Хиляди испанци на улицата – обединени срещу терора

Премиерът на Испания призова всички да се включат в шествието тази вечер
Обновена: 26 авг 2017 21:14 | 26 авг 2017 21:07,
83
Хиляди испанци на улицата – обединени срещу терора
Снимка: Reuters

Десетки хиляди се включиха в шествие против терора в Барселона. Хората демонстрираха солидарност и воля за мир след атаките, отнели живота на 15 души на 17 август. 

Премиерът на Испания - Мариано Рахой, призова всички да се включат в шествието тази вечер.

Средиземноморският град е в траур, след като ван се вряза в пешеходци на оживения булевард "Ла Рамбла" на 17 август, след което бе направен опит за атака и в морския курорт Камбрилс на юг. В резултат живота си загубиха 15 души, а близо 130 бяха ранени. Отговорност за събитията пое "Ислямска държава".

Испанският премиер Мариано Рахой призова съгражданите си да проявят сила, за да покажат своите любов и солидарност с Каталуния.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
14
 
! Отговори
Българка преди 6 години
Испанците също са им яли попарата,но са се освободили преди 600 години и явно са забравили.Не протести с краля,а строги закони срещу нелегално влизане на непроверени и още по-строги депортации.
35
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нолкова много хора на едно място... Ако бях терорист щях да се възползвам и да мачкам, мачкам, мачкам... За целта ми трябва само камион за *** и ... Аллаху акбар!Абе, Льольовци, тероризмът не се бори с манифестации бе! Трябва си здрав бой по умствено увредените ***.
34
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато се изпълняват пъклените планове на шепа господари за изтребване на нормалното бяло население те ми ходят на протести и Гейтс паради. В същото време разни европолитици ни казват да се успокоим че тези убийства щели да станат ежедневие. Орбане Орбане къде сии да спасиш Европа. Вместу предателя и престъпник Юнкер трябваше да бъде Орбан. Да сте чули в Унгария да има те роризъм?
33
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има коментари от опасно прости хора. Жал ми е че си леете простотията дори на кирилица.. По-добре пишете на латинеца че да ви пасва на глупостите които пишете. ***, ***, ...... някой ден тия хора деца ще възпитават.
32
0
 
12
 
! Отговори
Ragger преди 6 години
По-скоро хиляди Кауни са излезли.
31
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудно, испанците също са им яли попарата, пък не са си взели урока. Са мятат знаменца и китки също, като *****си, на супер безмислено шествие. Дали ще има такова (шествие) "за" или тези, които не са отишли мълчаливо го подкрепят. Европа се изнежи от богатият, безгрижен живот, подобно на Картаген и Спарта и е въпрос на време да падне ако продължи по същият начин. Добре, че има лидери, като Орбан -до тогава, ще има надежда.
30
0
 
1
 
! Отговори
Малина преди 6 години
До Карина: Ами няма никак да се учудя ако са!
29
0
 
18
 
! Отговори
Карина преди 6 години
Интересно, дали това е същата група протестиращи, които преди 3 месеца правиха протест срещу какъвто и да било граничен и имиграционен контрол и с искания за неограничена нелегална имиграция на Мюсюлмани в Испания?!
28
0
 
16
 
! Отговори
шашко преди 6 години
Не това е начина за борба с тероризма.Времето на мирните протести отмина.Срещу тероризма трябва твърда ръка.
27
0
 
11
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Любопитно е само Едно!!!Кап премирът на Испания ще се бори с тероризма - с призиви и шествия по улиците или може би в борбата срещу тероризма най-сетне активно ще се включи и испанската полиция, разузнаване и армия!?Щото на ислямистите терористи не им пука от подобни мирни шествия по улиците на европейските градове, единственият начин да бъдат спряни е силовия превантивен метод!
26
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Арабите разполагат горе долу с 3 неща - нефт който име е окраден от янките, човешки ресурси които им ги дърпа ЕС с бежанските вълни и пясък - тва им остава - нормално е да полудеят. А овците които избират политиците които правят живота ад на арабелите да не го играят на мирни жертви, защото те одобряват потъпкването не невинни хора там само за да запазят стандарта си на живот за сметка на страданието на други. Нека арабите правят по големи золуми и по често - справедливост трябва да има еднакво
25
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
този протест е безсмислен.аз тогава, ще протестирам срещу чумата и птичия грип.докато не се обединим всички срещу истинската причина за терора, именно колонизаторските войни на шепа билдърбърди, вископоставени масони и банкстери и техните политически марионетки, няма измъкване, ще ни поставят под чехъл.трябва да се събудят и останалите които все още са в транс.ситуацията е сериозна.
24
1
 
14
 
! Отговори
Тото преди 6 години
Войната с тероризма се разгърна до небивали размери. След това шествие в лагера на врага цари паника, те са тотално обезкуражени, джихадистите масово дезертират. Путин и Тръмп спряха всякакви военни действия и възприеха същата тактика, въоръжени с мечета и карамфилчета. След още две шествия, ИД беше заличена от лицето на земята.
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се бъзикайте с испанците! 800 години са се борили с мюсюлманите на своя територия - Реконквистата. Накрая са победили и са изхвърлили всички резове и евреи отвъд морето. А после са завладели голяма част от света. ***, много сте малки и ..., че да се подигравате с Испания.По изказванията ви си личи, че не сте еврогейове, а обикновени пидараси, както казват в Русия.
22
1
 
22
 
! Отговори
българина преди 6 години
Това е ясен и еднозначен сигнал за източна европа, че западна европа не може повече да има претенции да управлява източна. Тя не може да спаси себе си камо ли да дава акъл на други. Западнала европа милтиидиотска, айде без нас
21
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само да внимават да не ги избомбят пак :) ***.
20
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
воля за мир след атаките??????
19
1
 
30
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Протестите трябва да са срещу властта допуснала това. Сега я окуражават да вкаряа още *** защото не им се случва нищо а се събират хиляди за да затвърдят мултиидиотизма
18
1
 
18
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 6 години
До АнонименМНОГО ТОЧНО---ВСИЧКИ ЕВРОПЕИСКИ ДЪРЖАВИ СА ДОВЕДЕНИ ДО СИТУАЦИЯТА ---ЖИВОТ СРЕЩУ ПАРИ ИЛИ СМЪРТ----ДЕВИЗА НА МЕРКЕЛ ---УБИЕЦА НА ЕВРОПА БЪДЕЩИЯ ЖАНДАРМ --2 ХИТЛЕР ШЕФА Е --САЩ
17
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забрана за исляма и затвори за брадатите. Изгонване на цялата тумба дори и един радикал да има. Другите ще се замислят и бързо ще ги издават. Да не мислите, че аллахакбаровците са се впечатлили от протеста? Точат зъби за нови убийства. И когато ги извършат отново, ще им светне под шапките на шпаньолците, че с протести нищо няма да се промени.