Тръмп отвърна на Ким Чен Ун: Той е луд човек!

"Ще бъде подложен на изпитание като никога досега"
22 сеп 2017 15:40, Александър Попов
185
Тръмп отвърна на Ким Чен Ун: Той е луд човек!
Снимка: Reuters

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун ще бъде подложен на изпитание, с каквото досега не се е сблъсквал, заяви в Туитър президентът на САЩ Доналд Тръмп, предаде Ройтерс.

Още по темата


"Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун, един очевидно луд човек, който няма нищо против да мъчи с глад или да убива народа си, ще бъде подложен на изпитание като никога досега", написа Тръмп в Twitter.

Във вторник Тръмп заяви пред Общото събрание на ООН, че САЩ ще подложат КНДР "на пълно унищожение", ако тя застраши тях или техни съюзници, припомня ТАСС.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още по темата: Ким Чен УнДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
другарите, които цвилеха от кеф за лудия тромпет срещу килърито на били, чак сега взеха да се събуждат. вече подведоха и Бизантион, смениха законите.
80
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А как стои въпросът със самолетите и корабите на членката на НАТО и ЕС (на втора скорост) България?
79
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рижият клоун няма ли да престане да се излага, малкият го направи за смях.
78
4
 
3
 
! Отговори
Да ,бе....ха,ха,хааа преди 6 години
САЩ -са бедни, гладни и нещастни....немат нито кораби Нито самолети като Прасчо.И Прасчо е като Т.Живков......все голем го вади --АМА, КАТО ВИДИ ДЕБЕЛИЯ , ПОЧВА ДА СЕ "СНИШАВА".....!!
77
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ не разполагат с достатъчни сили за мащабна военна операция на Корейския полуостров.
76
3
 
3
 
! Отговори
Емил преди 6 години
До ПИЧ Браво ПИЧ-тук таме някой свестен българин в България.Освен ако и ти като мене не живееш там.
75
12
 
10
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Координатите на ракет. у-ки ...бункери...батареи са в паметта на ТОМАХАВКИТЕ ! От сателити се следи всяка изстр. ракета ! При конфликт ще видим - МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ от Рейгъново време - всяка ракета ще бъде поразена с лазарни оръж. направлявани от сателити ! Следва неутронни бомви поразяващи жива сила в малък обсек за батарейте по границата с ЮК. И когато вс. свърши - почва лов на Ким ! Никакви танкове...никакви пушки - ще видим най-модерни оръжия. не показвани и във филмите !
74
16
 
4
 
! Отговори
Емил преди 6 години
До Си Дзинпин Според американската преса още вчера китайският президент се отказа от СК,дори *** Лавров или както го наричате почна да моли да си оправят рущняците отношенията със САЩ.Жалко ако българската преса не ви побликува и превежда тези новини.
73
2
 
17
 
! Отговори
Той беше прав преди 6 години
Оня ден корееца му казва Ти си луд, а днеска Тръмп му отговаря Не, ти си луд.. И тия двамата имат достъп до копчетата за ядрените ракети... Манталитета им е на 5 годишни. Истината е, че Ким е маша на Путин, а Тръмп е маша на фамилията Къшнър, която е в близки отношения с Нетаняху т.е. Тръмп е човек на юдеите.
72
18
 
1
 
! Отговори
Емил преди 6 години
До ЦиникПърво е Трамп,а не е Тръмп и второ никой на този свят не може да каже на президента на САЩ какво да прави.Той е единственият,който казва на другите какво би трябвало да правят.Умните чуват и успяват,тъпите(Садам,камиларя,скоро Мадурко,дебелото от СК,късия путин и т.н) са с еднопосочен билет-досети се за къде.Ако не можеш ти прощавам-толкова си можеш.
71
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами като го знаеш, че е луд, що му се връзваш на акъла?
70
1
 
2
 
! Отговори
Емил преди 6 години
До Анонимен 32 Хайде хапчетата и бързо,че санитарите идват.Кой ви дава и на вас откачените интернет.
69
12
 
2
 
! Отговори
E преди 6 години
До Правилно! Kравар си ти и много други в България дето мислят като тебе.Другите сме европейци и уважаваме и се надяваме великите САЩ да ни пазят от психопати като дебелото от СК или късия от Русия.
68
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким-Чо няма топки да се яви на асамблеята на оон, та там да си прочете листчето. Джавка отдалече.
67
2
 
25
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
Отивам да пия ракия, че жената наряза салатата. Наздраве!
66
0
 
7
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
До Ха ха. Чел съм го това, бе човек. Но както ти казах, това не ме прави нито експерт, нито ракетчик. :) Затова просто си драскане тук без да имам претенции че моето мнение е правилно.
65
0
 
9
 
! Отговори
от 61 преди 6 години
До Рок енд ролАз пък съм изучавал тези неща (по задължение,преди години,не от голям мерак да ги знам) и мога да те уверя, че никак не е проста работа и трудно се постигат точни резултати. ПРО-тата разчитат от части на тези предварителни изчисления. Работата се усложнява допълнително, ако ракетата носител, носи повече от 1 бойна глава (тоест на принципа на касетъчните бомби).
64
4
 
7
 
! Отговори
ха ха преди 6 години
...скоростта е много висока и на практика не е възможно да бъде свалена от ракета прихващач. Така, че когато САЩ не свалиха ракетата на КНДР, то имайте предвид следното - те или трябва да са имали сигурна разузнавателна информация, че не носи ядрена бойна глава, или просто са разчитали на това, че не носи такава. А ако носеше и целта беше американска база в Япония, то тази база вече нямаше да я има.
63
3
 
2
 
! Отговори
Ха ха преди 6 години
ссдд и рока, абе вие сте големи умници, направо си ви представям четящи от уйкито що е то балистична ракета:))Повтарям, ракетата е уязвима в първия етап от полета докато набира височина, тя е балистична и в този смисъл траекторията и е предвидима, НО, след като навлезе в най-горните слоеве на атмосферата, ползвайки отсъствието на *** се ускорява до много висока скорост. След което поема обратно към земята, отделя се ядрения заряд с АВТОНОМНО НАСОЧВАНЕ, траекторията е непредвидима, скоростта
62
0
 
0
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
"Хммм, наясно ли си колко СЛУЧАЙНИ фактори трябва да се включат в изчислението, за да има някаква практическа стойност? "...Не съм наясно. Лаик съм в тази област. Затова само питам и предполагам. Чел съм доста неща, но това не ме прави експерт. :)