Свидетелите разказват: Трима с ножове изскочиха и почнаха да нападат

Някои очевидци твърдят, че са видели един от нападателите мъртъв
Обновена: 4 юни 2017 06:42 | 4 юни 2017 06:40,
58

Снимка: БТА


Свидетели на снощното терористично нападение на Лондон Бридж разказват, че са видели трима души, въоръжени с ножове, да изскачат от ван и да започват атаката.

Според кореспондентът на BBC Том Саймъндс ванът се е разбил в пешеходци от южната страна на Лондон Бридж и след това тримата нападатели са изскочили. Той разказва, че малко след това полицията е започнала да стреля, но не е станало ясно кой е бил застрелян и какъв е броят на уцелените.

Някои очевидци твърдят, че са видели един от нападателите мъртъв или поне неподвижен, и още един, който е лежал на земята и е възможно да е оживял.

Алекс Шелъм е с приятелката си и други двама колеги в кръчмата Mudlark, на метри от „Лондон Бридж“.

"Тя кървеше тежко откъм врата - сякаш гърлото й е бе прерязано. Хората се опитваха да спрат кръвотечението, а ресторантът затвори.Полицията ни нареди да чакаме в кухнята, докато те обикаляха наоколо, след което ни заповядаха да напуснем ресторанта по най-бързия начин, съпроводени от въоръжени полицаи", разказва очевидеецът пред BBC.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Утре ще обявят, че са имали сигнал за въпросните атентатори или са били наблюдавани, но не са намерили повод да ги задържат и обвинят. Сигурен съм, че има още хиляди спящи клетки които чакат да бъдат активирани. Нека очакват още стотици терористични атаки. Джамиите са там, имамите също, арабите с дълги бради и бели чаршафи и постоянният финансов поток от Саудитска Арабия! Проблемите могат да бъдат решени за няколко месеца, но няма да бъдат. Ще се хванат лидерите за ръце и ще кажат не ни е страх!
21
4
 
35
 
! Отговори
млъкнете бе роби преди 6 години
Млъкнете и не мърморяйте под носовете си,и затова ще работите за 500 лв заплати,160 лв пенсии,за това ще плащате скъпи винетки,горива,вода,парно,телефонни услуги,пре скъп ток.....а бе хора помислете си малко и ЗАЩО.....помислете и ще разберете че сте роби и неизлечимо болно стадо сте щом не сте единни и сплотени и не се борите за правата си и за свободата си...ще продължават да ви смачкат и даизпият кръвчицата ви
20
7
 
28
 
! Отговори
пример преди 6 години
В пропадналата България и то благодарение на етническите български управници национални предатели,Иван,Драган,Петко крадат милиониии и милиардиии и лъжат бедното и краставо болното стадо че за взипко са виновни я турското малцинство,я ромското,я бежанците....и затворите са пълни от малцинствата заради кокошкарски историии....а истинските крадци,убийци на народа си,националните предатели трябва да са в затвора,но в БГ се толерират тези престъпници управници които за два гроша са готови на всичко
19
7
 
12
 
! Отговори
Кръв и Отмъщение преди 6 години
Много ясно че крадците и убийците ще си получат заслуженото си.....идвате да крадете и да убивате и да си стоим с кръстени ръце и да ви чакаме да занесете в дома си ценостите на хората....sori не,око за око,зъб за зъб с крадците и убийците,прошка няма да има за никого за убийците и престъпниците от ЕС и НАТО
18
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма как да събереш 5-6 милиона души да живеят в един град и всичко да е наред. Това са големите градове днес
17
23
 
5
 
! Отговори
Героите не умират преди 6 години
Садам,Кадафи,Бин Ладен са живи и истинските и достойните герои никога не умират,те са в нас,в нашите сърца....България също сеее смърт в близкия изток с новите си господари терористите от ЕС и НАТО ....Защо Защо се убиват само мюслюмани по света.....лъжливата пропаганда на терористите от ЕС и НАТО няма да мине и всеки ще си носи отговорноста и последствията си за разрухата в Близкия изток
16
2
 
30
 
! Отговори
321 преди 6 години
В София много емигранти носят ножове и никой не ги закача....
15
14
 
8
 
! Отговори
L. преди 6 години
До един от стадотоХайде пак, опорните руски точки, целящи да предизвикат паника и да се обърнем към "братската страна". В Русия има повече атентати с загинали от цяла Европа взета заедно :)
14
1
 
