И Израел готов да излезе от ЮНЕСКО

Нетаняху: Американското решение e "смело и морално"
Обновена: 12 окт 2017 21:57 | 12 окт 2017 21:17, Красимир Ангелов
49
И Израел готов да излезе от ЮНЕСКО
Снимка: Reuters

Израелският премиер Бенямин Нетаняху обяви, че Израел се готви да се оттегли от ЮНЕСКО. Това стана само няколко часа след като САЩ съобщиха, че напускат Организацията на ООН за образование, наука и култура, предаде Ройтерс.

Още по темата
Вашингтон обвини организацията в антиизраелска позиция.

Израелският лидер нарече американското решение "смело и морално". В разпространеното изявление се казва, че Нетаняху е наредил на министерството на външните работи да започне да подготвя излизането на страната от ЮНЕСКО, съобщава БТА.


49
Още по темата: ЮНЕСКОСАЩИзраел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
0
 
! Отговори
ЕМ преди 1 година
До Анонимен 43:
Преди да пишеш, огледай се и помисли! Що за чудо държиш в ръцете си? Компютър - изобретен в САЩ! С операционна система, създадена в САЩ! С процесор, разработен и произведен в Израел! Великоумния ти пост е минал през Интернет (създаден в САЩ) и съврър в САЩ. 10-те най-престижни университета в света са в САЩ - Харвард, МИТ...Та казваш "кравари"...
42
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами как няма да излезат?
Няма да пълнат гушите на такива ортодоксални,корумпирани комунисти като Бокова!
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Япония оттегли финансирането на Юнеско още миналата година.
Другарката Бокова да го .................
40
2
 
1
 
! Отговори
Чукундур преди 1 година
На господарите на света всичко им е позволено.
39
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кравари и чифути ВЪН ОТВСЯКЪДЕ!
38
1
 
1
 
! Отговори
До фактическия преди 1 година
То убаво думаш дувгарю,ама оркестъро не сака да свири без паре!А у Боката ги дадоа за апартаменти,!
37
1
 
7
 
! Отговори
Факт! преди 1 година
България и морал Ха, Ха , Ха. България не разсекрети досиетата. Бивши доносноци на ДС управляват БГ. Б-я продаде водата си на Веола, изгонена позорно от Франция. В момента водата на Франция е безплатна. Позорни пенсии, българи умират. Здравеопазването е на аборигенско ниво. България направи ограда, на която цял свят се смее. Една Калинка в БГ е била без диплома и е заемала висш пост. В БГ виждаме депутати да носят чувалчета с бюлетини. Бъргарите пият и пушат като разпрани. Българите много крадат
36
5
 
14
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Светът чудесно може да си живее без Израел и слугата им САЩ-две па*ра*зитни държави-едната непризнаваща чуждата култура,а другата нямаща такава!Обаче Израел и САЩ не могат да съществуват без Света(т.е. без гостоприемник)!
35
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САЩ и морал ахаххаха. Израел и морал АХАХХАХА.
Аре чупката, по-добре ще е без вас и без това нямате никаква културна стойност.
34
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комунистката Бокова съсипа и Юнеско :-D Всичко, до което се допрат конунисти, се разпада.
33
8
 
5
 
! Отговори
Re 36 преди 1 година
Не съм п^ростак, но ще ви отговоря във вашия тон. А ти защо си дошъл с миризливите си и дръгливи овце и кози, и палатки в земята на траките и славяните. Защо си дошъл да грабиш Византийската цивилизация с дръгливите си коне, да ос?ирате пътищата на византийците. Когато Византия е имала дворци и университети, вие сте живяли в палатки!
Много е лесно да си проЗ.
32
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До #31

И като сте мразили толкова филистимляните, що сте се напъхали в земите им с дръгливите си овце и кози!?? Че приемате за унижение името на страната и хората, които са ви приютили, като змия в пазвата си!???
31
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Четем я, знаем я! Знаем и кои са са семитите. Затова не разбирам защо ни наричате антисемити. Ционистите са най-върлите антисемити. Тази е и причината да се разтуря ЮНЕСКО.
30
0
 
10
 
! Отговори
До Антисемит 3 преди 1 година
Така е и с Япония. Когато Япония подписва капитулацията Втората световна със САЩ.
САЩ искат всички мечове от известни майстори и ги изхвърлят в океана. Което е било страхотно унижение и удар за японците. Защото известните им мечове носят имената на национални герои. Знаем за пътят на война. И до сега мечът на Хонджо не е намерен, той няма стойност, той е безценен за колекционерите, говори се, че американски капитан си го е взел.
Четете история и не мразете, обичайте и си оправете България.
29
13
 
5
 
! Отговори
Бг Израел преди 1 година
Да живее дружбата между народите на Израел и България!
28
9
 
3
 
! Отговори
Додо преди 1 година
Юнеско е дъщерна организация на ООН, демек на Ислямския Джихад, ерго, нито една достойна държава не би си позволила унижението да бъде "член" на Юнеско! И САЩ, и Израел са вън от тази септична яма! Ние обаче, Меркелопослушните Бойкоборисови поданици се радваме, че сме в Юнеско! Защо обаче, питам?!
27
5
 
5
 
! Отговори
До Антисем 2 преди 1 година
Когато римляните разрушават Храма, Веспасиан, за да унижи евреите им дава името Палестина, от племето фелистимяни, което евреите не са обичали. Това е същият Веспасиан, който като няма пари в хазната, облага тоалетните на войниците с данъци и казва: Парите не миришат. Палестина е измислено понятие.Победителите, за да унищожат народ обикновено разрушават историята му и го унижават.
Както става с България, която е разделена Из. Румелия..., така е и с Косово.
Нищо ново под слънцето.
26
5
 
12
 
! Отговори
До Антисемитите преди 1 година
Вие били ли сте в Израел, изобщо?! Елате да видите какво е летище, метро и обществен транспорт - чистота и климатици. Улиците се мият всеки ден с препарат. Кучешки фекалии не видях. Имаше кучешщи градинки, общината почиства всяка вечер. Храната чиста и истинска. Здравето - елате да видите какво е Детска Онкологична болница. Когато си плащаш здравна осигуровка не плащаш един лев за болница и лекарства. Хората с капково напояване направиха рай в пустинята. Няма да видиш кофа за *** на улицата!
25
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разтурихме Римската, Византийската, Османската империи и СССР, че едно Юнеско ли няма да разбием, то това си е като десерт.
24
5
 
3
 
! Отговори
Крали Марко преди 1 година
Много джан..гали в нашата страна за съжаление. Бялите българи сме Русофили. На всеки е ясно като бял ден. За другите *** ми е все тая.
Ге ..ьовете са от запад не от изток . Като 19ти номер Столипиновски бугарин.
На последно много се замислям за връзката еврейска със Сатаната сащ.
Изобщо за евреите . Наистина ли са толкова подмолни хора.