САЩ към ЕС: Бъдете благодарни, че ви помогнахме след войната!

Посланикът на Вашингтон в ЕС разочарован от антиамериканизма
Обновена: 5 фев 2017 09:04 | 5 фев 2017 08:51,
189
САЩ към ЕС: Бъдете благодарни, че ви помогнахме след войната!
Снимка: Reuters, архив

Избраният от Доналд Тръмп за посланик на САЩ в Европейския съюз Тед Малох разкритикува Общността за антиамериканизма, подчертавайки, че именно Вашингтон е помогнал на Стария континент да се възстанови след Втората световна война, предава Sputnik, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Малок призова европейците да покажат благодарност за приноса на САЩ за възстановяването на Европа, а не да проповядват антиамериканизъм.

"Нека си спомним, че САЩ са страната, която доведе до възраждането на Европа след Втората световна война. Това бяха нашата кръв, нашата пот, нашите сълзи и нашите пари, които направиха Европа такава, каквато е. Би било добре, ако имахме малко благодарност, а не това, което имаме сега - антиамериканизъм", коментира Малок в интервю за британската редакция на телевизия RT. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
4
 
21
 
! Отговори
Американска мечта преди 7 години
До АнонименЕвропа и сега не може да се справи с Германия, която задушава икономически всякаква съпротива. Тръмп и Путин не са врагове на Европа, а на лудата ислямизаторска Германия, която ще предизвика поредна голяма война. Путин: "осъзнавате ли какво направихте?", Тръмп: "Меркел е напълно ЛУДА"..
54
3
 
19
 
! Отговори
До 68 преди 7 години
Деветдесет процента от убитите немски войници, са загинали на руския фронт, така ли според теб САЩ са спечелили ВСВ.
53
2
 
15
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Айде стига вече с тия "третополови", "пудели", "гейове" и проие там! Не и ли омръзна?! Европа не е това, ама онези, които я мразят само това си знаят.Статията е за това, че САЩ искат да пратят човек, за когото единството на Европа (силно или не, има го) не е за предпочитане. Доста е нормално да не е посрещнат с хлчб и сол г-н Малох. Вие бихте ли поканили вкъщи някой, който иска да ви разбие семейството?! Тръмп иска да направи Америка велика отново-ОК. Но да не е за сметка на другите!
52
7
 
10
 
! Отговори
nina преди 7 години
Тия като какви се изживяват?! Бил разочарован...Та почти целия свят е срещу Америка, а той-"открил Америка"!
51
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще слушат европейците, че и някои срамни действия ще вършат, защото ако Тръмп въведе 50% вносно мито за европейските стоки, ще ни връщат в магазина мерцедеси, вместо ресто!
50
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прави са...освен, че пратиха войски да се бият в европа пратили са и мн техника. Тази война ,не е била тяхна.След войната са дали и мн средства за вдигането на европа! Европа не можа да се справи с Германия.
49
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ХаХахаааа СЪЩОТО като отношението на Пшеките към Русия - освободиха я ( с цената на 600 хил. руски войници) , направиха я ГОЛЯМА за сметка на Германия ИИии СЕГА ЛАЕХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ И ХАПЕ :)
48
1
 
2
 
! Отговори
Циник до манафов преди 7 години
Пхахаха ...хубав ник си си избрал!Какво да ти разбера - от плюнки , и пяна - нищо не ти се разбира от шльокавицата....нормално...с гладкото ти мозъче - толкова! Разбра ли ***?Пхахаххо
47
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САЩ към ЕС: Бъдете благодарни, че ви помогнахме след войната ...... която, чрез англо-масонската си мрежа сами провокирахме и финансирахме участващите страни. Нали, юдео - масонско племе, нали така!?
46
6
 
7
 
! Отговори
USA преди 7 години
1. България е съюзник на Германия2. България обявява война на САЩ3. След войната оставаме в сивата Руска зона ( та до днес - заради *** като предния - сори - затова САЩ и Европа не са ни помогнали, а когато САЩ ни помогнаха да се съхраним като държава, ние много бързо забравихме това - къде е паметника на у. УилсънИ накрая - не тази САЩ администрация е направила нещо за България и Европа, НАЛИ ???
45
8
 
16
 
! Отговори
Американска мечта преди 7 години
Тръмп каза, че е ГЕРМАНОФОБ. Европа е изправена пред трета разруха заради лудите немци, които отново настроиха света срещу себе си. СССР и САЩ трябваше да разтурят тази луда държавица...
44
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама нямаме нищо против Америка, имаме против Тръмп. *** извърта нещата яко.
43
3
 
4
 
! Отговори
Манафов преди 7 години
до циникОвчи, не пиши номера на постове, защото трият коментари и ще те догодят, че си пишеш сам със себе си. Разбра ли ме, ***?
42
6
 
11
 
! Отговори
Американска мечта преди 7 години
Тръмп каза, че ще е безразличен, като ЕС се разпадне. Me too. Само преди това да си платят сметката евро-мюсюлманите.
41
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наистина ако не бяха американците ОЩЕ да има РУИНИ в ЕС - гейропа.Жалки бруселски пудели на шо.рош !
40
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом посланика казва така за ЕС, за Нато думите му ще са *** *** ***! Нещо което Нюланд казваше за ЕС.
39
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И да не забравяме, че и в момента САЩ продължават под масата да крепят Германия финансово. Замислете се защо Германия не беше засегната от кризата 2008? Откъде намериха 30 милиарда за "бежанците" и още 200 милиарда за гърцитя без да е паднал грам аоциалния стандарт на немец? Защо яъпреки огромния ислямски наплив атентатите в Германия са в пъти по малко отколкото във Франция? Истината е че САЩ и Русия са си научили урока да не нарушават рахатлъка на немеца за да може Райхът да си остане приспан!
38
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Янки, искате да ви благодарим за бомбардировките над София ли? Мада факар,янки!
37
14
 
16
 
! Отговори
Американска мечта преди 7 години
Европа не може да се сравнява по нищо с Америка. Първо е напълно ислямизирана и немощна, второ дори не е истинска държава, а рехав съюз от скарани ученички. Ако не са американците да ви пазят трътките Путин да я е окупирал за две седмици! Трето страните в ЕС искат да напуснат този ислямистки и гейски съюз - пристан за мюсюлмани.
36
5
 
9
 
! Отговори
Циник до 60 преди 7 години
През **** ми са американците! А за гейпарада съм ти купил знаме с дъгата....виж там с кого ще се сместиш в първата редица....и пиши къде да ти го пратя ***