11
 
! Отговори
L. преди 6 години
До Кръв и ОтмъщениеНеобразовани типчета, които не осъзнавате, че всеки екстремизъм е като да режеш части от самия себе си. Злобата и яда, търсене на вина в друг, а не в себе си, разяжда - и теб и децата ти, на които го предаваш. В крайна сметка, вие сами се мъчите и страдате неимоверно повече. И повече ще става, това ви е достатъчно наказание, докато накрая не ви заловят и си плюете на достойството и започнете да пеете, защото сте осъзнали, че сте страхливци.
13
21
 
5
 
! Отговори
един от стадото преди 6 години
Колко е просто това стадо само и как са им промили *** им мозъци......Алууууууу истинските терористи са в запада,ЕС,НАТО и благодарение на тях и българските национални предатели България ще спре да съществува след време....браво на Арабите и Мюслюманите че се борят с врага си террористите от ЕС и НАТО......СВОБОДА за народите на Либия,Сирия,Ирак,Афганистан...Смърт Смърт Смърт на варварите -терористите
12
17
 
7
 
! Отговори
Кръв и Отмъщение преди 6 години
Всеки удар си има контра удар,всяко действие си има контра удар......нещастници скапани помислете колко хора( бебета,деца,жени,мъже,старци) бяха убити от варварите от ЕС,НАТО и продължават да сеят смърт
11
26
 
6
 
! Отговори
до-Цивилизацията преди 6 години
*** смотано Исляма е мирна религия,твойта религия и на християните и католиците са терористична религия и само убиват хора по света и гледат да крадат суровините и богаствата по света на хората......долу долу долу варварите и диваците които убиват в Либия,Сирия,Ирак,Афганистан ,бивша Югославия,и други региони по света...
10
4
 
25
 
! Отговори
Стамен преди 6 години
Единствената логична реакция в Европа е освобождаването на пазара на личното огнестрелно оръжие.Всички трябва да носим оръжие за самозащита.Обучението за ползването му трябва да се прави в училище.Промяна на закона, всеки използвал оръжие срещу друг човек с умисъл, присъдата да бъде смърт с разстрел.Стига толерантност, стига гейски закони. Смъртната присъда в Европа била забранена, не била хуманна ! Кое ???Войната започна, събудете се !
9
1
 
31
 
! Отговори
Цивилизацията преди 6 години
хора събудете се ... исляма е войнстваща религия ... проповядва се омраза срещу друговерците. Хиляди години на тези "хора" им е втълпявано че са по-висши от останалите и другите трябва да са им роби. САЩ и близките им страни подкрепят тероризма това е факт. Не знам защо само Европа се връзва на това ... и подкрепи терористите по света.Кой създаде алкайда и ИД .... какъв е Осама ... това са прости племена които се управляват с желязна ръка ... сега убиха Садам, кадафи и ето резултата.
8
0
 
27
 
! Отговори
ceci_ преди 6 години
До Анонимен"Голяма грешка ! Не политиката на запад, а религията на изток стои в основата на този проблем"Да, политиката на запада, защото населението там избира тези хора да ги управляват и те трябва да се грижат за добруването на гражданите си. Абсурдно е един квалифициран кадър да е хиляди пъти по трудно да влезе в ЕС или САЩ отколкото неграмотен ИДИЛовец който до вчера е рязал глави. И това го позволяват западните управници.
7
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един нормален ден в Толерантна Европа.
6
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не искат балкански труженоцо, а африканскп-азиатски главорези - на им сега!
5
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Незабавно да се доставят мечета, да се татуират оси, да се хванем за ръце и с песни и танци да ппкажем, че не ни е страх и с толерантност ще ппбедим тероризма. А отделно нулева толерантност към източноеврочейските кучета, които застрашават опасно пазара на труда на Запада!!!
4
0
 
24
 
! Отговори
ceci_ преди 6 години
Европа е все по малко христианска иначе нямаше да приветствса чуждоверци и храмовете щяха да са пълни. Европа и Англия в сринаха умерените режими в близкия изток. Англичаните се борят българо полските водопроводчици при все че имат цели африкански квартали
3
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До seГоляма грешка ! Не политиката на запад, а религията на изток стои в основата на този проблем. Ако Европа е християнска да направи с мюсюлманските храмове това което мюсюлманите направиха с черквите в Египет, Сирия, Ирак, .....и това няма да е краят.