Тръмп отсече: Помиряване? Не, Пхенян ще разбере само от едно нещо!

Американският президент заяви, че действията на КНДР са опасни за САЩ
Обновена: 3 сеп 2017 15:44 | 3 сеп 2017 15:31, Веселина Йорданова
236
Тръмп отсече: Помиряване? Не, Пхенян ще разбере само от едно нещо!
Снимка: БТА

Южнокорейските "приказки за помиряване" със Северна Корея няма да свършат работа. Пхенян ще разбере "само от едно нещо", заяви американският президент Доналд Тръмп, цитиран от ДПА.

Още по темата
В поредица постове в Туитър в реакция на новия ядрен опит, извършен от Северна Корея, Тръмп отбеляза, че е бил предупредил Юга, че приказките за помирение няма да проработят.

Тестът показва, че севернокорейските "думи и действия продължават да бъдат много враждебни и опасни за Съединените щати", написа още американският президент, цитиран от Асошиейтед прес и Ройтерс.

"Северна Корея е държава парий, която стана голяма заплаха и затруднение за Китай, който се опитва да помогне, но без особен успех", коментира Тръмп.

Китай е единственият съюзник и безспорно най-големият търговски партньор на Северна Корея, която обяви, че е извършила с успех днес своя и шести и най-мощен досега ядрен опит.

Това предизвика острата реакция на международната общност, като Япония призова за извънредно заседание на Съвета за сигурност на ООН, Южна Корея и САЩ не изключиха военен отговор на действията на КНДР, а Русия и Китай също осъдиха теста.

Необходимо е международната общност да окаже максималния възможен натиск над Северна Корея, призоваха министрите на външните работи на Япония и Южна Корея, предаде ТАСС.

"Обединихме се около мнението, че сега е време за максималния възможен натиск над Северна Корея", каза японският външен министър Таро Кано след телефонен разговор с южнокорейската си колега Кан Кьон-хва. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 53Кой ракети бил Ким насочил на къде? :)))) нещо не разбрах :))
39
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 46 Кое е глупост,бе *** сорросоиден?
38
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аре ве, хамерикански сорросоидни гнидди във форума..кажете що 2012-та година подвиха опашки хамериканците от корейския залив и се изнизаха с подводниците си? Напълниха ли гащите като оня ненормалния насочи ракетите си към западното крайбрежие на САЩ, А?Муаахахахахахаа
37
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 47Няма да е само срещу САЩ. Ама вие това все го пропускате в морките си сънища.
36
5
 
9
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
Тоя на картинката май ще е новия Хитлер. Не по идеология, а като краен резултат. Дано някой го спре. А още по добре някои. Особено ако е навреме.
35
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кравариия нищо не можела да направи :)) еееех колко преди Ким са си го мислили ... къде ли са сега...
34
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нова Корейска война искат САЩ. Добре. Китай и Русия срещу САЩ.
33
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 42Ти изобщо имаш ли идеи какви глупости си написал? :))
32
3
 
13
 
! Отговори
aa1830 преди 6 години
Напълно прав е бил Айнщайн, разсъждавайки относно безкрайността и човешката глупост. За съжаление! Ким е луд, Тръмп е луд и за едната лудост ще подпалят света!
31
11
 
7
 
! Отговори
дуро преди 6 години
"Российский генерал - США может полностью уничтожить Россию...""Капитуляция РФ произойдет на 10-20 день конфликта. А после руководить Россией будет НАТО."надявам се филмчето да е интересно за троловете. на руски е и коментара не е на баба Пена от Трапоклово:)
30
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 37 хаха..Те тия хамериканци от 10 години все ще нападат Корея и все никакви ги няма. Що тъй ,бе? А, излъгах 21012 та година хамерикански подводници влязоха в корейския залив и ким Чен веднага насочи ракетите си към Сиатъл лос Анжелис и сан Франциско. Ония разбара и се изнизаха о0т залива за 2 дни. Уахахахахахахаха
29
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименЕдинственото решение е тотална икономическа изолация и никакви хранителни помиощи. След като 2-3 милиона измрат от глад, сами ще го изкарат и ще го линчуват на площада. ***, СК е под тотална икономическа изолация вече повече от 60 години и населението им се увеличи само за последните 20 години от 10 на 26 милиона. А в членката на ЕС България за последните 20 години населението намаля с 1/3 и България е първа по смъртност в света.
28
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единственото решение е тотална икономическа изолация и никакви хранителни помиощи. След като 2-3 милиона измрат от глад, сами ще го изкарат и ще го линчуват на площада.
27
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Mr Trump sir, Удриййййй ама яко, жълтия човек трябва да усети силата сега !
26
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Става много интересно. СК е силно милитаризирана държава, която произвежда водородни и атомни бомби, балистични ракети и военна техника. СК произвежда смартфони, лаптопи, таблети, бяла техника, леки коли. СК има собствен интернет и супер обучени компютърни специалисти и хакери. Хора, разберете, че азиатците не са като арабите и камиларите и латиносите. Това са истински войни, много сериозно обучени, въоръжени до зъби. Тромпета много добре знае и затова само лае отстрани, страхува се.
25
6
 
8
 
! Отговори
редник преди 6 години
Толкова съветници има Тръмп , да му подшушнат да мълчи , за авторитет поне ! Не че оранжевото не е авторитетен сериозен цвят за държавни глави....
24
5
 
8
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Ако краварите ще удрят това трябва да е скоро. Времето работи против тях. Но Китай ще се намеси, може би тайно, защото са много икономически вързани с каубоите. Ще стане голямо мазало. А как ще скочат злато, петрол, виртуалните валути.
23
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай Дончо, Ким не ти е Садам, Милошевич или Кадафи. Тепърва ще го разбираш!
22
5
 
5
 
! Отговори
Живял преди 6 години
СК да попитат по старите в Хирошима....
21
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Милошевич го убиха в Хага, или поне не му оказаха медицинска помощ и го оставиха да умре защото знаеше английски и говореше много на процеса. После го оправдаха посмъртно, всички обвинения паднаха. Така е при западната демокрация.