Анкара: В Европа се надига вълна от "туркофобия"

Говорителят на Ердоган иска нов митинг в Германия преди референдума
19 мар 2017 13:06, Анисия Иванова
144
Анкара: В Европа се надига вълна от "туркофобия"
Снимка: БТА

В Европа се надига вълна от "туркофобия", докато Турция посочва грешките на Европа, каза днес говорител на турския президент Реджеп Тайип Ердоган, предаде Ройтерс.

По думите на говорителя съществува възможност за организиране на нов митинг в Германия преди турския референдум на 16 април. По повод изявлението на шефа на германското разузнаване, че опитът за преврат в Турция е послужил като повод за масовите чистки в страната говорителят каза, че това е доказателство за подкрепата на Германия за "терористичната организация", която стои зад преврата.

Той добави, че ако САЩ екстрадират Фетхуллах Гюлен, това ще подобри двустранните отношения, пише БТА.

Говорителят на Ердоган съобщи още, че Турция е страна, която се отнася приятелски с чуждестранните инвеститори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
8
 
17
 
! Отговори
SS ДИНАСТИЯ преди 7 години
Не, че съм загрижен, ама така ердоган и турция излагат на опасност обикновените турци които си живеят в Европа мирно и кротко.
83
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичко що е с фес и бурка марш в анадола
82
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До EVETКакво не разбираш ??? Това кой как е излетял са пълни глупости ! Ердоган не е обикновен гражданин и това го знае всеки ! Когато военните в една страна решат да го премахнат имат всички възможности да го направят /ако искат/ ! Между другото точно заради това Ататюрк е заложил армията да защитава промените ! Това обаче го знае и Европа и света, и този цирк на Ердоган ще му изиграе лоша шега, от там и на Турция !
81
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Финалният сблъсък , след окончателният разпад на християнството, който тече в момента, се очертава- политическият ислям срещу "комитета за посрещане на антихриста".Християнството очевадно се оказва прекалено слабо, за да противостои на нашествието на "Рогатия с опашката"
80
14
 
10
 
! Отговори
Йоханес Хан - евроко преди 7 години
Ще ви го кажа директно до четиридесет години България ще изчезне, българите ще изчезнат като народ, и този процес е необратим. Ние не можем да го спрем, но можем да се поучим от него.
79
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Надига се вълна от ердоганофобия.
78
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До EVETУважаеми, лично АЗ посъветвах собственичката /българска изселничка/на хотела ни да вдига цените когато забелязах АМ самолетоносач в залива !!! Не ми обяснявай, явно не си в час ! И да ти кажа - до като ме питаше защо да вдигам цените и показах *** в униформа и и казах ето защо ! Тя на мига нареди това да стане на племенника си който бе на регидтратурата ! Съжалявам че тогава не можах да се кача на АМ самолетоносач, а имахме възможност ! Ама нали знаеш - жената, децата ....
77
4
 
4
 
! Отговори
EVET преди 7 години
До АнонименНали ти казвам че Ердоган е стигнал в Истанбул с Хеликоптер бе, ***, какво да търси хеликоптер в Даламан? От даламан излита единия самолет на ТНY с кодове на самолета на Ердоган?Превратаджиите тръгват от Акънджъ базата която се намира до АнкараДо преди малко твърдеше че самолета излетял от Мармарис - АЙТЕ У ЛЕВО
76
0
 
7
 
! Отговори
Ганьо преди 7 години
вече не чакам с нетърпение новия сезон на игра на тронове.Гледам си реалитито...
75
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ГаньоДааам *и са дори едни преврат не направиха както трябва, язък
74
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До EVETОще нещо - До там Ердоган е отишъл сигурно с файтона :) Да най вероятно с файтона !!! Кой ще прави преврат и няма да си подсигури успешния завършек на операцията си ??? Сам казваш че от Мармарис до Даламан са 90 км. ????? "Превратаджийте" са отишли там с хеликоптери и 90 км. не са го открили ???? Я моля ти се ! Аз не съм на 20 г. за се будалкаме с такива неща !!! Никакъв шанс не е имал Ердоган ако някой е искал да направи нещо с него !!!
73
3
 
2
 
! Отговори
Ганьо преди 7 години
До АнонименПри терористите няма чин, ранк, превратджиите не са войници----------------------------------------------------------------------------без значение, как ги наричаш те са военни, а военните не са *** и знаят как се процедира при мисии. А може би намекваш, че турската армия са ***?
72
4
 
7
 
! Отговори
EVET преди 7 години
"знам също че там прекарват отпуските си и служителите и екипажите на 6-ти Ам - флот, но това само още веднъж доказва че преврат не е имало !!!"Логиката ти е смешна, - Знам че в сиренето няма боза, следователно в бирата има вода.Туркофобията ви е изяла мозъка!
71
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До EVETБил съм в Мармарис, и съм забелязал че наблбизо няма летище, знам също че там прекарват отпуските си и служителите и екипажите на 6-ти Ам - флот, но това само още веднъж доказва че преврат не е имало !!! Не ми говори глупости ! Не ми казвай че цял свят знае /който трябва/че Ердоган е там, и ако наистина някой е искал нещо да направи той е нямало да го изпипа, защото това не е детска игра !!!!
70
11
 
4
 
! Отговори
EVET преди 7 години
До РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪСтига глупости, превратаджите превзеха летището в Истанбул, има снимки със танкове по пистите, смешници! Вероятно са били от картон !Туркофобията и ислямофобията ви изяла мозъка
69
1
 
8
 
! Отговори
кич, кеч и звездички преди 7 години
по-смешното, че нашто изселниче спамаджийче като албански реотан още мисли шоуто за истина, или пък е от тия нагаждачите, дето ако не доносничат за съседа си, че не възпява достатъчно падишаха, ще ги обявят за гюленисти и ще осъмнат в зандана.
68
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ГаньоПри терористите няма чин, ранк, превратджиите не са войници
67
6
 
6
 
! Отговори
EVET преди 7 години
До ***"Нито едно летище не се опитаха да превземат.."Летището в истанбул беше превзето в продължение на 4 часа, имаше новина по БТВ че български граждани немогат да се приберат, но ти новините май ги гледаш само по Скат и Алфа тв.
66
4
 
4
 
! Отговори
В Анадола преди 7 години
Ов/цете имат право да бъдат само и единствено овце на неосултана.
65
0
 
6
 
! Отговори
Ганьо преди 7 години
До EVETобиконвено когато пращаш 3 хеликоптера с войници с цел политическо убийство...--------------------обиконвено, когато има мисия най-нисшите по чин разбират последно истинската цел на мисията