Путин: Война между САЩ и Русия? Няма да има оцелели!

"Надежда винаги има, докато не ни понесат към гробищата"
7 юни 2017 10:15, Елка Василева
314

Ако между САЩ и Русия избухне въоръжен конфликт, оцелели няма да има – това заяви президентът на Русия Владимир Путин в интервю за режисьора Оливър Стоун.

"В случай на "гореща" война дали САЩ биха доминирали? - попита Стоун руския президент. - "Мисля, че никой няма да оцелее", отговори Путин.

Руският държавен глава заяви също така, че не губи надежда за промени в руско-американските отношения.

Още по темата

"Надежда винаги има, докато не ни понесат към гробищата", отговори Путин на въпрос какво според него може да се очаква от победата на Доналд Тръмп на президентските избори в САЩ.

Части от интервюто са публикувани в YouTube канала на Showtime. Пълното интервю на Путин ще бъде излъчено в четири епизода на 12-15 юни.

През май, представяйки разговора си с Путин, Оливър Стоун отбеляза, че Западът неправилно възприема президента на Русия. По думите на режисьора имиджът на Путин в САЩ и Европа е обусловен от политика и идеология.

"Той не е комунист и мисли не като комунист. Путин мисли като образован човек, като юрист", заяви Стоун.

Говорейки за срещите си с руския президент за създаването на филм за него, Стоун заяви, че забранени теми не е имало. Режисьорът твърди, че Путин подробно е разказал за руските интереси по света и те не се свързани с "империя или с разширяване, или с агресия, или с връщане към миналото", пише Газета.ru.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТО И БЪЛГАРСКАТА МИЗЕРИЯ МОЖЕ ДА СЕ ОБЯСНИ ПО СЪЩИЯ НАЧИН.
180
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
няма как да си нормален човек и да си фен на злата империя САЩ, която ще запали целия свят и е водила най-много войни в историята... видяхте ли как постъпиха със "съюзника" си Турция - разпалиха сирийската война с кюрдите пред черджето им. Смятайте как ще се отнесат с нас. Добре, че България е малка страна и не ни обръщат толкова внимание тези несравними и безподобни гадове, иначе отдавна да са подпалили Кърджали и насъскали цигганите срещу нас!
179
8
 
4
 
! Отговори
До 195 преди 6 години
Руската мизерия се обяснявя с това, че Русия е най-корумпираната държава в Европа, и на едно от първите места в света. Стотици милиарди долари годишно се изнасят в офшорни зони и незнайно още къде. Крадците, като Путин не инвестират в икономиката на собствената си държава, а крадат като за последно. Строят си дворци за милиарди. Дори руснаците признават, че няма с какво да се похвалят в науката, техниката, изкуствата дори с балета.
178
4
 
1
 
! Отговори
Фронто преди 6 години
Айде сега тоя след като изобрети македонската писменост,започна и от атомна физика да разбира. И от бъдещето на целия вид човешки- не по- малко! Такива- в изолатора! И той и цялата му прогнила държавица.
177
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите работят във ЕС и взимат по 1800 ерва на месец,това е около 3600 лева на месец ,а колко взима един алкохолик във руските степи.Да във България е мизерия но тя се дължи на руската подривна дейност и кражбите от КТБ,Белене,М-тел,Глобул,БТК,Булгартабак,Кремиковци и още и още това прави годишно около два милиарда евра,само за първите шест месеца на годината от БТК свиха 30 милиона евра.И да ми бичите минуси това са факти а потърпевши сте вие ,щот аз си бих шута в лошия запад
176
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БобиПишман експерте, изкара ли вече за дача в Подмосковието?
175
1
 
5
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Колко и кои ще са оцелелите при гореща война САЩ-Русия зависи от формата и!Идеята на САЩ е да нападнат изненадващо и да предотвратят ответен удар срещу себе си.За тях е допустимо Европа да пострада тежко,както и другите съседи на Русия.Естествено,Русия си има аргументите против тоя план и те лежат покрай двете американски крайбрежия!Дори РФ да загине,на САЩ няма да се размине!А най-важното е,че дори и при ограничена война със световното господство на САЩ е свършено...
174
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РОССИЯ Какъв анонимен ,това е троля .
173
1
 
0
 
! Отговори
До трола Боби преди 6 години
Стика си писал глупости, спри да дъвчеш и излез да ти се проветри лейката.
172
3
 
12
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Истинския българин обича Русия която ни освободи от 5 вековно робство ! Другите така наречени "българи" обичат САЩ която засипа София с бомби в близкото минало ! Един да ми каже каква полза видяхме от САЩ ? Един да дойде д ами каже каква е файдата от тях ? Вярно пратиха ни араби яко който е искал *** в държавата ни ще е доволен ! Вярно пратиха ни и 10-тина танка след като унищожиха нашите 2200 танка ! Проклети да сте всички вие поклонници на САЩ и нека господ да ви прости защото аз НЯМА!
171
0
 
6
 
! Отговори
РОССИЯ преди 6 години
анонимен ти погледни колко са мезерни и не щастни бг гражданите и какви пътища има в бг и как живеят българите без пари и работа че българите са роби на еврогейте такива като теб са ви измити мозъците бедете реалисти а не ***.че българите страдат българите са най нещастната държава в ес
170
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен210 ...и в Северна Корея живеят в пещери ....Хе ,хе ...
169
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие нормални ли сте? Кой ще тръгне на война срещу руснаците? Американците никога няма да посмеят. А Германците са гейове и имат основна заслуга за състоянието на Европа в момента. Унищожават я за трети път! Аман от техните Райхове... първо беше Втория Райх на Кайзера и ПСВ, след това Третия на Хитлер и ВСВ, а сега Четвъртия Райх на либералния фанатик Меркел, който ни напълни с бежанци и ни се смее цял свят... руснаците пак ще трябва да забиват Червеното знаме върху Райхстага!
168
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен195 Ех ,народ,народ! Кога ще погледнеш и ти на своята скъсана черга ?..........З. Стоянов
167
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ рубли не ползват ,ама в Русия младите не са чували за рубли
166
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един хляб да си купиш в Русия го купуваш с долари,за какво величие идва реч,уж ги мразят а използват долара,ХАХАХАХАХАХАМУХАХАХАХАХАХАХ
165
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен186...... БОЛШОЙ ТЕАТР Е ПО СТАР ОТ САЩ И ДЕМОКРАЦИЯТА ....
164
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин може да мисли само като империалист
163
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как Путин ще обясни всеобщата руска мизерия ? Не може ем да нямаш пари и хем да лъжеш ,че си велик.Една велика с претенции страна нямаше да позволи да изпадне във световна изолация,силичките на опърпаната мечка е да се дуе на нас ,македонците и сърбите.Представете си САЩ ,а сега как мислите дали САЩ може да изпадне във световна изолация и някой да и наложи санкции ??? ХА ХА ХА
162
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще запали ли "Армата"-та, путче?