Евакуираха пътниците от самолет на Бритиш еъруейз в Париж

Това е станало от съображения за сигурност
17 сеп 2017 13:12, Елка Василева
6
Евакуираха пътниците от самолет на Бритиш еъруейз в Париж
Снимка: архив, Reuters

Френската полиция евакуира пътниците от самолет на Бритиш еъруейз на парижкото летище "Шарл де Гол" от съображения за сигурност, съобщи Ройтерс, като се позовава на източник от летищните власти.

Самолетът трябвало да излети за лондонското летище "Хийтроу".

Един от пътниците съобщил на Асошиейтед прес, че първоначално пилотът казал на пасажерите, че полетът ще се забави поради технически проблеми.

Час по късно на пътниците било съобщено, че самолетът трябва да бъде преместен в друга част на летището, след което машината била обкръжена от полицаи и пожарникари.

Тогава пилотът им казал, че имало директна заплаха за сигурността, свързана с техния полет, разказал източникът.

Малко по-късно френската полиция съобщи, че тревогата е била фалшива.Говорител на френската жандармерия съобщи, че полицаи и пожарникари били изпратени на мястото на инцидента, след като било получено предупреждение за опасност. Самолетът бил евакуиран, всички пътници и багажи били проверени, а машината била щателно претърсен, но никакви заплахи не били открити, добавил говорителят. Властите заключили, че става дума за фалшива тревога.

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мустафите побъркаха Европастан за три години..ей
4
5
 
4
 
! Отговори
Дупчо преди 6 години
Тц, тц, тц...какво ли не прави една пластмасова кофа, с два запалени парцала вътре...
3
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се страхували, вярва ли някой? И правителствата какво правят, нищо съществено. Вадят военни да ходят пи улиците и плашат гаргите. Забрана на тази религия, пълна забрана!!Затварят се всички муслимански центрове, джамии и клубове, експулсират се всички които са в обкръжението на радикалните, с целите семейства. Обратно в пепеляка и мръсотията, при камилите, да си се гъзят по цял ден. Ще продължават аму-джите, не се ли разбра!
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това да не са ви 60-70те на миналия век! Никой вече не обявява война или си чисти сметките по този начин. Нали максимум стотина човека ще умрат и всякакви проблеми са възможни. Много по-лесно е 2-3 автобуса, отколкото самолет. И пак ще има подобен брой жертви.
1
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На- ***- х -те ли се толерасти?Няма да има покой вече за вас.Когато ние ви казвахме,че това са *** вие ги посрещахте с китчици и плюшени мечета.Строяхте им джамии,а те ви коляха,биеха и изнасилваха.Вие казвахте,че това били заблудени младежи изпаднали в амок или,че белите момичета предизвиквали с неприличното си поведение младите ислямистчета.Това ви е Божието наказание.