Москва: Санкциите на САЩ срещу Русия ще паднат трудно!

"Няма как да има нормални отношения с Вашингтон"
Обновена: 5 авг 2017 14:48 | 5 авг 2017 13:25,
173
Москва: Санкциите на САЩ срещу Русия ще паднат трудно!
Снимка: Reuters

Ще е много трудно да се отменят новите икономически санкции на САЩ срещу Русия, дори ако Москва започне да изпълнява исканията на Вашингтон.

Това обяви руският посланик във Ввашингтон  Сергей Кисляк, чийто мандат приключи през юли, предава РИА Новости, цитирана от "Фокус".

"Икономическите санкции, за които ние в последно време много говорим, конструктивно са направени така, че да е много трудно да се отменят при американските условия. Дори да се случи така, че всички техни искания да бъдат изпълнени", обясни Кисляк в интервю за телевизионния канал "Россия 24".

"Целият механизъм е подготвен така, че законът на САЩ да не дава възможност да се развиват нормални икономически отношения с нашата страна", допълни дипломатът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още по темата: САЩРусиясанкции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Целият механизъм е подготвен така, че законът на САЩ да не дава възможност да се развиват нормални икономически отношения с нашата страна", допълни дипломатът."Дипломатът" е дърто дебело ченге от КГБ и голяма част от заслугите за въведените санкции са лично негови. Сега го прибират от Вашингтон защото покрай разкритията на прокурора Мюлер на Кисляк може да му щракнат белезниците за шпионаж.
38
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кой от кого е копирал тази статия не е ясно ама никой не си е направил труда да и оправи правописните грешки
37
6
 
29
 
! Отговори
**** преди 6 години
Краварите налагат санкции от ***,*** от развитието на руската икономика,а колко от вас знаят,че краварите имат пари до 29 септември,и след това навлизат в дългова криза,за това сената реве да се спрът всякакви разходи,те за това налагат санкции на ляво и дясно,иначе изтичат в канала.
36
9
 
2
 
! Отговори
олег преди 6 години
До 41. Аз ще ти посоча такъв русофил, понеже съм русофоб самия аз и мога да мисля за разлика от русофилите.Това е Йосип Брод Тито. Положителното е, че се е скарал със Сталин и предпазил България да не хариже на Югославия Пиринско от голямо русофилство.
35
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До anti USAПосочи ми някой русофил, който да е напривл нещо добро за България през последните 100 годин.
34
19
 
5
 
! Отговори
олег преди 6 години
Гледам големи фенове на рублата има. Вие заплатите що не предложите вашите лични заплати да ви ги плащат в рубли и трудовите ви договори да ви фиксират сумата в рубли. Дайте личен пример!!! Може за по-лесно да е записано, че е равностойността в лева на Еди си колко хиляди рубли. Тогава ще повярвам искрено в тезата за санкциите, че са безсилни!!
33
0
 
4
 
! Отговори
олег преди 6 години
Добре де хайде договора с Газпром да го обърнем в рубли! Твърд курс по равностойност на $$$ към днешна дата. Ама ще откажат...
32
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Санкциите не се налагат защото на някой така му е хрумнало. Подобно нещо може да стане единствено в Русия или в някоя дрега диктаторска държава. Самият факт, че за тях са гласували както болшинството републиканците, таки и мнозинството от декомкратите показва, че амариканците са единодушни. за налагането на санкциите има причина и тя е агресията на Русия срещу Западниясвят. Когато тази агресия престане, тогава ще паднат и санкциите. И колкото по-бързо руснаците разберат това, толкова по-добре!
31
13
 
5
 
! Отговори
олег преди 6 години
До 34. За президента на САЩ съм съгласен. Едно руско нещо има в САЩ и то е най-смотаното - Президентът!
30
22
 
5
 
! Отговори
олег преди 6 години
С тая разлика, че Китай изнася всичко, а руснаците изнасят само ресурси и искат да им се плаща в долари. Те американците не държат на $$$ като руснаците. Причината е, че руснаците винаги са знаели, че стойността на рублата е като на мъглата КРЪГЛА НУЛА
29
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
как нормални отношения с Вашингтон? Още като видиш президента и спираш да мислиш за нормалността!
28
10
 
32
 
! Отговори
Ей пъпеши зелени преди 6 години
Всички който подкрепят политиката на САЩ,са на страната на жесток убиец, агресор и терорист.....мисле те му.
27
31
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Империята на злото, т.е. рускатакочина трябва да бъде унищожена, а всички поробени народи освободени!
26
7
 
30
 
! Отговори
Лудост преди 6 години
Хора света се е побъркал,САЩ който нападат суверенни държави,избиват стотици хиляди хора,ограбват ги и ги съсипват,отвличат хора и ги държат в лагери без съд и присъда,праеят преврати и тн.си позволяват да налагат санкции!!!
25
13
 
4
 
! Отговори
До 25 преди 6 години
Класически пример за плиткоумие- по рождене ли е или защото си на лв/пост ?Колко милиарда долара наля централната банка на Рашките да удържи курса на рубличката?
24
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кисляк, Пескоглав, ЛилиПутин, Мадуро, КимбезУм - двойни гуши с една мозъчна гънка
23
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименИкономически силните държави не търсят силна валута. Пример е Китай. САЩ ги натискат, а те не искат да им поскъпва валутата. Това са сороски номера и ние ги знаем вече. Годината, в която живеем е 2017, а не 1991, когато в източна Европа гледахме Запада, като икона на успеха. Разликата между долара и рублата е, че зад рублата има покритие, а зад долара - нищо!
22
2
 
18
 
! Отговори
будна ера преди 6 години
А Германия печели от лихвите по гръцките заеми.
21
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гоумети разбирачи по санкциите пак си упражняват плиткоумето, а рублата мина 70:1 евро и потъва по-бързо от руска подводница, направо се разби, като ТУ-154
20
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Състезанието е между 2ма бандити ,крадци и подтисници на народите по целият свят.Целта им е влияние и грабеж.Само че единият е дангалак тежка категория,а другият муха и подскачакрай него и се учи от калните му номера.Има огромно желание и той да крадеама люхманина го пере както си иска.Сега учи правилата на играта,а големият ги е написал отдавна и вече може и да ги е забравил.