Мюсюлманка да плати за чистене на басейн, плувала с буркини?

Инцидентът е станал в близост до Марсилия
7 авг 2017 16:00, Елка Василева
151
Мюсюлманка да плати за чистене на басейн, плувала с буркини?
Снимка: архив, Reuters

Собственик на частен имот край френския град Марсилия е изискал мюсюлманка да плати 490 евро, защото общинският басейн е трябвало да бъде почистен, след като тя плувала в него, облечена в буркини, предава Euronews.

Организация за борба с ислямофобията във Франция публикува материал, в който описва изненадата на Фадила, отседнала в къщата заедно със съпруга си и трите си деца, след като служител помолил всички да напуснат басейна, докато тя плува в него.

По-късно собственикът на къщата се свързал със съпруга на Фадила и помолил жена му да се въздържа от плуване през остатъка от престоя си.

Също така той казал на двойката, че трябва да плати сметката за басейна, който е трябвало да бъде изпразнен и почистен, след като Фадила е плувала в него. Поискано е и обезщетение за двата дни, в които заради почистването басейнът не е бил използван.

След като Фадила и съпругът й отказали да платят, тъй като басейнът изобщо не бил затварян и изпразван, те казват, че собственикът взел 490 евро от депозита им, без да предостави документално потвърждение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: Марсилиябуркини
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много обичат да плуват даже гемии не им трябват за Средиземно море,ще си го преплуват за спорта с буркини естествено заради акулите.да не им намигнат случайно.
82
10
 
35
 
! Отговори
Демокрация преди 6 години
"В Турция това е забранено, иначе ще им се опразнят курортите от раз"Аре бе... В Турция това НЕ Е забранено! За разлика от европа, където демокрацията е само на думи!
81
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Какво правите в Европа,бре??Защо сте дошли изобщо в Европа??Искате си брадите,бурките,намазите...........,а има Саудитска Арабия,Катар,Оман,Дубай където свободно може да си ги имате!!Никой в цяла Европа абсолютно с нищо не ви е длъжен!!"Тези, които са окупирали техните страни заради Петрола!!! Да се махат и те тогава!!! Тагава и те да не са длъжни да ви дават петрол????
80
2
 
42
 
! Отговори
В Турция преди 6 години
В Турция това е забранено, иначе ще им се опразнят курортите от раз. Ама Европа е по мюсюлманска и от Турция вече, особено Франция и Германия са залети от бежанци всеки от които е получил по 3000 долара за да дойде тук, с каква ли цел? А тия правозащитни организации направо миришат на петрол.
79
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много знаете, ама в нета!Преди няколко години в един минерален (на закрито) басейн, направих забележка на две туркини. Влязоха да седят с *** (тип пликчета).Познайте колко от присъстващите ме подкрепиха.Останаха си. Излязох аз.Само знаете да лаете по форумите.
78
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо,след такива изпълнения започвам да получавам градежи от нерви!!!Кой сте вие и какво иската???Какво правите в Европа,бре??Защо сте дошли изобщо в Европа??Искате си брадите,бурките,намазите...........,а има Саудитска Арабия,Катар,Оман,Дубай където свободно може да си ги имате!!Никой в цяла Европа абсолютно с нищо не ви е длъжен!!Това,че се ползвате с някакви привилегии е ВРЕМЕННО ПОЛОЖЕНИЕ,осъществено с помоща на едни болни мозъци!!А,дойде ли изтрезняването на Европа...........жална ви....
77
1
 
50
 
! Отговори
Добро предложение преди 6 години
Да се пуснат прасенца навсякъде където има "проблеми" с некви правозащитни организации.
76
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един мюсулмънин пърди по 10 пъти на ден в шалварите. Тях пък ги пере 1 път в годината. А като оди на море решава 2 проблема - ем да си подмие митницата , ем да си опере шалварито. А ако се случи да изпъди и бъйлите и срамните буби от руното , то тогиз и асан е щастлив че нема ко да хо апи по мустакити. Ама нека бе, то хигиената е здраве, само дето като се подмият забравят да си мият ръцете .... ако си купувате халва и баклава от мюсулмънин и ви го я пипне с ръка....по добре си тръгнете
75
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като иска да се къпе с дрехи, да го прави у тях. Отиваш на басейн и некаква смръдла, опаковала се като суджук, решила да се топи. И ако е в некакъв муслимански цикъл и не се е къпала 52 дни, как да не плаща глоби? Баси мърсните и нахални пингвини. Някой да го е канил? Сами се натресоха и взеха да си налагат гнъсната култура. Да се забрани на пингвини да влизат в басейните. Да се къпят в легените си у тях.
74
5
 
37
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
"Путин да идва в Европа да въведе ред, че тия мухльовци се нагъ..зиха на Вашингтон и Арабите здраво."Гледаше ли откриването на джамията в Москва...доста голяма беше...в българия няма толкова голяма...време е...
73
1
 
45
 
! Отговори
Lan преди 6 години
41 Никой, никога не видял монахиня да си плува с дрехите! Може да си сигурен в това. Нито в морето, нито в басейн.
72
0
 
43
 
! Отговори
Като я гледам преди 6 години
Кат я гледам тая, ама как и се къпе с нормален бански, ама я е страх, че роднините ще я заколят ако разберат. Абе мухлювци фанатизирани, що не остайте жените да си се къпят на воля както искат, ами ги пакетирате като сардели. Никой няма да ги нае.... на басейна поне през деня.
71
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ще ти кажа и защо:Не съм видял монахиня още с 5-10 собствени деца на социални помощи!!Яснооооооо!!"А дествени са значи? Хмм пробва ли ги?
70
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНаправи си басейн, и ако искаш плувай с балтон щом си на обществено място ще се съобразяваш с правилата.
69
2
 
51
 
! Отговори
Животно преди 6 години
За арабина жената е по долна от животно. Има право да прави каквото си иска с нея и тя е инструмент за разможаване и генериране на деца. Това е все едно прасето ми да влезе да пасе в чужда нива, естествено че ще ме е яд на глобата. Ама глобата е справедлива, който мърси ще плаща.
68
26
 
34
 
! Отговори
До ЧОВЕК преди 6 години
Един мюсюлманин се подмива 5 пъти на ден!А ти ръцете си поне един път на ден миеш ли ги?
67
2
 
41
 
! Отговори
Путин преди 6 години
Путин да идва в Европа да въведе ред, че тия мухльовци се нагъ..зиха на Вашингтон и Арабите здраво.
66
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някакъв си ми дава постоянно пример с монахини и приликата им с тези в бурките!!!Е,няма никаква прилика!!Разликата е от земята до небето!!!Ще ти кажа и защо:Не съм видял монахиня още с 5-10 собствени деца на социални помощи!!Яснооооооо!!
65
18
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Буркините да си вид бански. По отраканите ви прабългарите които са ходели на плаж да се обличали в подобни.
64
3
 
35
 
! Отговори
Исмет преди 6 години
Сига франсузити ша платат сас джахад