Кметът на Анкара видя: Трусът е изкуствено предизвикан!

Иска да се разследват сеизмичните кораби в региона
13 юни 2017 09:07,
73
Кметът на Анкара видя: Трусът е изкуствено предизвикан!
Снимка: архив Reuters

Вчерашното земетресение с магнитуд от 6,3 по Рихтер, което удари край западния бряг на Турция, може да е изкуствено предизвикано, заяви кметът на Анкара.

Той дори призова да бъдат разследвани сеизмичните кораби, принадлежащи на други страни в тази зона, предаде "Хюриет дейли нюз".

Още по темата

"Сега си мисля, че това може да е изкуствено земетресение. Не казвам, че със сигурност е, но има много сериозна вероятност", посочи кметът на Анкара, предава БТА.

"Казвам, че задължително трябва да се разследва. Имало ли е там някакъв кораб за сеизмични изследвания, който да е плавал в района на епицентъра? Ако да, на коя страна принадлежи?", добави той.

Не за първи път Гьокчек говори за "изкуствени земетресения", предизвикани от чуждестранни сили.

През февруари той каза, че земетресенията в западния окръг Чанаккале може да са организирани от тъмни външни сили, целящи да разрушат турската икономика.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
14
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Колко трябва да си *** та да се молиш с дупе към слъцето?
47
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турция се развива и върви по демократичен път. Скоро ще приемат закон за осиновяване на козичките предимно млади. Те си ги обичат и уважават. И ето, тази взаимна любов ги кара да правят научни открития, как кораб може да предизвика земетресение от 7 *** степен.
46
3
 
17
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Ще унищожат великата турска икономика!Смах в залата!Да си мюсюлманин не е религия а мозъчен синдром!
45
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз си знаех, че Турция и слугите на Ердо Побъркания за власт развиват науката! Браво, откриха, че земетресенията ги предизвикват хора които мразят Турция, но в основата е онзи дето е в САЩ. Какво е докато развиваш науката и същевременно се ду(пиш на аллаха, който осенява най-алкаходупците. Браво на кмета, показва интелектуалния растеж на администрацията на Ердо, нейният стремеж да са водещи в научните изследвания.То бива простотия, у нас дал Господ, но тяхната е уникална.Баси държавата е Турция!
44
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 37Явно още си под впечатлението на филма от снощи. За технологиятите харп и сура, за кемтрейлса и дроновете вече разбрахме, ама още не ми е ясно къде изчезнаха кайджутата?
43
1
 
1
 
! Отговори
Стана преди 6 години
Заради торнадото в Москва.
42
3
 
14
 
! Отговори
Shark преди 6 години
Дааа, изкуствено е предизвикан.... От Господ, който ви наказва за престъпленията спрямо българите и всички християни на балканите. Възмездие винаги има!
41
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако е браво браво на кораба. Мачкай.
40
0
 
9
 
! Отговори
Циник до 40 преди 6 години
Братле, пукнах се от смях!+ 10!
39
5
 
4
 
! Отговори
do ELEKTRON ELEKTROS преди 6 години
Вие се молете Меркел да продължава да ви храни. Атомна бомба имате в мокрите ви сънища.
38
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КМЕТА Е КРАЙНО НЕУК НО Е КМЕТ ЩОТО Е СЛУГА ПОСЛУШЕН НА ЕРДО!!!абсолютно подкрепям, че ХААРП може да предизвика земетресение!! НО ХААРП Е ОГРОМНО СЪОРЪЖЕНИЕ И СЕ НАМИРА НЯКЪДЕ МАЙ В АНТАРКТИДА И МОЖЕ ДА ВЛИЯЕ НА ВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА!ТЪЙ, ЧЕ ТЕОРИЯТА С КОРАБИТЕ Е МНОГО СМЕШНА ЗАЩОТО ДОРИ ДА ЗА ГРЪМНАЛИ БОМБА В МОРЕТЕ ЩЕШЕ ДА ИМА ЯКА ПРИЛИВНА ВЪЛНА КАКВАТО НЯМАШЕ!В ЕРДОГАНИЯ НА ВЛАСТ Е ГЛЮПОСТТА И ТОВА НЕ Е НИКАК ХУБАВО ЗА БЪЛГАРИЯ С ТАКАВА СЪСЕДКА!
37
4
 
19
 
! Отговори
цените днес преди 6 години
Днес на пазара у Стамбула града докараа стадо кози и раята ги взе,кое за едене,кое за женене и домазлък.Кафе с каймак струва две аспри!Жената струва от десет крави нагоре!Козата-евтинджос! Става за женене,става и за едене.
36
6
 
6
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Не е невъзможно,дори е доста вероятно...
35
4
 
12
 
! Отговори
Аз преди 6 години
не мога да разбера какво общо имат нашите помаци с турция. Ако някой след векове иска да предаде духа на прадедите си и изкуствено да се потурчи има такава страна нека да ходи да живее в нея, ама не да ругае родината си България. Другия начин е да получава пари за това хейтърство.
34
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОЩЕ НАВРЕМЕТО УЧЕНИЯ НИКОЛА ТЕСЛА УСПЯВА ДА ПРЕДИЗВИКА ИЗСКУСТВЕНО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ.ТАЗИ ТЕХНОЛОГИЯ НЕ Е ОТ ВЧЕРА ,ДНЕС И РУСНАЦИТЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ ПРИТЕЖАВАТ ТАКИВА ТЕХНОЛОГИИ ,КАТО HAARP И РУСКАТА СУРА,НО ДОКАТО РУСНАЦИТЕ СЕ ВЪЗДЪРЖАТ ДА ИЗПОЛЗАВАТ ТЕЗИ КЛИМАТИЧНИ ОРЪЖИЯ,.ТО ЦИОНИСТТКАТА САТАНИСТКА *** В ЛИЦЕТО НА САЩ НЕ СПРЯ ДА ИЗПОЛЗВА HAARP И КЕМТРЕЙЛЪРСИ АКО НЕ ВЯРВАТЕ ИЕ ДОСТАТЪЧНО ДА ПОГЛЕДНЕТЕ В НЕБЕТО НАД БЪЛГАРИЯ И ДА ВИДИТЕ,ЧЕ И В МОМЕНТА ДРОНОВЕ НИ РЪСЯТ С КЕМТРЕЙЛ(САМОЛЕТИТЕ СЪС СЛЕДИ
33
2
 
5
 
! Отговори
Яяяя преди 6 години
До помацуТи изслуша ли какво каза Професора, и разбра ли какво има предвид! Ами ако лошите Хамериканци правят такива зулуми, защо добрите ви другари от Русия не помогнат по този въпрос!А от изкаването на професора съм изумен - той обясни, че се разработват такива технологии, но за да се освободи контролирано напрежениети в земните пластове (с много по-нисък интензитет) - т.е. не като оръжие, но в началото каза - ДА ИМА!
32
5
 
1
 
! Отговори
помацу преди 6 години
до:циника да,да...вярвай си;)
31
5
 
25
 
! Отговори
Циник до помака преди 6 години
Нашата съдба е да сме европейци...а вашата...козеебци в Азия!Пхахаха
30
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човек може сериозно да затъпее само като чете коментарите...
29
24
 
7
 
! Отговори
помацу преди 6 години
Български професор сеизмолог подкрепи версията на турчина.Вие нали сте мноого компетентни си чешете езиците против Турция ама днес премиера е на среща там;) една клика като вас мразвща всички си заслужава съдбата:Честото ви