Хиляди се събраха в Мадрид, искат Пучдемон в затвора

Множеството на площад Колон носи испански знамена и ленти
28 окт 2017 16:56,
123
Хиляди се събраха в Мадрид, искат Пучдемон в затвора
Снимка: Reuters

Хиляди граждани се събраха на един от централните площади на Мадрид, за да изразят подкрепата си за испанското единство, предава кореспондент на ТАСС.

Голямото множество на площад Колон носи испански знамена, както и ленти с испанското знаме.

"Да живее Испания! Да живее Каталония!", скандират гражданите.

Демонстрантите настояват каталунският лидер Карлес Пучдемон да бъде изпратен в затвора.

Според гражданите, премиерът Мариано Рахой е чакал твърде дълго, за да реагира на разрешаването на ситуацията в Каталуния.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
6
 
20
 
! Отговори
ИМПЕРИЯТА ЕС преди 6 години
се разпада и нищо не може да спре провала на Евроатлантиците. ЕС вече не е стожер на Демокрация, а се е превърнала в ДЕСПОТ. Така си е замислена поначало, но хората не искат да ги управляват разни чиновници, назначени от олигархията, които те не избират
5
9
 
15
 
! Отговори
Пуч трол преди 6 години
Не можете да затворите Свободата, фашисти. Тя ще види сметката на фашистките ви съюзи.
4
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
късно е либе за китка
3
1
 
21
 
! Отговори
ФАКТ! преди 6 години
Важното е да се крЕпи статуквото има свобода когато е угодно на някой за други няма свобода защото не е угодно за същият този някой а този някой го прави за да печели пари.Кой е този някой това може да е само Моше!Хитлер го е дефинирал ефреите са най-голямото зло за човечеството!
2
11
 
13
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 6 години
Обединена Европа е по силна от всякога въпреки Брексит. Нека покажем на юдеите отвъд океана и техните ратаи, че Брексит е едно, но континентална Европа съвсем друго. Жалките им опити да ни смажат в менгемето между тях и Мада Раша ще ни направят по силни и ще се провалят --------> Това пропагандираше Фюрера, започва ли да ви се изяснява защо мразеше комунистите и юдеите толкова? Точно за това и Рудолф Хес пътува абсолютно сам до Шотландия през 1941 да отваря очите на слепите за залост напразно...
1
20
 
20
 
! Отговори
скромно-мнение преди 6 години
Испания ще се разпадне. Каквито и демонстрации да правят отцепването е факт. А причината е само една. Испанците приеха много българи и прокобата сработи. Където се е появил българин следва разпад. СССР, Варшавски договор, Третия райх. Следва разпада на ЕС и НАТО. Пътем ще разпаднем и Испания.