Франция настоява: Приемането на бежанци е дълг!

Външният министър Еро: Страхът не е причина да се отказва убежище!
Обновена: 29 яну 2017 17:33 | 29 яну 2017 17:32, Веселина Йорданова
246
Франция настоява: Приемането на бежанци е дълг!
Снимка: БТА, архив

Загрижеността за тежкото състояние на бежанците е дълг и страхът от тероризма не е основателна причина да им се отказва право на убежище, заяви днес френският външен министър Жан-Мар Еро, цитиран от Ройтерс.

Още по темата
Еро направи това изявление, след като президентът на САЩ Доналд Тръмп подпис указ, ограничаващ достъпа в САЩ на граждани на седем страни с предимно мюсюлманско население.

"Приемането на бежанци е дълг на солидарност. Тероризмът няма националност. Дискриминацията не е решение", подчерта външният министър.

Вчера френският президент Франсоа Оланд призова в телефонен разговор Тръмп да зачита бежанците. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
0
 
4
 
! Отговори
България да слага ви преди 7 години
България да изисква визи тогава на всички хора с Ислямски имена. Без значение Французи ли са Германци ли са, по същество Мюсюлманите са последователи на терориста педо.фил Мухамад. Затова колкото по-малко мюсюлмани в твоята държава толкова по-добре.
157
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека бившите колониални империи и тези които разбутаха кошера на Близкия и Среден изток сега си ги приберат.В България свободни места за настаняване има само в домовете на политиците предатели на нац.интерес,*** и тези от НПО.
156
1
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Ами да се приготват, че има поне 1 милиард " бежанци" дето се канят да им "идват на гости"! Явно ще трябва много да пострадат за да разберат....
155
1
 
7
 
! Отговори
Га ядохте кифтетата преди 7 години
не ривахте? Що са ривети?Приемането на бежанци е дълг! - за тия дето са грабили от колониите...
154
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Тероризмът няма националност" но има религия, и защо се намесват бежанците, като всички са налазени от мигранти ?
153
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Приемането на бежанци е дълг на солидарност"Щом като Франция беше солидарна с американците когато обесиха Саддам, убиха Кадафи, обявиха Асад за диктатор, бомбардираха и разрушиха тези държави, финансираха, обучаваха, подкрепяха и въоръжаваха умерените канибали, така да бъдат добри да си взимат джихадистите при тях си.
152
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прави са французите, само че е дълг на тези, които им разрушиха държавите, за да им откраднат ресурсите и да си провеждат политиките т.е. всички бежанци от Сирия, Либия, Афганистан, Ирак и Йемен трябва да бъдат приемани от САЩ- на първо място, Англия и Франция.
151
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А колко от емигрантите са наистина бежанци ? На този етап преобладават афганистанците,пакистанци , африканци и пр. Бежанците от Сирия са капка в морето от нашественици
150
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вероятно роднините на жертвите от Ница от Париж няма да са толкова категорични.
149
1
 
20
 
! Отговори
AweSomE преди 7 години
До voidВажното в случая е, че тези, които бягат, в по-голямата си част търсят лесен живот, а не бягат за да се спасят.
148
1
 
41
 
! Отговори
Boldie, Boston, USA преди 7 години
"Франция настоява: Приемането на бежанци е дълг!"АБСОЛЮТНО! ВСЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВИНАГИ ГОТОВА ДА ПОМОГНЕ НА ИСТИНСКИ БЕЖАНЦИ, ДЕФИНИРАНИ КАТО ТАКИВА ПО ОПРЕДЕЛЕНИ ПОКАЗАТЕЛИ! ПРОБЛЕМА СЪС СЛУЧВАЩОТО СЕ В МОМЕНТА В СВЕТА Е, ЧЕ ТОВА НЕ СА НИКАКВИ БЕЖАНЦИ! ПРОСТО ГАНГРЕНАТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО - ИСЛЯМА ИСКА ПОД ПРИКРИТИЕТО НА АЛЕГОРИЯТА И СИМВОЛА "БЕЖАНЦИ" ДА ЗАВЛАДЕЕ ЮДЕО-ХРИСТИЯНСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ! ТОВА НЕ СА НИКАКВИ БЕЖАНЦИ, А КРАДЦИ НА СОЦИАЛ, ИЗНАСИЛВАЧИ, КАСАПИ И КАМИКАДЗЕТА. ТОВА Е!
147
18
 
2
 
! Отговори
void преди 7 години
До Анонимен (190)А ти май пропускаш факта, че за 90 дни по време на война на семейството ти може да му се случи всичко ако не ти позволят да влезеш на мирна територия и не ти дадат убежище. Така след 90 дни като се подготви персонала за по-надеждни проверки бежанците може да са с няколко милиона по-малко.. И не - изобщо не съм фен на мюсюлманите, още по-малко на шизофреничната им религия, но там колят и бесят жени и деца по дяволите... Всеки би трябвало да има правото да живее свободно.
146
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички критици на Тръмп май умишлено пропускат факта че забраната е само за 90 дни, докато се подготви персонала за по-надеждни проверки- кой е наистина бежанец, и кой не е.Само за Сирия не е още установен периода, че там е мацано и трябват повече мерки. Но и там е временно.
145
1
 
26
 
! Отговори
krasimir.dykov преди 7 години
тез социалисти окончателно изперкаха ,то сега като влезеш в Париж не можеш да разбереш Конго ли е или Етиопия -остава още малко и да се молят да не идва на власт Льо Пен че ще духат бахура доживот...
144
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 183Аз не съм свеът, но ти виж спонтанните реакциии които има цилият свят по отношение на глупостите които върши твоя любимец. На това може да се радват само враговете на Америка и Европа. Ти от кои си?
143
2
 
28
 
! Отговори
до 183 преди 7 години
Ти ли си СВЕТЪТ бе ?А след 2 месеца ФРОНТ НАЦИОНАЛ ще разкаже играта на тоз Еро !Вилдерс в Холандия, а АЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ трябва да разкара Меркел !
142
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 183Ти май нищо не си казал.
141
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 183Този който няма аргументи и не може да каже нещо умно започва да обижда и говори несвързани неща. Това, за съжаление, е твоя случай.
140
2
 
12
 
! Отговори
Гошо от почивка преди 7 години
Нека настоява по усърдно! До Изборите там не остана много, а рейтинга на Льо Пен расте :)
139
2
 
17
 
! Отговори
До 183 преди 7 години
Сорошченце малко, светът не сте чичко ви Шорош и малките му сектантчета.