Трима в ареста за терора, 20 ранени се борят за живот

Британската полиция не дава детайли за самоличността им
24 май 2017 14:00,
9
Трима в ареста за терора, 20 ранени се борят за живот
Снимка: Reuters

Трима души са задържани в южната част на Манчестър във връзка с терористичното нападение от понеделник през нощта, при което загинаха 22 души, пише Индипендънт.

Британската полиция още не дава детайли за самоличността на заподозрените.

По-рано днес британската вътрешна министърка Амбър Руд заяви, че нападението "вероятно" е работа на повече от един човек.

В същото време 20 души остават в критично състояние след самоубийствения атентат, съобщи представител на местните здравни органи пред Ройтерс.

Джон Рус, началник на здравните служби в Манчестър, заяви, че към момента се оказва лечение на общо 64 души, от които 20 са в критично състояние поради получените от тях изключително тежки наранявания на жизненоважни вътрешни органи, както и на крайници.

"Лечението на много от тях ще продължи дълго и ще изисква сериозни лекарски грижи", каза той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
беше ми мъчно за немците, шведите и испанците, понеже незаслужено, без да са изпратили и един войник, преживяха атентати. за англичаните обаче, грам съжаление не изпитвам и няма да си кривя душата. около 80% от държавите по света имат всякакви причини да постъпват така с великобритания за следващите 300 години. и вместо да се осъзнаят и да си сменят политиката, те нападат европейците и продължават да разбутват огъня по света.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на снимката - англичанинът джон смит, пардон джохар салих, на който европейците му взеха работата и той от отчаяние завалийката....
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако оставим атентата настрани, на ингилизите големият им зор е да изгонят поляците и румънците, че да накарат пакистанците и тем подобните му терористи да работят в здравеопазването. каква ирония - вместо това, пакистанците и арабите си слагат колани и ги избиват. ама иначе европейците са им все виновни
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който сее ветрове ,жъне бури !
3
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо няма снимко от мястото на взрива, а ми показват накакви, от фоаието на залата . Защо няма имената на жертвите, а ги пускат като с капкомер,под контрол . Виртуални същества ли са жертвите и въобще съществуват ли и защо са засекретени?
2
2
 
5
 
! Отговори
Асан преди 6 години
каквото са посдили такова са посяли:)
1
6
 
20
 
! Отговори
Бавареца преди 6 години
Жалко за жертвите, но за родината на Чърчил, който е искал да превърне София в картофена нива - не тъжа! Винаги с Германия, никога срещу Русия!