Путин: Война между САЩ и Русия? Няма да има оцелели!

"Надежда винаги има, докато не ни понесат към гробищата"
7 юни 2017 10:15, Елка Василева
314

Ако между САЩ и Русия избухне въоръжен конфликт, оцелели няма да има – това заяви президентът на Русия Владимир Путин в интервю за режисьора Оливър Стоун.

"В случай на "гореща" война дали САЩ биха доминирали? - попита Стоун руския президент. - "Мисля, че никой няма да оцелее", отговори Путин.

Руският държавен глава заяви също така, че не губи надежда за промени в руско-американските отношения.

Още по темата

"Надежда винаги има, докато не ни понесат към гробищата", отговори Путин на въпрос какво според него може да се очаква от победата на Доналд Тръмп на президентските избори в САЩ.

Части от интервюто са публикувани в YouTube канала на Showtime. Пълното интервю на Путин ще бъде излъчено в четири епизода на 12-15 юни.

През май, представяйки разговора си с Путин, Оливър Стоун отбеляза, че Западът неправилно възприема президента на Русия. По думите на режисьора имиджът на Путин в САЩ и Европа е обусловен от политика и идеология.

"Той не е комунист и мисли не като комунист. Путин мисли като образован човек, като юрист", заяви Стоун.

Говорейки за срещите си с руския президент за създаването на филм за него, Стоун заяви, че забранени теми не е имало. Режисьорът твърди, че Путин подробно е разказал за руските интереси по света и те не се свързани с "империя или с разширяване, или с агресия, или с връщане към миналото", пише Газета.ru.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
0
 
1
 
! Отговори
Младенов преди 6 години
До Анонимен *** на всяко същество е неизбежно,това със пълна сила важи и за Вас!Благодаря !
200
5
 
5
 
! Отговори
До трола Боби преди 6 години
Троби, може и да не пътуваш до Аляска, *** в Норвегия или Финландия! Сравни техните пътища с тези на Могучая!
199
7
 
3
 
! Отговори
До трола Боби преди 6 години
Троби, отново не си в час! Европейската част на Русия е огромна и в по-голямата си част е идеално пригодна за пътища, но те или отсъстват, или са в окаяно състояние. А за това как се строят пътища на север, при вечно замръзнали почви - *** например в Аляска и сподели после впечатленията си! Затлъстяването на мозъка е необратимо!
198
0
 
0
 
! Отговори
Фронто преди 6 години
Хайде да помислим логично. Логично и цинично. Днес,2017 година линеините км. още важат.Америка е далече!
197
0
 
31
 
! Отговори
А бе преди 6 години
Пет пари не давам за това дали Русия е велика,как живеят там и прочее!За мен важното е,че Русия е спирачка пред амбициите на САЩ(и Господарите им от Израел) да наложат Тотален световен контрол!Ако успеят да предотвратят това нещо-евала,заслужават уважение.Какво ще им струва-не ни засяга.Дето се вика-и Сталин не е бил стока,ама е спрял Хитлер!Сега положението е подобно.
196
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До трола Боби Затлъстяването на мозъка ,особенно от ГМО -вкуснотиите на Западната циливилизация сда изключително пагубни.
195
6
 
3
 
! Отговори
До трола Боби преди 6 години
Троби, ти си цар на глупостите! Например за пътищата си написал бълвоч, чийто смисъл се губи тотално. Световно известно е, че Русия е с най-лошите пътища в Европа а в света е на 125-то място! Две трети от тях не отговарят дори на руските стандарти. През 2015 г. са построили по-малко от 3 хил. километра, а в Китай 50 хил. километра. Какво да споря с теб? Наднорменото тегло не е порок, но затлъстяването на мозъка е нелечимо!
194
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е - няма да има оцелели.
193
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С епилирани *** и с лакирани нокти ,нищо не можете да направите на Русия . Айде на гей- ор.гията !
192
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Гневен българин-----------------------Разбира се, че САЩ никога не са планирали удари срещу Русия, американското миролюбие е пословично. Питайте хората в Ирак, ако не вярвате!
191
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Представям си каква трагедия ще настане сред путинофилите, когато един ден Путин се спомине, а това неминуемо ще се случи
190
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен223 Я, не си съчинявай ! И да излъжете както трябва ,не можете !
189
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един да ми каже каква полза видяхме от САЩ ? Един да дойде д ами каже каква е файдата от тях ? ...А файдата от русия каква е?
188
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както и да се зъбите на Русия тук, къси са ви ръцете да направите нещо.
187
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 195 Мизерия и ,,Квантово оръжие- Циркон ,, Божее . !Колко простотия има и у нас .
186
2
 
16
 
! Отговори
<><> преди 6 години
Цар Борис /// единствен се осмелява да каже на Хитлер следното " Аз няма да издам такава заповед българската армия да нападне Русия ! А и да издам такава заповед никой войник не би грабнал оръжие срещу Русия !" .......тук ми говорите за САЩ Меркел Оланд и София-прайд .........срам ме е от вас толерасти !
185
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички участници в гей парада получават награда- екскурзия до Брюксел и контакти с най-изявените третополови там.
184
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БобиАма ти наистина си пишман експерт и пълен лаик. Зърното освен количество има и качество. Брашното се прави от така наречената твърда пшеница, която Русия отглежда в малки количества, а миналата година качеството и бе поф всякаква критика. След като от Египет върнаха два кораба, рашките престанаха да изнасят. Чети малко повече, за да не се излагаш толкова много.
183
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Фронто ,, Македонската писменост ,,е в болната ти глава . А Солунските брата или Св. Климент Охридски и Охридската школа са в македонските земи, пустата Българска мъка . ***!
182
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освобождението е основна опорна точка на рашизоидните ппримати,защото има ли освобождение трябва да има и освободител и кой .кой,кой оп Русияяя,да *** не.Другари ОСВОБОЖДЕНИЕ Е НЯМАЛО ,имало е борба за независимост и създаване на българска държава а не ОСВОБОЖДЕНИЕ,вие може цял живот да сте в поза партер на руснаците но аз съм човек с мисъл