Смъртно наказание в Турция? Гласят референдум!

Ако мине в парламента – Ердоган веднага одобрявал!
24 фев 2017 21:46,
91
Смъртно наказание в Турция? Гласят референдум!
Снимка: БТА

Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган заяви, че може да се проведе референдум, в резултат на който да се промени конституцията така, че да се въведе смъртното наказание, в случай че парламентът не одобри подобна мярка, предаде Anadolu Agency.

Още по темата


"Вярвам, че смъртната присъда ще бъде поднесена пред парламента. Ще я одобря веднага, след като бъде гласувана", заяви Ердоган, цитиран от "Фокус".

"Въпреки това, тя ще изисква изменения в конституцията", добави той.

"При нужда ще се свика друг референдум за изменения в конституцията. Ако парламентът не одобри измененията, ще свикам друго допитване", посочи президентът.

На 16 април турските граждани ще гласуват на референдум за изменения в конституцията на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ердоган е ислямски фанатик.Никъкъв Европейски съюз за тоя."ЕС почна да се разпада, той вика никакъв съюз, ***...Ердоган е вярващ националист! Не като вашите клоунски фанатици:-)
24
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Турците не са глупави хора.Ще разберат че Ердоган не става.."А вие сте глупави...щом не сте намерели до сега държавник, който да гледа интересите на държавата...Язъъъккк:-)
23
5
 
7
 
! Отговори
До 32 преди 7 години
Прочети за 11 годишното момиче пребито от съоченика си...т.ъпанар...5 млн на кръст те там и всеки ден намалявате! Тръгнал да говори за държава с 80 млн. Да стават убийства и тук, там няма ли? Има мъжловци и тук, където бият жените си, там няма ли? Преди Турция да влене в Сирия, др. държави майка си ли търсиха там? Ердогон е вярващ да, но си е чист националист, който гледа интересите на държавата и народа си, А ваще патриотчета? Аре у лево...
22
7
 
8
 
! Отговори
999 преди 7 години
АЗ СЪЩО СЪМ ЗА СМЪРТНА ПРИСЪДА!БРАВО НА ТОЗИ МЪЖ!ВИЕ БУЛГАРИТЕ СИ ЖИВЕЙТЕ СВОБОДНО И ДЕМОКРАТИЧНО - 11 Г. МОМИЧЕ ДНЕС ПОЧИНАЛО ОТ ПОБОЙ В БУЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ !АМИ БУЛГАРЩИНА !НЯМА ДА ВИКАТЕ ЗА ПРАВОСЪДИЕ,КОГАТО РОМ ВИ СГАЗИ ДЕТЕТО !ЩЕ ПРАЗНУВАТЕ ДЕМОКРАЦИЯТА СИ!ДОКАТО ЕДНИТЕ ГИ УЧАТ НА РЕД И ДИСЦИПЛИНА - ВИЕ ГЛЕДАЙТЕ УЧИЛИЩНИ ПОРНО ФИЛМЧЕТА С НАДЕЖДА КОГА ЩЕ ВИДИТЕ УЧАСТИЕТО НА ВАШЕТО ДЕТЕ!НЕКА ИМА СМЪРТНА ПРИСЪДА В ТУРЦИЯ!НА БЪЛГАРИЯ ДАЙТЕ И СВОБОДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турците не са глупави хора.Ще разберат че Ердоган не става..
20
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердоган е ислямски фанатик.Никъкъв Европейски съюз за тоя.
19
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердоган е "диктатор", за това, че здравеопазването и обазованието е почти безплатно. "Диктатор" е Ердоган за това, че даде възможност на млн. хора да си купят жилища на изплащане от ТОКИ, "Диктатор" е Ердоган, за това, че не слуша запада и сащ, "диктатор" е, че произвежда вече Турция собствена военна техника, "диктотор" е, че се правят пътища, мостове, тунели, летилища па и сега и втори Босфор и тн. "Диктатор" е за това че не мека китка:-)ИСКАМ ДА УПРАВЛЯВА ТОЗИ "ДИКТАТОР".
18
5
 
19
 
! Отговори
Е преди 7 години
Каква Европа на колене сънуваш глупав ибрико? На какво се радваш точно? Че малкото остало от заветите на Ататюрк ще се изпари ли? Че Турция с тези промени ще се приближи все повече до третия свят, вместо да е една държава със светско и развито общество?
17
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мачкай Ердо голям си,постави цяла Европа на колене!!!Не си гьотверен...
16
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ти вярваш ли на цялата тая Ердоганова пропаганда? Той цял преврат си организира та няма да ви покаже гюленисти при Пкк. Абе, хора събодете се!"Ние не правим изводи от ЕДИН ИЗТОЧНИК като вас...ти гледай там какво ти показват...и си прай изводи...Кервана си върви...и то много добре, тук таме се намират п.омиари където лаят, ама те на всякъде ги има, но най-много има в България.:-) Все чакате, някой да ви помогне и да ви свърше работата...променете си манталитета, ако искате да се оправите:-)
15
3
 
