С: Не ме е страх! почетоха жертвите на терора

Хиляди, сред които и кралят, в минута мълчание в Барселона
Обновена: 18 авг 2017 15:13 | 18 авг 2017 15:07, Елка Василева
70

Снимка: Reuters

Хиляди души, сред които кралят и премиерът на Испания, почетоха с минута мълчание паметта на жертвите на атентата в Барселона и близък крайморски курорт, предаде Асошиейтед прес.

Крал Фелипе Шести и премиерът Мариано Рахой, както и премиерът на Каталуния Карлес Пучдемон присъстваха на церемонията на площад "Каталуния" в Барселона.

Участниците скандираха "Не ме е страх! Не ме е страх!"

Минутата мълчание бе отбелязана близо до мястото, където бял микробус се вряза сред пешеходци снощи. В нападението бяха убити 13 души и ранени над 100.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Де проблемите да се решаваха с празни приказки!!Икакъв е този тотален д..билизъм,който да им вярва!!"Не ме е страх"?!?!?!Ами като не ви е страх,защо не се събрахте,както по-горе на снимката и да спрете буса с телата си!!Да му спретнете една жива стена!!Да имаш китна градина,да видиш,че плевели са я налазили тотално и вместо мотика да вземеш или ръчно да ги изскубеш,отиваш и казваш"Не ме е страх" с надежда плевелите да чуят,да се интегрират и по някакъв път да станат културни растения!!Много тъпо
30
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ви е страх ама пищите като побъркани като стане нещо.
29
0
 
14
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Коментирайте още малко! Във фейзбук спряха политическите коментари, скорои тук ще ги спрат,ако не викате и вие ,,не ни е страх".А иначе цензура няма!
28
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не бъркай глупостта със смелост. Онези *** ници дето ги изпогазиха вчера също следваха правителствената мантра "не ме е страх" и спокойно се разхождаха по оживена улица, при терористична опасност за Европа....Е, и? Какво предлагаш? Да се барикадираме в къщи ли? Това ли е умното?
27
0
 
31
 
! Отговори
Дедо Гого преди 6 години
Пичове, представяте ли си война (защото това си е война), сражение...И изведнъж войниците от едната армия излизат от укритията, тръгват напред, като скандират "Не ме е страх !", в ръцете - плюшени мечета....Абе, с какво е надрусана цяла Европа ?
26
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Страхливите не излизат, кютат си пред компа и дращят на клавиатурите."Не бъркай глупостта със смелост. Онези *** ници дето ги изпогазиха вчера също следваха правителствената мантра "не ме е страх" и спокойно се разхождаха по оживена улица, при терористична опасност за Европа.
25
0
 
11
 
! Отговори
До Уйкепедия преди 6 години
И що не посочи причината за атентентата в Св.Неделя бре дебилчеф или да те подсетя, че тогава властта смазва Септемврийското възстание от 1923 г. подтикнато от Коминтерна. За зверствата извършени от тогавашната полция на демократичния сговор да не говорим. Сети се за Гео Милев. А тези бунтове от 1923 г са в последствие на тежкото положение на селата след Първата световна и Балканската. А защо ли имаше толкова тежки загуби от тези войни?
24
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалка история! Европа се е превърнала в шепа биомаса с крайно развит Стокхолмски синдром...т.е. жертвеното агне си обича палача! С такива самоубийствени европейски ценности скоро химна на Европа ще се казва "Аллах Акбар!"
23
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страхливите не излизат, кютат си пред компа и дращят на клавиатурите.
22
1
 
21
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Хехе Не ме е страх.Пълен фарс.В тубата има клипове един облечен като арабин който хвърля чанти сред хората.Тези дето не ги е страх само от вида му и чантата бягат като Юсеин Болт.Щото не ги е страх.ха.Зомбита.Вместо да натискат правителствата да решат въпроса кардинално те се строили и гледат като агнета на заколение
21
0
 
27
 
! Отговори
ей преди 6 години
И мен няма да ме е страх пазен от 20 охранителя,бронирана кола и охраняема къща!!!но страдат обикновените хора който нямат вина за издънките на политиците.
20
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия на първите редици са с охрана, едва ли мислят, че някога ще бъдат сгазени и им лесно да канят и защитават правата на мигрантите! Точно в днешния ден да отидат при хората да почитат жертвите е подигравка с всички обикновени жители!
19
2
 
33
 
! Отговори
Дедо Гого преди 6 години
Това е пълно безумие !!! Да си изложен всеки един момент на смърт, а единственото нещо, което правиш е да повтаряш като надрусан : "Не ме е страх !" Тая Европа няма ли да се събуди ? Ква е тая упойка, дето и е тресната ?!
18
0
 
14
 
! Отговори
заедно преди 6 години
Света трябва да се обедини срещу терора,сега света е разделен и терористите го знаят и действат.
17
0
 
15
 
! Отговори
така е преди 6 години
До ГАДОРЯНПрав си, кой човек бяга най-бързо ... ами, на който му се а.к.а.То и евролидерите се бяха скупчили така след поредният атентат, но се оказа, че са снимани като в студио на обезопасена уличка и заградени от охрана. Не ни е страх, но ако беше пукнала и една пиратка и щеше да стане мазало.
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"14 са вече жертвите на атентата в Барселона"
15
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 12Либерастията е ментално заболяване и бича на 21-ви век .
14
0
 
20
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Забравили сте плюшените мечета и надписите "Добре дошли!"А сега-сериозно.Ще почват вече да ви увират авите, и Орбан няма да ви се види като еретик в католическа църква. Въпрос на време е .
13
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При толкова много безстрашни европейци, не мога да си обясня клиповете с панически бягащи и крещящи хора по улиците.
12
0
 
19
 
! Отговори
пак ли преди 6 години
Едни и същи не работещи клишета,а никой не поема отговорността че политическата класа в Европа отгледа терористите с сбърканата си политика....