Пхенян си показа ракетите, помпа мускули пред САЩ

Северна Корея провежда военен парад в памет на Ким Ир Сен
Обновена: 15 апр 2017 08:29 | 15 апр 2017 08:28,
128
Пхенян си показа ракетите, помпа мускули пред САЩ
Снимка: архив Reuters

Северна Корея показа балистични ракети, които се разполагат на подводници, преди военния парад в столицата Пхенян, предаде Ройтерс.

По-рано днес Северна Корея предупреди САЩ да прекратят "военната си истерия" или да понесат ответни мерки.
Група кораби на американския флот, включваща самолетоносач, се приближава към региона и изолираната държава, която отбелязва 105-ата годишнина от рождението на основателя си Ким Ир Сен, пише БТА.

Още по темата

Държавната телевизия показа снимки на ракетата "Пукуксон-2", натоварена на камиони. Тя ще бъде показана пред лидера Ким Чен Ун, внук на Ким Ир Сен.

Ким Чен-ун вече пристигна на парада, съобщи ТАСС.

Севернокорейските власти ще нанесат съкрушителен ядрен удар в отговор на всяка провокация от страна на САЩ, заяви Цой Рьон Хе, заместник председател на Корейската трудова партия. "С нашето ядрено оръжие на справедливостта ние ще унищожим ядреното оръжие на САЩ.

Ако САЩ се осмелят на каквато и да е провокация, ние незабавно ще нанесем разрушителен удар, ще отвърнем на ядрената война със свой ядрен удар", предупреди Цой, цитиран от ТАСС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДОРИ И В МОМЕНТЪ НА НАЙ СВЕТЛИТЕ ХРИСТИЯНСКИ ПРАЗНИЦИ ЕВРЕЙСКАТА *** ПАСМИНА ЛЮБИТЕЛКА НА НЕТРАДИЦИОННИЯ СЕКС НЕ СПИРА ДА СИ ИЗЛИВА КАШЕРНАТА ПОМИЯ ПО АДРЕС СТРАНИТЕ КОИТО НЕ СЕ ПОДЧИНЯВАН НА ЦИОН ,НАЧЕЛО С ПРАВОСЛАВНАТАЯ РУСКА ИМПЕРИЯ И КИТАЙ. ШОРОШКИ ЕВРЕЙСКИ**** СВИКВАЙТЕ С МИСЪЛТА,ЧЕ РУСКИЯ МЕЧОК И КИТАЙСКИЯ ДРАКОН В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ ПРИКЛЮЩЧАТ С ФАЛИРАЛИЯ ВИ КАШЕРЕН КРАВАРНИК.САЩ НЯМАТ ПОЛЕЗЕН ХОД ОСВЕН СВЕТОВНА ВОЙНА ,КОЯТО ЩЕ ИЗГУБЯТ.
49
0
 
16
 
! Отговори
Генерал Куропаткин преди 7 години
До Станой от АхелойДраги мой, каквато снимката- такава и статията, и информацията в нея!Съчувствам , че ти трябва повечко време, за да го разбереш, но не губя надежда в тази посока)Важното е, да не губиш кураж!Интелигентността се придобива с много труд, никой не се е родил научен!
48
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
вчера по Руската национална телевизия Первий Канал съобщиха ,че китайския държавен ръководител Си Дзипин е провел по негово настояване спешен разговор с Руския президент Владимир Путин.На този разговор двамата държавни ръководители са се договорили ,че военно решение на севернокорейската криза няма и,че всеки който реши да извършва военни действия срещу суверенна държава без резолюция на ООН Русия и Китай ще се намесят...Опала ха сега да видим кашерните крави дали ще започнат световна война
47
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАЦИОНАЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ ПО ЯДРЕНА БЕЗОПАСНОСТ КЪМ МИНИСТЕРСТВОТО НА ЕНЕРГЕТИКАТА НА САЩ И АМЕРИКАНСКИТЕВВС ВЧЕРА СА ПРОВЕЛИ ИЗПИТАНИЕ С МОДИФИЦИРАНАТА АТОМНА БОМБА -Б 61.ТОВА СЪОБЩАВАТ ПЕНТАГОНА,ТЕСТЪТ СЕ Е ПРОВЕЛ В БАЗАТА НА ВВС НА САЩ В КЕРТЛЪНД -НЮ МЕКСИКО/ /ТЕ ТЕЗИ КРАВЕПКИ ФАШКИИ СЪЩИТЕ СЕДНАЛИ ДА ДИРЯТ СМЕТКА НА СЕВ.КОРЕЯ ЗА ЯДРЕНИТЕ И ОПИТИ,А САМИТЕ САЩ ВЪРШАТ СЪЩОТО И ЯВНО ФАЛИРАЛИЯ ЦИОНИСТКИ КРАВАРНИК ВЕЧЕ ИГРАЕ ВА БАНК И ДА СЕ СПАСИ ОТ ФАЛИТА НИ ГОТВИ СВЕТОВНА ЯДРЕНА ВОЙНА
46
3
 
