Отговорът на терора в Манчестър - татуси на пчели

Приходите от татусите ще отидат за жертвите на атентата
110
Отговорът на терора в Манчестър - татуси на пчели
Снимка: Reuters

Много британци решиха да си направят татуировки на пчели в знак на солидарност с жертвите на неотдавнашната терористична атаката в Манчестър, при която загинаха 22 души, предаде БТА като се позова на ДПА.

Приходите от татусите ще отидат за жертвите на атентата, като организаторите се надяват да съберат 50 000 британски лири (64 000 долара) до края на уикенда.

Още по темата
Може да се разглежда като почетен знак, някои пък го правят в памет на любим човек, обясни пред Прес асосиейшън татуистът Сам Барбър, един от организаторите на благотворителната проява.

Мнозина днес показаха новите си татуировки в Туитър с хаштаг #ManchesterBee.

Пчелите са символ на Манчестър, което вероятно се дължи на сравнението на трудолюбивите насекоми с натоварените работници от фабриките за текстил в града по време на индустриалната революция, посочва ДПА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: МанчестърПчелататуси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
1
 
! Отговори
Явор до циник преди 6 години
Малко съм далеч от либерал, но това няма значение. Стигнахме до същината. Ти не си срещу акта на татуиста, а срещу медийните балони надувани около подобни инициативи. Но е комично как наричаш платената тролска маса по-долу "колеги" :). А уж си за мисленето...
45
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То тука е така. Общо взето никой нищо не прави ама се скъсва от акъли. Единият бил дал дълг на границата Някога , другия щял да ходи да спира мигранти, третия статист на бомбите. Български палячовци. ...дето не са вадили 2 лв от джоба си за пострадали. Айдеее отивайте в армията даже е и Платена ? Защо висите тук при уж гейовете? СополивИ старчета насаждащи омраза.
44
2
 
4
 
! Отговори
Циник до Явор преди 6 години
И нещо не виждам масови демонстрации на алаходупци с плакати - "Не на терора!" , но имам снимки на демонстрации на алаходупци с плакати "Не щем демокрация - искаме ислям!", и "Ние ще ви завладеем!" Бих ти ги постнал - но маската на сайта не разрешава.А иначе вярвай ако щеш и във феята на зъбките - само не ни убеждавай - колко си прав!Всъщност ти си жертва...продукт на насажданите политкоректни "ценности"
43
1
 
7
 
! Отговори
Циник до Явор преди 6 години
Пак ти убягва същината! PR акции като тази - служат на Меркел , и Мей - да отвличат общественото мнение - ОТ ТЪРСЕНЕТО НА ОТГОВОРНИТЕ за положението в Европа!Не са народите - а една шепа демагози, яхнали ни отгоре! Чета те , и виждам - изкаран от кутийка , новичък, лъскав либераст! Не е желателно - хората да мислят!
42
2
 
3
 
! Отговори
Явор до циник преди 6 години
Нищо популистко няма във въпросът ми. Ти критикуваш един британско татуист - обикновен човек като теб и мен. Ако ще го критикиваш относно това как той помага, вероятно ти помагаш по-добре. Интересно е да разбера как. Защото е ясно че няма да хванем калашниците. И е работа на правителствата да защитават държавите от тероризъм а не на татуистите. Само, че за разлика от теб този човек е осъзнал, че има също има роля, макар и малка, докато ти просто си плюеш
41
2
 
3
 
! Отговори
Циник до 44 преди 6 години
Ти ли пусна бомбите ***?Теб питаха ли те американците ?Запиши се доброволец за Сирия или Афганистан!Повръща ми се от такава съпричастност!И да не са пуснали бомби американците - алаходупците - се колят взаимно доста ефективно! И честно - нито ме интересуват, нито искам да ги храня!
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
26 май 2017. Най-малко 106 цивилни, сред които 42 деца, са убити при въздушни удари в сирийския град Маядин, нанесени от оглавяваната от САЩ многонационална коалиция.
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А не може ли вместо пчела, защото е доста женско да си татуирам пчел?
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Би трябвало да се радват, че се минават леко с тези атентати. Анлийските терористи взривяват десетки хиляди деца в Сирия и Либия. А само в Ирак взривиха над 300 хил деца от близо 1 милион цивилни.
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 28Единственият нежен тук си ти. Има платена войска винаги може да се запишеш :) Ама то само с приказки , не става.А прословутата българска злоба си е знаем всички. В такива моменти човек е по-добре да мълчи да не става за срам. Ама... от глупави момченца , какво да очакваме. Тръгнал *** от село да дава акъл на Англия :))))
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мечтата на татуиста-антентати всеки ден.
35
1
 
6
 
! Отговори
Циник до Явор преди 6 години
Аз гласувах, и ще гласувам за АФД!Тъ*пи "популистки" въпроси не променят същината - а тя е , че никой не ни пита - съгласни ли сме да вкарват в европейската ни къща фанатизирани убийци, и използвачи! Ти как си представяш начините за борба с тероризма? Да грабна калашника, и да трепя наред ли? Защо ни докараха на този ред? А относно погребенията - ти се изкара по-голям *** и от мен! Щом не усещаш сбърканата перверзия в цялото! Ще правим акции за събиране на средства за погребения - без коментар
34
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И все пак мисля, че това си е маркетнг и пиар на татуировките.42928
33
1
 
13
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
по една овца да си бяхте татуйрали - повече щеше да ви отива
32
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вместо да си правят татуси защо просто не престанат да взривяват мюсюлмански деца в Близкия изток?
31
0
 
12
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Неолибералистическата простотия няма граници!
30
0
 
5
 
! Отговори
Явор до циник преди 6 години
Иначе си прав - проблемът са правителствата и корпорациите. Но и от двете отърване няма.
29
5
 
1
 
! Отговори
Явор до циник преди 6 години
Парите няма да заменят децата, но ще помогнат със сигурност. Най-малкото едно погребение в UK e 3-4 хиляди паунда. Ама вие виждате само лошото. Някой иска фа помогне и го прави. Това е обикновен човек. Пак ще питам - ти какво си направил до момента? На оръжие ли тръгна? Терорист ли хвана? Или даването на акъл от вкъщи зад монитор е твоя дан? Или като оня долу - ходил си задължителба казарма :)
28
2
 
3
 
! Отговори
До 26 преди 6 години
До Анонимен 26Правилно казваш - те са империя. Сега си помисли как една държава става империя. Във всички случаи те със тонуса и цветенца, а с огън и меч.
27
1
 
10
 
! Отговори
Циник до 27 преди 6 години
Не знам той- дали е роб, ама ти си тотален комплексар! По формена глупост - скоро не бях чел! "Тяхното мислене е по-богато от нашето" Това е "таткото на всички глупости"!!!! Докато саудитите финансират убийци - сметкаджиите от мултинационални корпопации си "затварят очите" пред последствията! Пази боже от "по-богато" мисленя на промити мозъци! Отнемат ни и малкото останало - свободата на слово, и мнение! С 1 куршум 2 заека - използват тероризма(който те импортираха) - да ни отнемат свободите!