Кметът на Анкара: Трусът може да е предизвикан изкуствено!

Корабите в Мраморно море трябва да контролират, смята Гьокчек
7 фев 2017 17:00, Елка Василева
131
Кметът на Анкара: Трусът може да е предизвикан изкуствено!
Снимка: архив, Reuters

Серията земетресения в провинция Чанаккале в Северозападна Турция може би са били предизвикани изкуствено, това може би са направили същите сили, които организираха опита за преврат в Турция. Това заяви кметът на Анкара Мелих Гьокчек, цитиран от РИА Новости.

Земетресение с магнитуд 5,2 по Рихтер стана край бреговете на Западна Турция рано сутринта в понеделник. Бяха разрушени стотици къщи, петима души бяха ранени. Последваха още няколко труса с магнитуд до 5,3 по Рихтер.

Още по темата

"Сериозно земетресение стана в Чанаккале. Изясних, че някакъв кораб е провеждал сеизмични изследвания наблизо. Трябва да се установи какъв е този кораб, на коя страна принадлежи. Безпокоя се от евентуално земетресение, което може да бъде предизвикано изкуствено. Това със сигурност трябва да се разследва и обществеността да бъде запозната", написа Гьокчек в Twitter.

По думите му земетресението може да е било предизвикано от същите сили, които организираха опита за преврат в Турция през юли миналата година, отговорността за който турските власти хвърлиха върху ислямския проповедник Фетхуллах Гюлен.

"Те сега се стремят да нанесат удар върху Турция, предизвиквайки земетресение недалеч от Истанбул. Някои може да ми се смеят, но аз се тревожа за това. Всички подводници и кораби, оборудвани със сериозно оборудване и намиращи се недалеч от Истанбул в Мраморно море и Дарданелите, трябва да бъдат контролирани", обясни кметът на Анкара.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
5
 
11
 
! Отговори
до ЕРДОГАН преди 7 години
Момче, станахте за смях с простотиите на кмета си. Обичайните опорки "Турция прави това и онова" няма да замажат гафа и подигравките.
73
0
 
5
 
! Отговори
До 91 преди 7 години
Да викат им гастербайтери и всяко лято пътуват напред-назад през половин Европа. На отиване към Одрин и на връщане - към Германия
72
3
 
13
 
! Отговори
кмета на Анкара преди 7 години
Вече имаме основен заподозрян- извънземните. По всяка вероятност са гюленистите от съзвездието Орион.
71
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЕРДОГАНАма от началото или от края на Капитан-а, респективно и на Австрия? И ако е началото, откъде да го броим като такъв, от близкия или от далечния (щото за левия и десния вече се писа в един коментар)?
70
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"И това е кмет на Истанбул... жалко за човечеството"БИЛО Е ВЯРНО:-):-),ЧЕ Ш А Р А Н И Т Е ПОМНЯТ ТРИ СЕКУНДИ:-):-):-)КМЕТ НА АНКАРА:-):-):-):-)
69
0
 
5
 
! Отговори
нереалност преди 7 години
До Турчиназначи, Гьокчик е попаднал в матрична аномалия с активирани руски тектонични оружия, управлявани мисловно на кораб от Гюлен и всъщност земетресения няма
68
1
 
10
 
! Отговори
Всичко живо полудя преди 7 години
И това е кмет на Истанбул... жалко за човечеството
67
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"МОГАТ ДА СЕ ПРЕДИЗВИКВАТ ИЗКУСТВЕНИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ,ТУРСКИТЕ ВОЕННИ СЪЩО ГО МОГАТ,"Естествено, че могат- с повечко бобец цялата база се тресе от вибрациите.
66
0
 
12
 
! Отговори
Капитан Пикард преди 7 години
По всичко личи, че корабът е ромулански. Райкър, включете дефлекторните щитове, фазерите и фотонните торпеда в готовност, господин Уорф, прехванете им главният реактор!
65
1
 
11
 
! Отговори
2013 преди 7 години
Естествено, това са рептилите от съзвездието Орион. Те разместват земните пластове, организират опити за преврати, а също така предизвикват спад на турската лира. Финансира ги самия Сорос.
64
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Незнам ЕРДОГАН какво е правил в час по български:-):-):-)Ама по интересно е какво са правили в час по български писещите "българи" новини в сайта, които и те не малко пъти са допускали правописни грешки!
63
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледам в България са "О"спяли...Хахаха.В час по български "опити" ли си правил?
62
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Турция строи тунели и мостове между континенти"Ама Дарт Вейдър е завидял и е решил да саботира нещата с междугалактическото тектонично оръдие!
61
0
 
2
 
! Отговори
До Пешо преди 7 години
ГЮЛЕН Е ПИОНКА ПЕШО!
60
1
 
6
 
! Отговори
До 71 преди 7 години
Ох аре моляти се, да си спомним земетресението през 90 - те, дето се оказа че всички сгради в Измит са с бетон от плажен пясък
59
1
 
4
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Че може да се направи земетресение зорлем - може. Но надали от Гюлен...Тези хора тотално изпъ.дяха...
58
0
 
2
 
! Отговори
резюме преди 7 години
До турчолятаЛесно се подавате на провокации,които все пак са истина за съжаление.Дано тоя влак с който ви е подкарал Ердоган към Анадола не катастрофира!Турция никога от регионален играч няма да стане световна сила,това е истината.
57
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турция строи тунели и мостове между континенти докато в България най-технологичното откритие е тел с която привързват осветителните тела в тунелите за да не падат и убиват преминаващи.
56
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БЪЛГАРИЯ ПОЧНА ДА СЕ РАЗВИВА ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ, ДРУГИЯ МЕСЕЦ ЩЕ НАПРАВЯТ ОТКРИВАНЕ НА КОСМИЧЕСКИЯ АСАНСЬОР, КОЙТА Е ДО ЛУНАТА:-):-):-):-) А ДО ГОДИНА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА ЩЕ ВЛЕНЕ В ПЪРВИТЕ ТРИ:-):-):-):-)
55
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти да видиш, представяте ли си какви глупости са готови да изтекат, само и само да оправдаят сривът в икономиката и галопиращите цени.