Ако Русия беше победена, руснаците щяха да изчезнат!

Путин за това каква съдба са готвели нацистите на руснаците
Обновена: 9 май 2017 14:08 | 9 май 2017 14:03, Елка Василева
325
Ако Русия беше победена, руснаците щяха да изчезнат!
Снимка: Reuters

Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че евентуално поражение на Русия във Великата Отечествена война щеше да има за руската нация много по-страшни последици отколкото за народите на Европа. Руският лидер заяви това на тържествения прием в Кремъл по случай Деня на Победата, предаде ТАСС.

„Става дума за това, че ако нашата страна беше сполетяна от ужасна трагедия и ние като много страни в Европа бяхме претърпели поражение, нас щеше да ни очаква съвсем различна съдба от поробените страни от европейския континент. Ставало е дума не само за съществуването на нашата страна, ставало е дума за съществуването на самия наш народ като етнос“, заяви Путин.

Той каза, че подобна информация се съдържа в „документи на нацистката партия и фашистката държава, които и до момента се съхраняват в архивите“.

„Онези, които е нямало да бъдат използвани за робско производство, са подлежали или просто на физическо унищожение, или на преселване в труднодостъпни региони без каквато и да е инфраструктура и биха били обречени на постепенно измиране“, добави руският президент.

В тази връзка той призова винаги да се помнят „жертвите, които нашият народ принесе на олтара на победата“.

В края на речта си Путин благодари на ветераните, че са „съкрушили вероломния враг“ и са успели да сложат точката във войната срещу нацизма. След това той вдигна тост: „За победителите, за мира на нашата земя, за великата Русия!“ и пи заедно с присъстващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
16
 
23
 
! Отговори
мазепа преди 6 години
''Ako Русия беше победена, руснаците щяха да изчезнат'' - Това е хипотеза. Засега е доказано, че руснаците изчезват въпреки че са победили.
179
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Боби"Много от тях се връщат и в развиващата се икономика на Русия"Боби абе ти улав ли си бе. Къде я видя тая развиваща се руска икономика? Те 3-та година вървят назад, той ми говори за руска развиваща се икономика. И какво произвежда тази развиваща се икономика щото аз не се сещам за нищо друго освен поевтиняващите нефт и газ. Я се огледай около себе си и ми кажи какво произведено в Русия виждаш?
178
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** до 198Навремето смятах,с голяма грешка че интернет ще отори нова страница в отношенията между хората.В положителен мисъл.Сега,четейки се изумявам.Още тогава знаех че съм сбъркал но...Да,лекар съм.Без твоето "мейби" или "пърхепс".Затова ме е яд на тази държава а не на теб.Нищо лично!Просто когато учих медицина ние бяхме на супер нивоЗатова няма и да коментирам твоите изказвания защото ти се мяташ от една тема на друга,после на трета и....Това си е твоя работа.Нали е свобода на словото!
177
5
 
14
 
! Отговори
Циник до 208 преди 6 години
Плосък...безинтересен....обикновена талпа!:-)
176
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом си *** отиваш за храна накучетата.
175
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Германия повече няма да воювас Русия.Останаха само америгуанците.Всъщност тяхната цел е да предизвикват други да се биятпомежду си, а те накрая да сенамесват и да печелят, но тояизтъркан номер вече няма дамине.
174
7
 
14
 
! Отговори
Циник до 198 преди 6 години
Тук във виртуалното пространство - можеш да бъдеш какъвто си щеш! :-) Може и да си новия месия! Добър лекар....но явно аджамия във форума - отговаряш на пост, който не е мой!Иначе може и да си добър гинеколог...или детски лекар....или даже преуспял шофьор на тир! Вяжното е друго - има ли поне зрънце рационалност, и истина в коментарите ти! А ти бъркаш реторика с ...и аз не знам какво!Аз споделям убеждения...и ги отстоявам - не ми пука дали ги харесват..ъъъ..докторе - мейби - тук намигам !!!
173
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Боби"ДА има миграция но и в двете посоки"Сигурно имаш предвид онова немско семейство с 10 деца, които тържествено напуснаха Германия през декември 2016 възмутени от часовете по сексуална образование в училище и отидоха да живеят в Русия. Хората едвам изкараха до месец февруари 2017 и се върнаха обратно в Германия пропищели от т.н. руски свят. Сега си мълчат като поcpaни в Германия и си получават семейните помощи без да се интересуват повече от лъжите по Раша Тудей и Спутник.
172
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
слава за Брятята ..Поклон ....
171
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Toва са пълни глупости.
170
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Накратко: Да живее Русия!
169
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЦиникНе си нито шизофреник,нито ***.Трябва да те разочаровам.Аз съм лекар.И то добър лекар.Поне така казват пациентите.Ти нямаш раздвоение на личноста нито си ***.Просто се правиш на интересен а защо и сам не знам.Явно с появата на Интернет всеки може да си казва мнението независимо на каква висота е.Чета че на всички коментари ти имаш по един *** отговор.А на други-още по-***!Такова самочувстие на знаещ има само в родната република!Която много прилича на римската-преди да рухне!!!
168
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Велик лидер. Велик държавник. Велик пълководец е Путин.Дребните и жалки българчета само лаят бясно. Те не знаят какво е национална гордост, достойнство и чест.
167
12
 
20
 
! Отговори
бай ганю преди 6 години
поредната промиваща простовати мозъци стандартна речпълни безмислици ако беше това вярно щеше да бъде казано много отдавна а не едва сега
166
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И не само руснаците!
165
8
 
2
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Чао!Преговаряйте!:-)
164
6
 
10
 
! Отговори
Циник до Умния...... преди 6 години
И твоя ник - лъже...ама какво да правиш!Не ти проверяват IQ преди да постваш:-)
163
3
 
6
 
! Отговори
Stamat преди 6 години
Tova e ISTINATA!
162
8
 
4
 
! Отговори
Циник преди 6 години
За днес стига!Бяхте забавни!
161
5
 
11
 
! Отговори
УМЕН преди 6 години
Циниче, мисленето не е от силните ви страни!!!!!!