18-годишен българин закла сънародник в Чехия

Жертвата е 39-годишен, работил като готвач в Пилзен
6 апр 2017 08:52,
68
18-годишен българин закла сънародник в Чехия
Убитият Кирил Велков. Снимка: "24 часа"

18-годишен българин наръга и уби свой сънародник в общежитие в чешкия град Пилзен в понеделник.

След престъплението извършителят отишъл с автобус до автогара "Флоренц" в Прага, откъдето планирал да пътува за България, но бил задържан от полицията, съобщава чешкият сайт "Блеск".

Тялото на 39-годишния Кирил Велков, който бил прободен в сърцето, билое открито в локва кръв в стаята. Лекари, пристигнали на мястото, само установили причината за смъртта - множество прободни рани.

Кирил Велков бил съквартирант на 18-годишния извършител, който се признал за виновен и разказал, че убийството било предшествано от словесен спор.

Кирил, който е готвач, е описан като много добър човек и работник от колегите си. Те се притеснили, когато не дошъл да застъпи смяната си, и решили да сигнализират полицията.

Извършителят бил предаден на властите в Пилзен, които водят разпити.

"Радваме се, че нещата се развиха толкова бързо. Никой не иска убийства да стават в нашия град и такива хора да се разхождат ненаказани по улиците", обявиха от полицията.

От стаята, където било открито тялото, не липсвали никакви лични вещи. Все още не е ясно и какъв е мотивът за убийството, пише "24 часа".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Университетска болница ,Лохотин, Телкова комисия, град Пилзен, Чешка Република, отхвърли провеждане на всички диагностични тестове заради професионално заболяване, Комисията не е поискала никакви хигиенични изследвания на територията на работодателя, не е направила никакви диагностични изследвания на работното място,като накрая комисията взима решение ,че заболяването няма нищо общо с работното място, т.е пациента не е претърпял професионално заболяване. Ощетения е чужденец.
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Модерна факултетна болница Лохотин в Пилзен. Чешка Република направи операция на пациент чак след спукване на апендисита, пациента е лежал около 8 часа в болницата, имали са всички кръвни проби но не са предприели операция. След силните болки пациета е получил морфин. Операцията е била отрворена. Пациента е чужденец. Чужденците са дискриминирани в Чехия. Жена от Словакия е приета в същата болница, веднага са я оперирали.
42
1
 
2
 
! Отговори
бежовата революция преди 7 години
убиецът е бежов. говори с 18 букви от азбуката и едва 11 от тех може да напише.
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Убития е убит и остава сама жена и десетгодишно момиче,убиеца ще бъде на свобода след 2 години.Да живее справедливостта.Така е днешното поколение,да си добър тих и ученолюбив е=на ***.Наркоман, побойник и убиец,е тогава е друго нещо велик си в очите на другите.
40
1
 
2
 
! Отговори
до социолог преди 7 години
Айде сега след като ни освети с твоите блестящи мисли,отиди да прибереш овцете че *** ще ти се кара.После си сипи една ракийка,прочети някой стар брой на ''работническо дело'' и отивай да спиш.
39
4
 
5
 
! Отговори
Хибридна война преди 7 години
Поредната руска измама.Няма такъв случай, това е путинската хибридна война!
38
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Християнски ценности на българите.
37
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От статията става ясно, че не го е заклал (прерязал гърлото), а го е намушкал.Списвачът много добре знае разликата между двете, но ползва дума, която да е стряскаща и да привлича трафик...Списвача да знае, че в момента има трафик около края на отделителната система и в детеродните органи на майка му.
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като се издъни и се сети да преместиш статията най-отдолу хахаха..........
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От съвсем друго место идва Новината ало редактор ли си къв си оправи си нещата , май само можете с COPY-PASTE
34
7
 
6
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Майна му на този,който ми писа минус..
33
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хора, спрете се!Кирил остави сираче - момиченце на 10 години. Този ***, убиецът му, дано го съдят в чешки съд, защото в България можеше да му се размине и с условна.
32
7
 
11
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Еййй...защо пишете минуси на 36..точно така е..пълна истина...
31
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма такава статия в blesk.cz
30
12
 
25
 
! Отговори
Социолог преди 7 години
Европейците никога не биха живяли двама в стая ,а 18 и 39 годишни мъже ъпсурд ако неса двойка де.Но романите и българите заедно с други източни славяни ги тъпчат в каравани , контейнери и стаи колкото поемат.....Затова са предпочитани работници ниско платени ,безропотни,без права и понасящи условия по лоши от в зоопарк .А белите хора затова ни мразят щото сме като роби и подбиваме и стандарта на живот на приемната страна.
29
5
 
12
 
! Отговори
FAKE NEWS преди 7 години
Гл.редакторе дай линк че аз не намерих новината в чешкия сайт , прилича на FAKE NEWS
28
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много психопати има извън болницата.
27
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дасикане рома 3лaтko си заслужава съдбата
26
15
 
3
 
! Отговори
лоли преди 7 години
ЯВНО ОНЯ, СИ Е ПОИСКАЛ ОТ МЛАДЕЖА, И ЗАТОВА ГО Е УБИЛ.
25
1
 
11
 
! Отговори
скандали в Чужбина преди 7 години
Когато само единият работи а другият няма пари за да плати наема за квартирата има винаги скандали в Чужбина , всъщност те скандалите никога не са спирали просто чешкия Вестник е написал за убийството