US сенатори: Да засилим санкциите срещу Русия!

Причината – ролята на Москва в кризата в Донбас и Сирия
1 юни 2017 14:23, Екип на Bloomberg
79
US сенатори: Да засилим санкциите срещу Русия!
Снимка: Andrew Harrer/Bloomberg

Двама американски сенатори – председателят на банковия комитет на горната камара Майк Грапо и главният демократ в същия този комитет Шеръд Браун, са предложили санкционният режим срещу Руската федерация да бъде ожесточен, съобщава агенция Bloomberg, цитирана от Bloomberg TV Bulgaria.

Причината – ролята на Москва в кризата в Донбас и Сирия, както и преписваната на Кремъл намеса във вътрешните работи на Съединените щати.

Проектозаконът предвижда въвеждане на допълнителни рестрикции за сектори на руската икономика като добива на полезни изкопаеми, железопътния транспорт и металургията. Както пояснява американската агенция, документът има за цел да "усили и структурира режима" на антируските санкции.

Инициаторите на проекта също така уточняват, че става дума за "двупартийна договореност (между демократите и републиканците – бел.ред.) за законодателство, целящо да ожесточи и разшири санкциите, наложени на Русия".

Двамата сенатори наричат Руската федерация "враждебна, непокорна държава, която използва военна сила, ресурси за кибершпионаж и икономически лостове, за да нанесе вреди в САЩ и да внесе разделение между Щатите и съюзниците им".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
""САЩ не ползват кибершпионаж, воени и икономически лостове срещу други държави"-------------------Разбира се, че ползват, но на тях им е позволено или по-точно - те никого не питат, защото както каза Обонго миналата година пиндостанците са изключителна нация.
12
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе то Рейгън веднъж ги накара да гледат небето през крив макарон.
11
3
 
25
 
! Отговори
n преди 6 години
краварите никога не са блестеи с ум, Но тази декларация изби рибата, "Непокорна държава" Та те неуспяха да покорят Виетнам, Лаос , и ред други. Сега ги купуват . Найстина са ***. Немам думи , а отгоре и недоразумението ТРЪМП. Чвно нещата с Русия съвсем не са им по вкуса , ама няма как , нея немогат и да я купят.
10
32
 
7
 
! Отговори
МАЛКО Е преди 6 години
Малко са и тези санкции. Русия стана символ на мракобесие, корупция, потъпкване на договорите и заплаха за световния мир. Не че някога е била друга държава....
9
4
 
27
 
! Отговори
рускиня преди 6 години
Това е направо признание за Русия "Руската федерация -непокорна държава ". Драги кравари да не мислят ,че Русия като други държави ще склони покорно главица?
8
6
 
29
 
! Отговори
НИКИ преди 6 години
Какво биха правили, ако нямаше Русия...Да се сме е ли човек, или да плаче за клетите американски сенатори....:)
7
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Двамата сенатори наричат Руската федерация непокорна държава. Следователно санкции.На другият полюс е Г7. Шефът Пиндостан + покорните шестьорки.
6
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С вашите санкции, Путин си бърше г_за.
5
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кво стана с онези самолетоносачи, доплуваха ли до КНДР? Да не са потънали нейде из Пасифика или гребците се умориха.
4
0
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Как да разбираме "непокорна държава.която използва военна сила,ресурси за кибершпионаж и икономически лостове"какво искат да са послушни да нямат армия и икономически да са зависими от САЩ.САЩ не ползват кибершпионаж,воени и икономически лостове срещу други държави ако е така са прави.
3
3
 
35
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
"непокорна държава" ахахахах тия кравари с кеф да им пръснеш наглия череп!
2
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да засилим санкциите срещу Русия, защото в Сирия ни провалиха плановете за инсталиране на угодническа салафитско-уахабистка държавичка.Долната Русия обезсмисли многомилиардните ни програми за т.нар умерени бунтовници. Продавахме им демократични противотанкови ракети TOW и всякакви леки оръжия, осигурихме им политически чадър в ООН и ЕС, нищо че те пък взеха че продадоха и ракетите и оръжията на Ислямска държава. А пък Русия е виновна затова, че дойде и почна да унищожава нашите терористи!
1
2
 
47
 
! Отговори
карина преди 6 години
Забележете - в статията е цитирано мнение, че Русия е непокорна страна ! Това е, което ги дразни - как така ще има някой да им се опълчва ?