Путин посочи вратата на 755 американски дипломати

Това е чувствително количество, смята той
30 юли 2017 22:06,
271
Путин посочи вратата на 755 американски дипломати
Снимка: Reuters, архив

Руският президент Владимир Путин каза, че 755 американски дипломати трябва да напуснат Русия, което според него е "чувствително" количество, предадоха ТАСС и Франс прес.

"Що се отнася до други възможни мерки или дали това е много или малко, от гледна точка на работата на дипломатическото ведомство то е напълно чувствително. Тъй като стотици излишни сътрудници - дипломати и технически персонал - работеха и все още работят в Русия, 755 трябва да прекратят своята дейност в Руската федерация", каза Путин в интервю за Общоруската държавна телевизионна и радиопредавателна компания.

"Това е чувствително", каза той. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До България през 2027 гБелите хора в Русия като Сергей Шойгу ли изглеждат? Между другото световната литература е загубила в твое лице велик писател!
105
3
 
17
 
! Отговори
България през 2017 г преди 6 години
Бившият copocoиден *** се прибра в къщи около 17:30 от работа. Набързо си изми грима на кожата, който го правеше муpгaв. От много време се гримираше да изглежда муpгaв защото ромски банди нападаха всеки един от малцинствената българска общност. Беше се опитал да емигрира в Германия, но не можа да си намери работа защото не владееше официалния арабски език. С надежда търсеше резултатите от лотарията за работна виза за Русия, където се надяваше да започне нов живот сред бели хора.
104
2
 
3
 
! Отговори
171 преди 6 години
много сънуваш,и като се събуди установи че пак си мокър.в това време синът на корнелка си живееше щастливо като гражданин на сащ в голямата и разкошна къща купена от маман.
103
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До (170?) "Анонимен" отговарящ на "Американси лъжци":Пишеш пълни глупости, броят на дипломатите може да се увеличава и намалява според взаимни договорености. "По-малък или равен" е невалидно твърдение, след като боят им ще се изравни при изгонване на 755; при изгонени 300 руски.X - 755 = Y - 300Както и да го погледнеш, американците са имали 455 дипломати повече."Отнетите" сгради не са отдадени от краварите, а са купени от руснаците, т.е. краварите безочливо нарушават международно право.
102
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Американски лъжциДипломатическия персонал не се определя според желанието на държавите а на рециорочен принцип. Наивно е да мислиш, че САЩ или България сами определят количеството на дипломатите си в Русия. Обикновено той е равен или по-малък на този от руска страна. През декември миналата година Обама изгони над 300 руски дипломати за шпионаж и отне сгради от, които извършваха шпионската си дейност. Тогава джуджето се направи на добър, но сега си го връща.
101
11
 
2
 
! Отговори
166 преди 6 години
половината са руски граждани,помощен и обслужващ персонал
100
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защо строим ограда за милиони а партийни функционери от партията на симеонов участват в трафика на мигранти
99
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
първо в кремъл викаха тръмп наш,ся,кво стана,тръмп ненаш.нашите бг червунгели ще го разтурят ли тръмп обществото.да видим,ще бъде интересно.корнелка направи синът си американски гражданин а говори на наивниците че била за русия.ама балъци винаги има
98
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НфбСамо в Афганистан руснаците избиха за 10 години 2 милиона жители. А ако прочетеш за методите на генерал Ермолов при завладяването на Кавказ американците ще ти се сторят като невинни дечица.
97
5
 
14
 
! Отговори
Нфб преди 6 години
американците избиха милиони във виетнам...арабските пролети...натикаха в резервати населението на цял континент..да велики убийци са...
96
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен.... Путин е велик...И кое му е великото? Че отне Крим от Украйна, окупира Лугандиния, изби над 10 000 мирни жители и продължава да ги избива! Или, че изби над 5000 сирийски жени и деца и разруши десеткки училища и болници и хиляди домове в Сирия? Това го прави яоенопрестъпник, а не велик.
95
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
каква е тая армия от дипломати там. а в щатите колко е другата бройка.
94
18
 
8
 
! Отговори
Русия през 2017 год. преди 6 години
Голяма група ядосани пияни роми излязоха в центъра на Москва с брадви и колове и започнаха да бият всички руснаци пред очите им. Полицаите се скриха в полицейските управления и започнаха стачка за по-високи заплати. Премиерът Медведев подписа указ за нарязване на всички ядрени ракети, бойни самолети и танкове с цел влизане в НАТО, а също затваряне на атомните централи за влизане в ЕС. Президентът Путин ще участва в гей прайда следващата неделя където ще се продават наркотици с намаление за деца.
93
7
 
10
 
! Отговори
До Странджата преди 6 години
Къде се изгуби , бе кавал со.ро.со.иден. В кенефите по автогарите да не спряха wifi? Син на 1000 бащи.
92
3
 
7
 
! Отговори
Handel преди 6 години
Авторът е пропуснал да добави, че са им забранили да си обръщат доларите в рубли и да ги влагат в руски банки.
91
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами не са малки санкциите американче по долу се изпуснало. Това са 755 разузнавачи по малко с дипломатически имунитет;)
90
13
 
4
 
! Отговори
Дядо Милю преди 6 години
Народ със 1300 г история и 900 г робство дава акъл?
89
33
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истерични гърчове на едно настъпено джодже...
88
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е и кво? Големи санкции хахахаха. Намали разходите на Америка за 755 човека
87
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименРазказваха за комунистическата полицейска държава САЩ където не можеше да си напалиш дори огън.------------Как ще палиш огън бе, ***?Нормално ли е да си запалиш шумата наесен и да опушиш целата маала, понеже естествено, като истински българин, ше фърлиш в огъня и няколко непотребни пласмасови ***. Естествено, че ще те глобят. Барбекю на открит огън не се прави.