин джентълменски ще остави на тов. Тръмп да се оправи с непослушните малечковци!
92
6
 
17
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Специално за Холандия мога да кажа: къде се наредиха тези г-ейтаци барабар Петко с мъжете.
91
8
 
6
 
! Отговори
e преди 7 години
до 107 - малко преувеличаваш с Толбухин, все пак все още са живи десетки, а може и стотици ДЕЦА на тези войници, направени доста НЕДОБРОВОЛНО....но затова не се говори в България.
90
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Откакто мистър Тръмп влезе в белия дом, войната в Сирия се кротнА! Факт. Сметай ония пpимaт колко е ръчкал да я разпалва! Слава Богу че оная кукувица Килъри не се добра до властта на най-високо ниво!
89
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо вменявате омраза между двата братски народа България и Русия? Като Толбухин минава Дунава българите го чакат с погачи. Руски войници са плакали и не са искали да си тръгват от тук и са прегръщали и целували хората. Каква окупация видяхте???? Вечна слава на Русия от признателния български народ!
88
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А Меркел да бели по един тон картофи на ден, че е дърта за да участва в сибирския добив на кобалт! Обаче за Оланд нема прошка! Ще върти кирката докато е жив.
87
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички крадливи бюрократи от Брюксел - в сибирска каторга. На минус 50 и на три дни най-близкия град! Иначе нема оправия!
86
3
 
9
 
! Отговори
Тодор Живков преди 7 години
АЙДЕЕ на новия Възродителен процес. Каракачанов да предлага СМЯНА НА ИМЕНАТА и нова ГОЛЯМА ЕКСКУРЗИЯ. 80% на изборите са за него!
85
4
 
24
 
! Отговори
Петър Василев-Петела преди 7 години
Сорос атакува, подава към Меркел, Меркел тръгва напред иии Путин пресича атаката...И какво невероятно извеждане на Путин към Тръмп зад защитата! Няма засада, Тръмп е сам срещу вратаря... И ГОООООООООООООООЛ, ГОЛ, ГОЛ, ГООООООООООООЛ!
84
4
 
9
 
! Отговори
А ? преди 7 години
Да оттегли подкрепата си към Европа и Германия, Франция, Холандия ще се наакат. Ще ни залеят 20 000 000 мюсюлмани.
83
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички прекрасно разбират, че Тръмп е абсолютно прав! Само тук там по някой гнил copocoид плещи дивотии.
82
1
 
17
 
! Отговори
Хорейшио преди 7 години
ей точно така 95 - Америка да си изтегли войските от Близкия изток, от Германия и тн. Тогава да видим какво ще остане от ЕВРОПА. Давай Тръмп с теб сме!
81
1
 
22
 
! Отговори
Смешник преди 7 години
Забрана за влизащи в САЩ от Саудитска арабия и Катар няма ли да има ? Или те са терористи ама от нашите ? Ще забрани ли връщането на американските инструктори които убочават терористи в Сирия ? Ще изгони ли Маккейн посредникат на идил със американските служби ??? Ще върне ли Обама в Кения ?Популизъм по три и атака срещу ЕС
80
7
 
13
 
! Отговори
Селянче преди 7 години
като знам че Русия ни е освободила а се кланяме на американцити и са изнервям жестоко ве хора.... искам да се съюзим с Русия да си търгуваме мразя Запада гейски !! ! Много *** дразнят тез надувки искам с Русия да завладеем ЕС !
79
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Време е да си изтегли войските от Афганистан, нека Холандия приеме малко талибани друга песен ще запеят, тия в ЕС мазохисти ли са не мога ги разбера.
78
4
 
6
 
! Отговори
градские преди 7 години
ей верно си селянче. Ама тя Източна Европа винаги е била РУСКА СФЕРА на влияние. Според теб чия сфера сме сега - гръцка или пък турска?! *** си е *** и в селото и в града.
77
2
 
25
 
! Отговори
ДС преди 7 години
Тръмп направи неща, които преди 10 години трябваше да започнат. Прав е. Аз не съм чул християнин, будист, атеист, индуисти, юдаисти да се взривяват, колят, изнасилват да бият жените си, да не им дават да излизат навън. Мюсюлманството е опасна религия. Това учи хората да убиват НЕВЕРНИКА. Друга такава религия не знам да има (не говоря за сектите със по 1000 последователи)
76
4
 
3
 
! Отговори
Селянче преди 7 години
Путин е играч вее! Монтира Тръмп и сега щи са скарат съзниците а през това време УДРИИИИ ! Източна Европа в Руската сфера на влияние :)))
75
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп и Путин си подават къси пасове шеросоидите пищят и какво ще направят холандросите. Тръмп да им налага санкции Aмерика не ще вземане даване с либерасти време е за европейска пролет.