САЩ: 59-те ракети са поразили целите си в Сирия!

Вашингтон опроверга Москва за неефективността на ударите
8 апр 2017 08:42, Елка Василева
411
САЩ: 59-те ракети са поразили целите си в Сирия!
Снимка: Reuters

Всички американски крилати ракети "Томахоук", изстреляни по военното летище в сирийската провинция Хомс, са поразили зададените им цели, заяви на брифинг за журналисти говорител на Белия дом, цитиран от ТАСС.

Още по темата

Според него "всичките 59 ракети са поразили своите цели".

Той добави, че президентът Доналд Тръмп е взел решение за операцията срещу Сирия около 16 ч местно време (на източното крайбрежие на САЩ). Обстрелът на Сирия е започнал около 17:40 ч (0:40 ч вчера сутринта бълг. време).

Около 20:30 ч е започнало уведомяването на чуждестранните лидери и на ръководството на Конгреса на САЩ.

По-рано говорителят на руското военно министерство генерал Игор Конашенков съобщи на брифинг за журналисти в Москва, че "по данни на руските средства за обективен контрол до сирийската база са долетели само 23 ракети "Томахоук".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


411
Още по темата: САЩРусияСирияракети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
301
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ко стана ся??? Отваряха се каси с водка в Думата когато Тръмп спечели. Руските медии го величаеха и ни убеждаваха, че бил по-добър от Обама. Троловете тук също. И ся???? Гавра пълна..........Путин на валидол.......
300
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вервайте им, от заслужили по-заслужили доверие...
299
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голямо , но смешно геройство .
298
5
 
5
 
! Отговори
РОССИЯ СЕ ОС.Р..А... преди 7 години
НО КОМЕНТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!АЙДЕ У ЛЕВОООООООООООО.....
297
4
 
11
 
! Отговори
Yakov преди 7 години
И това от 59 ракети за 800 хил. долара едната? *Бах мама му! :) И кой ще ги плати тези ракети? Или пак ще сгазят някоя държавица!
296
6
 
9
 
! Отговори
Вампириада преди 7 години
От 7 април вампирите от КЕВР повишиха цената на газа с 30% с обратна дата от 1 април, парното между 18 и 37,5%, тока, измислената такса задължения към обществото на 37 лв/мгват час .Топли ли ви, топли ли ви плюенето по Русия и Сирия? ***!
295
5
 
15
 
! Отговори
камен преди 7 години
Та на снимките от летището ясно се видя колко са "ефективни" ударите , Тръмп стана за смях , но сам се вкара в този капан , а сега като се установи от къде е химията той ще опере пешкира , точно както искат противниците му в сащ !!!
294
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо пак лъжете и заблуждавате бе руски агенти? Самата новинарска агенция на режима на Асад веднага след бомбардировките обяви, че "атаката е причинила значителни щети на въздушната база и предизвикала големи военни загуби". Сирийците сами си признават за загубите, а руснаците измислиха тази история с неточните ракети за да се опитат да прикрият срама си пред света и най-вече в самата Русия.
293
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Помня една Чесна как кацна на Червения площад..... Руското ПВО е велико, но само на думи.
292
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руското ПВО може да сваля само граждански самолети, като малайзийския Боинг, но не и крилати ракети.
291
7
 
9
 
! Отговори
Без мозък преди 7 години
Защо м?лоумната пропаганда на Америка за унищожение на България бълва простотии и нецензурни изрази тук (които админите не трият...???)Защо вие българи не си видите собственото дередже- без национална държава, без национална политика, с разрушена и неработеща икономика, с празноглави партийци настанени в правителство, агенции, комисии, фондове, в служба на чужди не-ваши интереси, а се занимавате с неща, от които нито разбирате, нито имате интерес, нито ще ви помогнат на мизерното положение?
290
5
 
10
 
! Отговори
Advocatus Diaboli преди 7 години
Днес сирийските ВВС възобновиха бойните полети от базата "Шайрат".
289
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо не става от джибрите,ама нищо не става,ако не са друсаха с мелдоний и в спорта са о бок.САЩ и Англия си избират територии а ненужните ги харизват на Русия със желязна завеса.Рунаци,русофили вие сте позор,позор за човечеството.А как само ги обичах като дете,направихте всичко възможно за да ва презирам.Шайка интерсчии и продажници
288
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Много тук се кахърят, че руската ПВО в Сирия не сработила. Ами нали затова има канали за координация между САЩ и Русия за избягване на директен сблъсък"Ако очакваш мисъл от вашингтонските ***, значи очакваш прекалено много от тях. В мокрите им сънища руското ПВО си е бачкало без да забележи американските ракети, а истината си я каза Белият дом по-рано- просто са се свързали час преди атаката с Кремъл, да не им сваля ракетите.
287
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МОСКВА, 8 апр РИА Новости. Сирийские ВВС возобновили вылеты с аэродрома "Шайрат" спустя сутки после американского ракетного удара, передает корреспондент РИА Новости с места событий..и какво сега ....59 ракети ги няма ...летището си работи !
286
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На пистата поражения няма освен дълги дири от акета при бягството на руснаците.......
285
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки знае, че руските *** лъжат като за световно. Освен техните слуги и лакеи, разбира се. Ноникой нормален човек не е повярвал на руската лъжа, че повече от половинатакрилати ракети не са стигнали целта си.
284
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много тук се кахърят, че руската ПВО в Сирия не сработила. Ами нали затова има канали за координация между САЩ и Русия за избягване на директен сблъсък. САЩ са предупредили 2 ч. по-рано, руснаците са оправили летището и така вълкът сит и агнето цяло. Като бонус руснаците са проверили в реална обстановка как им работи системата без да стрелят, което хич не е малко да можеш реално да прецениш възможностите си.
283
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми като се сетя как поразяваха цели в сръбската война не се учудвам. Даже една оъ ракетите им удари Горна Баня. Толкова си могат хората
282
5
 
11
 
! Отговори
Комюнике от войните преди 7 години
На 07 04 част изстреляни ракети Томахок от разрушитерите Рос и Прос поразиха част от летище на сирийската армия.По същото тва време на 07 04 българите бяха поразени тотално от тоталния разрушител на враговете им КЕВР, изстрелял по тях 50 % увеличение на цените на газ, ток, парно и вода.Сирийците отвърнаха на удара. Полетите от бомбардираното летище са възстановени.По същото това време Българите приеха без съпротива разрушаването на живота си от шоковите цени на минобългароубиеца КЕВР