8
 
! Отговори
denocracy преди 7 години
Страна претендираща за ЕС.Нагли и нахални най-големите измамници и крадци от всички други емигранти в Европа.За съжаление 80% от нацията им мислят така за това ги слагам под общ знаменател те са измамнижи и крадци вън и вътре в страната манталитет или не незнам да се гръмнат дреме ми на палатката
14
11
 
4
 
! Отговори
ДОГАН за ЕРДОГАН: преди 7 години
ПЪТЯ НА БЪЛГАРИЯ --МИНАВА ПРЕЗ БОСФОРА!!
13
3
 
6
 
! Отговори
ДОЛУ БКП! преди 7 години
Не искам пак да съм ---в РУСКИЯ "СОЦ-ЛАГЕР"!ИСКАМ--ДА ЖИВЕЯ В НОРМАЛНА ЗАПАДНА ДЪРЖАВА!
12
12
 
10
 
! Отговори
УМЕН БЪЛГАРИН преди 7 години
ОБИЧАМ ГО ТОЗИ ЕРДОГАН!ЗАТОВА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДОСТ-------ЗАЩОТО ЕВРОПА МИ Е НУЖНА И НЯМА ДА ДОПУСНА ДА МИ Я ВЗЕМАТ ***!!НИКАКВИ КОЛАБУРАЦИИ---- С ЧЕРВЕНИТЕ УБИЙЦИИ И РУСКИТЕ *** !САМО ДОСТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
11
6
 
4
 
! Отговори
У НАС.... преди 7 години
..ПОНЕЖЕ СМЕ "НЕЖНИ РЕВОЛЮЦИОНЕРИ И ДЕМОКРАТИ"-------ЗАТОВА ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕМ , КАТО НАЦИЯ И НАРОД...!!!!ТОВА Е -----ВЕЛИКАТА "КОНСПИРАЦИЯТА НА ***"--------ДА "НЯМА ДЪРЖАВА" ....ЗА ДА ИСКАТЕ САМИ ДА ВЪРНЕТЕ БКП, НА ВЛАСТ!!НЕ СТЕ ЛИ ГО ПРОУМЕЛИ ДО СЕГА...?????????!!!!!!!!!!!РАЗБИРА СЕ , ЧЕ...... "НЕ"--------ТОЧНО ЗА ТОВА СА ВИ БИЛИ НУЖНИ 500-г. ПРИ СУЛТАНА , ЗА ДА СЕ ОСЪЗНАЕТЕ ...."КАТО НАЦИЯ" и ДА ДОЙДЕ "ВЪЗРАЖДАНЕТО"!!!
10
6
 
8
 
! Отговори
До 9 преди 7 години
Края на Саддам и Каддафи беше от народите, коите бяха настроени от САЩ и Запада, че са диктатори и те повярваха. Е нали махнаха "диктаторите" сега всичко е ОК там, а??? ЕРДОГАН НЯМА ДА ИМА ТАКЪВ КРАЙ, ТУРСКИЯ НАРОД НЯМА КОНСКИ ОЧИЛА, КАТО ОНИЯ НАРОДИ! ТО ЗА ТОВА СЕ ЗАТРУДНЯВАТ МНОГО ДА НАВИЯТ НАРОДА СРЕЩУ ЕРДОГАН:-):-):-)
9
4
 
5
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
Никога няма да разбера защо хора като този не знаят кога да спрат , същия като Мадуро, и други подобни ..... Нека не забравяме ,че всенародното допитване е било използвано от времето на Древна Атина и именно ,за да се даде легитимност на тиранията . И всички възползвали се от тази "вратичка" в закона са свършвали именно като Садам и Кадафи или в най-добрия случай са бягали при врага - като бившия украйнски президент.
8
4
 
10
 
! Отговори
До 5 преди 7 години
България без ЕС е нищо...слушайте там брюкселските зелки :-) Кога България е била независима от някой?:-) Ако случайно ви се падне някакъв управник като Ердоган, който не слушка, взима само това, което е добре за държавните и народните интереси, чак тогава имате шанс да се развиете...Факт. В България една част от управниците слушат Брюксел, друга Русия, трета Сащ...:-)управия няма...
7
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Опитват се да настроят народа, че е "диктатор", същите номера където направиха на Саддам и Каддафи! Настроеха народа, че са били "диктатори", Е ВЕЧЕ ГИ НЯМА ОПРАВИХА ЛИ СЕ ИЛИ АСЪЛ ТОГАВА СЕ ВЛОШИ ВСИЧКО, НАЛИ ВЕЧЕ "ДИКТАТОРИТЕ ГИ НЯМА"! На референдума както изглежда от сега ще се каже ДА за конституционните промени! Факт е, че Ердоган е умен и добър лидер! Личи си колко му пука вече за ЕС, с това изказание...Браво! Не е с мека китка, като другите:-):-):-)това го показва от няколко мандата.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Dopulvam ako pusne ruka na nas,puskame mu yazoviri s cyankalii,osven ako mestan ne stane premier i da razsipe yazovorite da pomogne na turciya.