Ако Русия беше победена, руснаците щяха да изчезнат!

Путин за това каква съдба са готвели нацистите на руснаците
Обновена: 9 май 2017 14:08 | 9 май 2017 14:03, Елка Василева
325
Ако Русия беше победена, руснаците щяха да изчезнат!
Снимка: Reuters

Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че евентуално поражение на Русия във Великата Отечествена война щеше да има за руската нация много по-страшни последици отколкото за народите на Европа. Руският лидер заяви това на тържествения прием в Кремъл по случай Деня на Победата, предаде ТАСС.

„Става дума за това, че ако нашата страна беше сполетяна от ужасна трагедия и ние като много страни в Европа бяхме претърпели поражение, нас щеше да ни очаква съвсем различна съдба от поробените страни от европейския континент. Ставало е дума не само за съществуването на нашата страна, ставало е дума за съществуването на самия наш народ като етнос“, заяви Путин.

Той каза, че подобна информация се съдържа в „документи на нацистката партия и фашистката държава, които и до момента се съхраняват в архивите“.

„Онези, които е нямало да бъдат използвани за робско производство, са подлежали или просто на физическо унищожение, или на преселване в труднодостъпни региони без каквато и да е инфраструктура и биха били обречени на постепенно измиране“, добави руският президент.

В тази връзка той призова винаги да се помнят „жертвите, които нашият народ принесе на олтара на победата“.

В края на речта си Путин благодари на ветераните, че са „съкрушили вероломния враг“ и са успели да сложат точката във войната срещу нацизма. След това той вдигна тост: „За победителите, за мира на нашата земя, за великата Русия!“ и пи заедно с присъстващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
19
 
21
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Като чета повечето коментари ме е срам че съм българин!Такава злоба и ненавист срещу народ който го е освободил от 500 г. р.обство!Но явно винаги сме били такива.Като чета биографиите на нашите герои от Априлското въстание се проумява че всички комити са предадени от българи!!!Робски народ!!!Такъв и досега.Проявете уважение към народ дал над 30 млн. жертви за да защити земята и народа си!Затова е Свещена война!Гледайте шествието "Бессмертный полк"!Да видите как уважават руснаците падналите деди!
59
9
 
12
 
! Отговори
Циник до 75 преди 7 години
Или Османците нас....за 500!Ноооо....последните 28 години *** ще успеят...да ни затрият!
58
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това джудже егати демагога. Все едно Франция изчезна след като Хитлер ги окупира за 3 години.
57
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалки руснаци
56
16
 
15
 
! Отговори
xax преди 7 години
Половината БГ-революционери и интелигенция са категорично против Русия, но на нашите псевдо-патриоти не им пука кво мисли Левски, те си искат някой, който може да изпие поне 2 литра водка да ги управлява.
55
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винаги ме е дразнело това руско изпоачаване на историята и постоянното им напъване да се изкарат спасителите на света.
54
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЕвропитековТайна среща на Хитлер с Химлер за която Европитеков знае???
53
1
 
0
 
! Отговори
снайпера преди 7 години
Пхахахааа фанах ли тееее...
52
4
 
2
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Така си е...сам съм в работилницата Werkzeugausgabe....драсвам по някой ред.Човещинка си е :-)
51
3
 
1
 
! Отговори
снайпера преди 7 години
***, не ми се рови назад в коментарите. Но да не се окаже че си се занимавал със странични дейности по време на работа?!
50
3
 
10
 
! Отговори
Циник до 62 преди 7 години
Райхсмарки - ЦК в запечатан вагон с немския орел.през Швеция - където Ленин е търсен терорист!
49
12
 
14
 
! Отговори
xax преди 7 години
"Българина всичко помни знае историята и никой няма да ни отнеме любовта към нашите освободители"Помни-помни, ама не може 140 години на едни лаври да лежиш. И след това само тормоз и 45 години окупация.
48
10
 
10
 
! Отговори
SLAVA,SLAVA,SLAVA преди 7 години
RUSIFOBIATA E BOLEST, ZA KOIATO NIAMA LE4ENIE ! POKLON PRED ARMIATA I NARODA, RAZBILI NEMSKO-FASHISTKITE, NACISTKI AGRESORI.
47
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако нацистите бяха превзели Русия,сега тази държава,управлявана от един психопат и комплексиран демон,щеше да бъде поне с 30 години напред.Но всеки народ си заслужава управниците.
46
11
 
9
 
! Отговори
Европитеков преди 7 години
Ако Русия беше победена,руснаците щяха да изчезнат!-тайна среща на Хитлер с Химлер.На тази среща е обсъждано също: "забавените темпове при заличаването на еврейската нация".Дали и добитъка, както наричали славяните(напомням,че поне на книга,обитателите на ареала БГ са такива)са нещо повече от ***.Я си представете света без ЕВРЕИ.Избягалите от Аушвиц са молели съюзниците да го бомбардират...Чърчил казва,че това са цивилни проблеми и той не се меси.А знаете ли с чии пари е ВОСР-1917 г.?
45
2
 
6
 
! Отговори
Циник до снайпера преди 7 години
Зависи...аз съм от 6:10 до 2:15Малко ми идва рано....ставам в 4:25Спи ми се - всяка сутрин - до 1 вото кафе
44
2
 
2
 
! Отговори
Циник до 58 преди 7 години
Вярно думаш
43
3
 
2
 
! Отговори
снайпера преди 7 години
До ЦиникРаботното ви време в Германия е супер, или ти не се вписваш в него!?
42
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако САЩ и сателитите и не се бъркаха в целия свят, хората щяха да живеят много по-добре. Русия няма такава агресивна политика, просто си запазва което е нейно. И не желае някой да се меси в нейните работи.
41
2
 
20
 
! Отговори
Циник до бай преди 7 години
Уффф американците са още по отвратителни!Ама това с източването на милиарди долари от Русия е истина!Цъкни в Гугъл...има конкретни числа!Краде си върхушката - за черни времена!Бизнес му викат - като у нас!