Агент на Ми5 си призна: Поръчаха принцеса Даяна! Аз я убих!

На Джон Хопкинс му остава малко живот, направи големи разкрития
22 юни 2017 14:30,
171
Агент на Ми5 си призна: Поръчаха принцеса Даяна! Аз я убих!
Снимка: Reddit

Пенсиониран агент на Ми5 призна на смъртния си одър, че е бил принуден да убие принцеса Даяна.

80-годишният Джон Хопкинс твърди, че като част от работата си в Ми5 е извършил 23 убийства между 1973 и 1999 г. Това били все лица, заплашващи националната сигурност.

Хопкинс имал и богат опит при дискретните убийства с отрова или друг вид химикали.

Умиращият бивш агент призна още, че е работил като част от клетка, състояща се от 7 лица, на които им са поверени политически убийства.

Жертвите на Хопкинс са предимно журналисти, активисти и синдикални лидери. Единствената жена, която е убивал, твърди той, е принцеса Даяна.

"Тя беше единствената поръчка, дошла директно от кралското семейство", пояснява той, цитиран от Дейли стар.

Бившият агент признава, че изпитва противоречиви чувства заради това убийство. Описва принцеса Даяна като красива и сърдечна жена, която същевременно е поставила британската корона в риск. Кралското семейство имало доказателство, че планира да се разведе с принц Чарлз, но е и знаела твърде много тайни за Бъкингам.

Самата Даяна пък била пълна с омраза към кралското семейство и щяла да издаде всякакви тайни.

"Шефът ми каза, че тя трябва да умре. Той получил заповедта директно от принц Филип, поръчал да изглежда като инцидент", разказва Хопкинс.

Дотогава не бил убивал жена, още по-малко принцеса, но се подчинил на заповедта.

"Направих го за кралицата и страната", спомня си с днешна дата бившият агент.

Конспирацията била сериозна - били намесени и световни медии, които трябвало да потулят историята и да не ровят твърде много в нея.

"Ако принц Филип бъде анализиран от психиатър, ще се докаже, че е психопат", твърди Хопкинс.

Въпреки признанията Хопкинс обяснява, че е нямало как да ги направи по-рано, тъй като агентите се кълнят във вярност към Короната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
38
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не му вярвам.прилича на патологичен алкохолик на снимката
126
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това може и да е новина за някого,но още по време на разследването -на и около катастрофата- се разбра,че е бременна и в кралския двор освен "бели" щеше да има и извънбрачен "цветен" принц ,което не се вписва в условията на английската демокрация. Друг е въпроса,че Даяна окончателно разкрепости английското общество и доказа на целия свят,че жената си е жена-независимо от общественото положение! В обобщение:"Лозето иска мотика,а жената и пед.ераса-яко садило,независимо от произхода му"
125
23
 
20
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
"Дейли Cтар" е най-скапания английски вестник...ако видя тази новина в BBC тогава ще повярвам...
124
4
 
5
 
! Отговори
тжощожскжск преди 6 години
напред форумни революционери муахахахааааа
123
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До gosoочаквайте подробности в следващото интервю, когато ще си признае и за Ленън, който разбрал за Йоко и Хилъри, като я заплашил, че ще и вземе акциите от Бийтълс, и те така...
122
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
айде стига тука - пуснали са "новина" за какво казал принц Хари :))))
121
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Пенчоне е недопустимо, но да не се разнася публично. и Виктория си имала своя синкх, но тогава нямало интернет, а дейлитата се преглеждали от агентите преди отпечатване
120
5
 
15
 
! Отговори
goso преди 6 години
...<<беше единствената поръчка, дошла директно от кралското семейство>>ама разбира се че на изпълнителите на убийства от МИ5 подробно им обясняват за всяка поръчка, кой точно я е направил и защо. Примерно дават му снимката на Даяна с черен кръст и ми казват, е те тая я поръча кралицата, после на някой журналист и казват, а тоя го поръча Тони Блеър.... И те знаят и се стараят повече.Точно така става
119
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той иска да стане звезда в последните си дни. Измишльотина!
118
14
 
15
 
! Отговори
goso преди 6 години
Това дето го говори този изкукал дядо е пълна безсмислица. Що не каже как точно я е убил? Какво е направил, какво негово действие е предизвикало смъртта на Даяна.ТОя очевидно търси внимание и някой да му плати медицинските сметки...<Кралското семейство имало доказателство, че планира да се разведе с принц Чарлз>>, що за идиотщина, когато загива, Даяна е била от години разведена, a те "имали доказателства", ха ха ха, ***
117
6
 
33
 
! Отговори
Пенчо преди 6 години
Не знам с какво е толкова известна принцеса Диана,че българите да се вълнуват по този случай. От англичаните не сме видели нищо добро. Англия е била против нас,против нашето Освобождение и е давала пари на турците да избиват българи.Принцеса Диана вероятно е получила тази смърт,защото е искала да има интимни ласки с че.рен. арабин мюсюлманин.Недопустимо е за една принцеса и бяла жена европейка(независимо от социалното й положение в обществото) да се смесва с чер.но.ко.жи африканци,араби,***
116
11
 
22
 
! Отговори
/./ преди 6 години
Жените са странни същества. Всяка търси богат, за да не се налага да работи. Всяка иска да носи диаманти и корона, да е принцеса... - Даяна успя и накрая кво? Не ти ща диамантите, рязaния чeп искам и избяга при арабина. Демек излиза че си търсят еб***нето само. Бaси, казват че женската логика няма разкриване. *** то няма логика бе....Вярна е приказката - душата търси романтика, гъзa приключения.
115
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
съдейки по коментарите тук и всеобщото приемане за факт на всяка тъпотия, стига да има нещо конспиративно, фармацевтичната промишленост я чакат и занапред великолепни времена - бая хапове ще трябват...май е време да си купя акции :D
114
3
 
3
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Прилича ми малко на Пъзела от SAW
113
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересноооо, като гледам, болшинството вярващи в днешната измислица, реално смятат, че известни хора не могат да загинат в обикновена катастрофа, или от болест, или от нелеп инцидент. Вероятно смятате, че те не се хранят със земна храна, не ходят до едното място и всички знаят невероятни тайни, с чието разкриване ще рухне световният ред. Подозирам, вярвате, че във вените им тече кръв със син цвят :)))
112
7
 
19
 
! Отговори
FN преди 6 години
Класически FAKE NEWS!
111
4
 
18
 
! Отговори
Красимир преди 6 години
А така!Ми5 с какво е по различно от КГБ?23 убийства между 1973 и 1999 г.Значи убийството но Георги Марков е лошо нещо а убийството на принцеса Даяна не?
110
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да , някакъв 95 годишен портиер от MI5 страдащ от деменция признал че утрепал принцесата. Очаквам утре да даде изявление че е Елвис .
109
2
 
5
 
! Отговори
Stamat преди 6 години
A kogato musulmanin nabie jena si, celiq zapaden svqt nadava voi do nebeto!Arabite sa lo6i, a nie ne sme...Ubiistvoto na Diane e edin izklu4itelno liberalen i toleranten zapaden act ;-)
108
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно е щяла да издаде и интересни събирания, на които се правят странни масонски ритуали с жертвоприношения :D