Отговорът на терора в Манчестър - татуси на пчели

Приходите от татусите ще отидат за жертвите на атентата
110
Отговорът на терора в Манчестър - татуси на пчели
Снимка: Reuters

Много британци решиха да си направят татуировки на пчели в знак на солидарност с жертвите на неотдавнашната терористична атаката в Манчестър, при която загинаха 22 души, предаде БТА като се позова на ДПА.

Приходите от татусите ще отидат за жертвите на атентата, като организаторите се надяват да съберат 50 000 британски лири (64 000 долара) до края на уикенда.

Още по темата
Може да се разглежда като почетен знак, някои пък го правят в памет на любим човек, обясни пред Прес асосиейшън татуистът Сам Барбър, един от организаторите на благотворителната проява.

Мнозина днес показаха новите си татуировки в Туитър с хаштаг #ManchesterBee.

Пчелите са символ на Манчестър, което вероятно се дължи на сравнението на трудолюбивите насекоми с натоварените работници от фабриките за текстил в града по време на индустриалната революция, посочва ДПА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: МанчестърПчелататуси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
22
 
! Отговори
до Яворчо преди 6 години
Виж какво пъпчасал пубере!Тез твойте "татуси" с какво ще те спасят от бомбите?Да не би да са нещо като бронирана жилетка?Заради такива геове като тебе света пропада!Те го убиват той си мисли че с мантри и заклинания става безсмъртен
5
1
 
17
 
! Отговори
Партиен член преди 6 години
Сега с тия татуси ще преборят ***.Е много са толерантни тия европейци.Трепят ги те се борят с татуси ..Запалиха европа тия збъркани и сексуално извратени европейци.
4
22
 
8
 
! Отговори
Явор преди 6 години
Концепцията за общност и съпричастност е чужда на недоразвитото ни общество. И това в комбинация с неразбирането на елементарен текст довежда до коментари 1 и 2. Това е инициатива на татуист. Той така помага на хората от общността - с татуси. Като взривиха автобуса в Бургас вие с какво помогнахте? Не-умни безмислени тролчета.
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Помислих че ще правят татуировки на пчелите.
2
2
 
23
 
! Отговори
Пончо преди 6 години
Някога Европа е управлявала света а сега тотална деградация,пчели рисува, не може си оправи собствената къща, нямам думи.
1
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАСАПИТЕ ИЗБИВАТ ОВЦЕТЕ А ТЕ СИ БЛЕЕЯТ НАЙ ТЪПО И ТОЛЕРАНТНО!ТАТУИРОВКИ!?НАИСТИНА ПОБЪРКАН СВЯТ!