Американски бомбардировачи прелетяха край Северна Корея

Пентагонът: Тръмп има военни варианти да се справи с опасността
Обновена: 24 сеп 2017 07:39 | 24 сеп 2017 07:30, Анисия Иванова
238
Американски бомбардировачи прелетяха край Северна Корея
Снимка: БТА

Американски бомбардировачи Бе-1Бе Лансър, ескортирани от изтребители, прелетяха в международното въздушно пространство над морето източно от Северна Корея като демонстрация на сила и за да покажат диапазона от военни опции на разположение на президента Доналд Тръмп, съобщи Пентагонът.

За първи път през 21 век американски самолети прелитат на толкова близко разстояние от демилитаризираната зона, което подчертава колко сериозно възприемаме севернокорейското безотговорно поведение, заяви говорителката на Пентагона Дейна Уайт, цитирана от Ройтерс.

Тя добави, че това е ясен сигнал, че президентът Доналд Тръмп разполага с множество военни варианти да се справи с всяка опасност.

Бомбардировачите излетяха от американския тихоокеански остров Гуам, а изтребителите от военна база на японския остров Окинава. Те летяха в „международното въздушно пространство източно от Северна Корея", се казва в съобщението на говорителя.

САЩ и Северна Корея изостриха тона помежду си в последните дни.(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
7
 
7
 
! Отговори
до Фасулев преди 6 години
Фасулев селянин ***, в "Протокли на ционските мъдреци" пише, че оръдия на юдео-масоните ще бъдат три държави - САЩ, Китай и Япония. Така че леко с глупостта. Китай няма как да е заплаха за САЩ, защото купуват като луди държавни щатски ценни книжа, т.е. Китай подпомага САЩ.
61
2
 
3
 
! Отговори
До 72 преди 6 години
За да ти стане ясно-обяснявам-като имаше 96 г. много левчета ,какво можеше да си купиш с тях?Така че по леко с топките!
60
1
 
7
 
! Отговори
Цък преди 6 години
Жалко ся тоя перко Кими ше срине остров Гуам където американските военни са живели добре 'кеф моренце природа добра заплата храна на корем' строяваш се с лъснати кубинки и лайф из лайф съб неделя и по празници
59
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УжасТ!
58
5
 
13
 
! Отговори
Абе преди 6 години
Комунисти в България няма! Има добри сметкаджии и лоши сметкаджии и глуповато население склонно да се продава на дребно и лесно за манипулиране за малки материални облаги и в един момент от историята е ползвано от демократите и от комунистите.
57
7
 
18
 
! Отговори
истината преди 6 години
САЩ от години провокират С Корея с безбройни военни учения и дрънкане на оръжия,Севера има право да се защити те не са нападали никой в сравнение с касапите и агресорите САЩ.
56
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 63Аз знам кога ще е... НИКОГА!!! Китай държи САЩ за топките с няколко десетки трилиона долара. И май Китай решава дали да се удари СК.
55
3
 
2
 
! Отговори
нали преди 6 години
До Анонимен 66Много от рано си прекалил с някой субстанции.....
54
1
 
3
 
! Отговори
do 54 сериозно преди 6 години
Точно така. Ще изтеглят трилиони, но не наведнъж, а постепенно за няколко години.
53
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 38Венецуела не комунистическа държава, там управляват, чрез законно спечелени избори. Китай е по-комунистическа държава, и официално по конституция ККП е единственената партия която има власт. Защо САЩ не налагат санкции на китайците? Сравнявай живота във Венецуела преди 15г.и сега,не случайно дойде на власт партията на Чавес и Мадуро.
52
0
 
4
 
! Отговори
хааа преди 6 години
До Анонимен 64Глупости и клишета.
51
1
 
8
 
! Отговори
Абе преди 6 години
И Ким и Тръмп имат забавни прически . Дайте и на двамата приз прическа на годината или ги пуснете да се скубят един друг какво харчите луди пари за прищевките на 2ма щураци
50
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е в "Русия" ("РФ") не е ли червен фашизъм?
49
10
 
10
 
! Отговори
факт преди 6 години
И после защо имало напрежение и защо Севера изпробва нови оръжия,за да се защити от агресията на САЩ то вече става ясно.
48
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
51, ние като свободни хора можем да се придвижваме свободно в Европа, и Канада, ако някъде не ни харесва тръгваме отново. В Китай още не са построили комунизма, чакат го да се появи всеки момент там някъде зад ъгъла- работниците с шепа стотинки заплата партиен ръководител с 92 минимални заплати по конституция- помните ли преди 28 г имаше жителство- е и там има- има и милионери и то много- дали пък това не е вид комунизъм- на всеки според потребностите.
47
7
 
6
 
! Отговори
до Фасулев преди 6 години
САЩ ще нападне КНДР и ще я изравни със земята.Няма да е сега и няма да ти кажа кога ще е.
46
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До китааецаКакто и в Америка е "демокрация", но си е чист фашизъм!
45
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
После да минат и да бомбардират и комунистите в България.Позитано 20 да го взривят, комунистическите идоли на "Орлов мост" и тях, и навсякъде където има комунистически идоли да взривяват, в Пловдив "Альоша" и т.н. и т.н. всички комунисти навсякъде където се крият.
44
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 57Както има договор ти да ядеш салам а германеца вратни пръжоли. На седма писта си брат в Европата.
43
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунизма не е лоша идея но кой я приложи с умни и можещи хора? У нас след 9.9.44 се започна с процеса Мой човек. Верен, по-верен и най-верен и от това, колко си получаваш пост, позиция и възможности. Умните но независими не се развиваха. И досега същото. Важното е да се пази властта и от там облагите които дава. Така и до ден днешен. Ето защо не искам живота в СК, да се превърнеш на животно, за да живее в лукс такъв и;;иот като Ким. Да, никъде не е идеално но това в СК е изродство! Къде е свобо