21
 
! Отговори
До 19 преди 7 години
До бгАко случайно беше по-просветен, щеше да знаеш, че в КНДР НЯМА КОМУНИЗЪМ. Там идеологията Чучхе, създадена от дядо Ким Ир Сен. Комунизъм там е забранена дума.Ако американците с всички сили не препятстваха обединението на двете Кореи, нямаше да има нито династията Ким, нито чучхе, а една страна с мощна широкоспектърна икономика, силна, фактор от световна величина. Япония щеше да загуби от блясъка си,виждаме какви успехи има Ю. Корея! Една войничка би била полезна само за САЩ и японците.
45
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СМЕШНИЦИКак я измери, сръчко?С рулетка ли!?На снимката е южнокорейска крилата ракета земя-въздух, ако не си разбрал!Май ти си смешникът)
44
1
 
16
 
! Отговори
Македонски преди 7 години
До АБЕ ДА ВИ ПИТАМНе знам за корейските, ама ти да си чувал, къде са нашите противоатомни укрития!?Май от зората на "демокрацията" нямаме такива!Гражданска защита си лъска...сирените всяка година по 2-пъти, колкото да усвоят и те едни пари!И ги тестват, колкото един неочакван ден да възвестят началото на края.Та, на нашите "ястребчета" им пожелавам, докато се превръщат във радиоактивна пепел, да си мислят за любимите САЩ, "колко са велики"!)
43
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Северна Корея щеше да бъде последното убежище на Путин. Сега ще трябва да се самоубива в Кремъл.
42
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АМЕРИКА МАЧКА ВСИЧКО ПО ПЪТЯ СИ. ИЛИ СИ С ТЯХ ИЛИ СИ ДОЛУ СМАЧКАН И УНИЗЕН :)))))))))))))))))) ВИВА ЛА ТРЪМП. ГРУХЧО СКОРО ЩЕ Е НА ПЪРЖОЛИ :)))))))))))))) ДА МУ МИСЛЯТ ДРУГИТЕ МАЙМУНКИ С ЧЕРВЕНИ ДУ.ПЕТА :)))))))))))) СКОРО И ТЕХНИТЕ ДЮЗИ ЩЕ БЪДАТ ЦЕПЕНИ И ШИТИ :))))))))))
41
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да видим хамериканците на колко фронта могат да бъдат ?! Сирия, Афганистан, Ирак ...
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До уюМного ясно - ниска култура! Един достатъчно интелигентен и наблюдателен читател щеше да забележи и униформите на полицията, и знамената, и каските на бойците.Но снимката е много ВАЖНА - доказва, че и Ю Корея има ракети. Така, че който не е чел, какви ракети имат южнокорейците, че ВЕЧЕ са разположили крилати и балистични ракети, способни да достигнат всяка точка на КНДР, вече знае! За това нашите обективни медии не съобщават, вторачили са се в С.Корея и подпяват на подпалвачите на нова СВ!
39
6
 
9
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
Само ядрена война ще изтрие от лицето на земята седесаро-герберските *** в нета! Смърт на ГЕРБ!
38
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добичетата от Вашингтон само се пенят и скачат като жаби, ни нищо не могат да направят, дребосъкът ги прави луди!
37
0
 
10
 
! Отговори
Македонски преди 7 години
Браво бе, днесбеге, писах ви , че ракетата е южнокорейска, крилата е, а не балистична, и е тип земя- въздух и вие ми изтрихте коментара!Да не е военна тайна нещо?Или някой се е засегнал;)
36
9
 
1
 
! Отговори
Доналд Тръмп Сащ преди 7 години
До Станой от Ахелой Доналд Тръмп ме направи американофил браво дано да се разправи и с Турция,Иран и Индия не за друго а за да намалеят,че няма ресурси за всички!!!
35
6
 
18
 
! Отговори
мдааа... преди 7 години
Дъртият оранжев пуяк ще гризне дръвцето на малкия грухчо!
34
0
 
13
 
! Отговори
ую преди 7 години
Тия защо държат знамена на ЮК, а говорим за севера? Пак да благодарим, че пр0стаците от днес можеха да сложат и снимка на лалугер.
33
14
 
3
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
Америка смачка самураите че едни кимчита ли ще й се опънат?! Грухи да се надява да не го емнат че остана без трон.
32
0
 
14
 
! Отговори
? преди 7 години
Защо на снимката са показани Южно корейски ракети?
31
0
 
8
 
! Отговори
ха ха преди 7 години
Тончо,ти ли си Станой от Ахелой?Цензурата е избирателна.*** се лиже от страст,а дупе-за власт и изгоди...